MANİSALILAR YILLAR SONRA SÜREYYA TABİAT PARKI’NA KAVUŞTU

ÖZEL HABER 22.07.2024 - 17:50, Güncelleme: 22.07.2024 - 18:31
 

MANİSALILAR YILLAR SONRA SÜREYYA TABİAT PARKI’NA KAVUŞTU

Uzun yıllardır atıl halde bulunan Süreyya Tabiat Parkı bu sabah itibariyle hizmete açıldı. Otopark, giriş, internet, su, tuvalet ve elektriğin ücretsiz olduğu parka ilk günün sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar gelmeye başladı. ETV’ye konuşan vatandaşlar Süreyya Tabiat Parkı’ndan duyduğu memnuniyeti paylaştı.
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın, prestij projesi olarak değerlendirdiği Süreyya Tabiat Parkı 22 Temmuz Pazartesi itibariye hizmete açıldı. “HALKIMIZ CEBİNDEN 1 TL HARCAMAYACAK” Hafta sonu Süreyya Tabiat Parkı’nda yaptığı incelemede bilgileri paylaşan Başkan Semih Balaban, “Süreyya Tabiat Parkı’nda her şey ücretsiz. Türkiye’de olmayan bir olguyu yapacağız. Otopark, giriş, internet, su, tuvalet ve elektrik ücreti yok. Halkımız Süreyya’ya geldiğinde bir termos çay ve evden getirdiği börekleriyle cebinden 1 Lira harcamadan 10-12 piknik yaparak doğayla iç içe vakit geçirebilecek. Yunusemre Belediyesi olarak her zaman halktan yana halkçı politikaları uygulayacağız dedik. İşte bunun en güzel örneği de Süreyya Tabiat Parkı’dır.” ifadelerini kullanmıştı. “HER ŞEY ÇOK GÜZEL, ÇOK BEĞENDİK” ETV mikrofonlarına konuşan Bekir Dağhan, “Uzun süredir buranın açılmasını bekliyorduk. Bugün açılınca gelelim dedik. Her şey çok güzel, çok beğendik. Bence girişinde sembolik olarak 5 TL’lik bir ücret alınarak, buranın ihtiyaçları için kullanılabilir.  Daha önce gezdiğim yerlerde böylesini görmemiştim, ilk defa Manisa’da gördüm. Bence herkes gelsin, özellikle de akşamları çok güzel olacağını düşünüyorum.“ ifadelerini kullandı. “ÇOCUKLAR BURADA GÜVENLE OYNAYABİLİYOR” Nimet Şenyıldız, “Çok güzel bir yer olmuş. Öğlen vakti bile burası serin. Ben çok beğendim. Çocuklar burada güvenle oynayabiliyor.  Bu alana araba da girmediği için çocuklarımızı da serbestçe bırakabiliyoruz. Otopark var, çok sık aralıklarla su alanları var. Buraya da bir kafe de açılacak, onlarla da daha güzel olacak. Vatandaşların mutlaka gelmelerini tavsiye ediyoruz.” dedi. “HER ŞEY GÜZEL DÜŞÜNÜLMÜŞ” Ramazan Akgün, “Yazın vaktimiz oluyor biz de bu fırsatı değerlendirmek için gelelim dedik. Ben çok beğendim. Özellikle otoparkın yeterli olması, her şey güzel düşünülmüş. Özellikle çocuklar için çok ideal olduğunu düşünüyorum. Tam dinlenilecek bir yer, fırsat oldukça buraya gelmeyi, planlıyorum.  Herkes için faydalı ve güzel bir yer olacağını düşünüyorum.” sözlerini söyledi. “GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BELEDİYE ÇALIŞIYOR” Selma Akgün, “Manisa’da böyle parkların olması ve insanların hafta sonu vakit geçirebileceği bir yer olması çok güzel bir şey. Oldukça yeşil, güzel ve hoş bir yer. Özellikle baharda daha da güzel olacaktır.  Herkes çalışma içerisinde, gördüğüm kadarıyla belediye çalışıyor. Ayrıca çocukların eğleneceği park yerleri de düşünülmüş. İnterneti kontrol ettim ve bağlandım. Burada Wifi hizmetinin olması çok güzel. Bu tür yerlerin halka açık olması çok önemli. Umarım her şey özelleşmez ve bu şekilde halka hizmet her zaman ön planda olur. “ diye konuştu. Hüseyin Güntaç Fömlu
Uzun yıllardır atıl halde bulunan Süreyya Tabiat Parkı bu sabah itibariyle hizmete açıldı. Otopark, giriş, internet, su, tuvalet ve elektriğin ücretsiz olduğu parka ilk günün sabah saatlerinden itibaren vatandaşlar gelmeye başladı. ETV’ye konuşan vatandaşlar Süreyya Tabiat Parkı’ndan duyduğu memnuniyeti paylaştı.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın, prestij projesi olarak değerlendirdiği Süreyya Tabiat Parkı 22 Temmuz Pazartesi itibariye hizmete açıldı.

