MESİR TİCARET FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

KÜLTÜR SANAT 28.04.2025 - 14:38, Güncelleme: 28.04.2025 - 15:02
 

MESİR TİCARET FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

485.Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen Mesir Ticaret Fuarı, 27 Nisan’da festivalle birlikte sona erdi. 6 gün boyunca büyük ilgi gören fuarı yüzbinlerce kişi ziyaret etti.
Mesir Ticaret Fuarı, 22 Nisan’da törenle açılmıştı. 31 yılı geride bırakan fuar, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, TACT Fuar A.Ş. tarafından organize edilen Ticaret Fuarı, önceki gün 23.00’e kadar ziyaretçileri ağırladı. Farklı sektörlerden geniş bir ürün yelpazesi sunan organizasyon, Manisalılara hem alışveriş hem de yenilikçi ürünlerle tanışma imkanı sağladı. FİRMALAR MEMNUN Fuar, Manisa’nın kültürel zenginliğine katkı sağlamanın yanı sıra ticaret ve iş dünyası için de önemli fırsatlar sundu. 6 gün boyunca fuara özel indirimler sunan firmalar hem satış yaptı hem tanıtım. Fuarı gezen ziyaretçiler ise bir yandan uygun fiyata alışveriş yaparken bir yandan da eğlendi.  Ziyaretçiler, fuarın son gününde de çeşitli ürünleri keşfetme ve firmalarla birebir iletişim kurma şansı buldu. 7 gün boyunca yaşanan yoğun ilgi firmaları memnun etti. Bazı firmalar satış rekorları kırarken, satışa sunulan ürünlerin büyük kısmı tükendi. Birçok firma önümüzdeki yıl için rezervasyon yaptırdı. 30 YILLIK EMEĞİN ÜRÜNÜ  TACT Fuar A.Ş. Genel Müdürü Didem Simsaroğlu, Manisa Ticaret Fuarı’nı, 30 yıllık birikim ve emeğin ürünü olarak nitelendirdi. Simsaroğlu, “Bu yıl yalnızca bir fuarın değil, bir emeğin, bir inancın 30 yılına tanıklık ettik. Fuarımız hak ettiği ilgiyi her yıl olduğu gibi bu yıl da gördü. Bu bizi sevindirdi. Manisa Mesir Ticaret Fuarı sadece bir etkinlik değildir. Fuar; Manisa’nın ticaret hafızasıdır, üretim enerjisidir, halkı kucaklayan, ağırlayan yüzüdür. 6 gün boyunca fuar içinde üretici vardı, tüccar vardı, esnaf vardı… Ve dışarıda, panayır alanında ise müzik var, coşku vardı!” dedi. Didem Simsaroğlu, fuara katılım sağlayan firmalara ve yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. (Hüseyin Güntaç Fömlu)
485.Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen Mesir Ticaret Fuarı, 27 Nisan’da festivalle birlikte sona erdi. 6 gün boyunca büyük ilgi gören fuarı yüzbinlerce kişi ziyaret etti.

Mesir Ticaret Fuarı, 22 Nisan’da törenle açılmıştı. 31 yılı geride bırakan fuar, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, TACT Fuar A.Ş. tarafından organize edilen Ticaret Fuarı, önceki gün 23.00’e kadar ziyaretçileri ağırladı. Farklı sektörlerden geniş bir ürün yelpazesi sunan organizasyon, Manisalılara hem alışveriş hem de yenilikçi ürünlerle tanışma imkanı sağladı.

FİRMALAR MEMNUN

Fuar, Manisa’nın kültürel zenginliğine katkı sağlamanın yanı sıra ticaret ve iş dünyası için de önemli fırsatlar sundu. 6 gün boyunca fuara özel indirimler sunan firmalar hem satış yaptı hem tanıtım. Fuarı gezen ziyaretçiler ise bir yandan uygun fiyata alışveriş yaparken bir yandan da eğlendi.  Ziyaretçiler, fuarın son gününde de çeşitli ürünleri keşfetme ve firmalarla birebir iletişim kurma şansı buldu. 7 gün boyunca yaşanan yoğun ilgi firmaları memnun etti. Bazı firmalar satış rekorları kırarken, satışa sunulan ürünlerin büyük kısmı tükendi. Birçok firma önümüzdeki yıl için rezervasyon yaptırdı.

30 YILLIK EMEĞİN ÜRÜNÜ 

TACT Fuar A.Ş. Genel Müdürü Didem Simsaroğlu, Manisa Ticaret Fuarı’nı, 30 yıllık birikim ve emeğin ürünü olarak nitelendirdi. Simsaroğlu, “Bu yıl yalnızca bir fuarın değil, bir emeğin, bir inancın 30 yılına tanıklık ettik. Fuarımız hak ettiği ilgiyi her yıl olduğu gibi bu yıl da gördü. Bu bizi sevindirdi. Manisa Mesir Ticaret Fuarı sadece bir etkinlik değildir. Fuar; Manisa’nın ticaret hafızasıdır, üretim enerjisidir, halkı kucaklayan, ağırlayan yüzüdür. 6 gün boyunca fuar içinde üretici vardı, tüccar vardı, esnaf vardı… Ve dışarıda, panayır alanında ise müzik var, coşku vardı!” dedi. Didem Simsaroğlu, fuara katılım sağlayan firmalara ve yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. (Hüseyin Güntaç Fömlu)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.