“HALKIMIZ CEBİNDEN 1 TL HARCAMAYACAK”

Hafta sonu Süreyya Tabiat Parkı’nda yaptığı incelemede bilgileri paylaşan Başkan Semih Balaban, “Süreyya Tabiat Parkı’nda her şey ücretsiz. Türkiye’de olmayan bir olguyu yapacağız. Otopark, giriş, internet, su, tuvalet ve elektrik ücreti yok. Halkımız Süreyya’ya geldiğinde bir termos çay ve evden getirdiği börekleriyle cebinden 1 Lira harcamadan 10-12 piknik yaparak doğayla iç içe vakit geçirebilecek. Yunusemre Belediyesi olarak her zaman halktan yana halkçı politikaları uygulayacağız dedik. İşte bunun en güzel örneği de Süreyya Tabiat Parkı’dır.” ifadelerini kullanmıştı.

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL, ÇOK BEĞENDİK”

ETV mikrofonlarına konuşan Bekir Dağhan, “Uzun süredir buranın açılmasını bekliyorduk. Bugün açılınca gelelim dedik. Her şey çok güzel, çok beğendik. Bence girişinde sembolik olarak 5 TL’lik bir ücret alınarak, buranın ihtiyaçları için kullanılabilir.  Daha önce gezdiğim yerlerde böylesini görmemiştim, ilk defa Manisa’da gördüm. Bence herkes gelsin, özellikle de akşamları çok güzel olacağını düşünüyorum.“ ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLAR BURADA GÜVENLE OYNAYABİLİYOR”

Nimet Şenyıldız, “Çok güzel bir yer olmuş. Öğlen vakti bile burası serin. Ben çok beğendim. Çocuklar burada güvenle oynayabiliyor.  Bu alana araba da girmediği için çocuklarımızı da serbestçe bırakabiliyoruz. Otopark var, çok sık aralıklarla su alanları var. Buraya da bir kafe de açılacak, onlarla da daha güzel olacak. Vatandaşların mutlaka gelmelerini tavsiye ediyoruz.” dedi.

“HER ŞEY GÜZEL DÜŞÜNÜLMÜŞ”

Ramazan Akgün, “Yazın vaktimiz oluyor biz de bu fırsatı değerlendirmek için gelelim dedik. Ben çok beğendim. Özellikle otoparkın yeterli olması, her şey güzel düşünülmüş. Özellikle çocuklar için çok ideal olduğunu düşünüyorum. Tam dinlenilecek bir yer, fırsat oldukça buraya gelmeyi, planlıyorum.  Herkes için faydalı ve güzel bir yer olacağını düşünüyorum.” sözlerini söyledi.

“GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BELEDİYE ÇALIŞIYOR”

Selma Akgün, “Manisa’da böyle parkların olması ve insanların hafta sonu vakit geçirebileceği bir yer olması çok güzel bir şey. Oldukça yeşil, güzel ve hoş bir yer. Özellikle baharda daha da güzel olacaktır.  Herkes çalışma içerisinde, gördüğüm kadarıyla belediye çalışıyor. Ayrıca çocukların eğleneceği park yerleri de düşünülmüş. İnterneti kontrol ettim ve bağlandım. Burada Wifi hizmetinin olması çok güzel. Bu tür yerlerin halka açık olması çok önemli. Umarım her şey özelleşmez ve bu şekilde halka hizmet her zaman ön planda olur. “ diye konuştu. Hüseyin Güntaç Fömlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.