MESKOP BAŞKANI RECEP ÇINAR GÖREVİ BIRAKTI

MANİSA GÜNDEMİ 21.05.2024 - 16:43, Güncelleme: 21.05.2024 - 18:07
 

MESKOP BAŞKANI RECEP ÇINAR GÖREVİ BIRAKTI

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (MESKOP) Başkanı Recep Çınar 1985 yılından beri 40 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini bıraktı. Görevi bırakması sonrası açıklamalarda bulunan Çınar, “Bana destek olan esnaf ve sanatkarlarıma, yöneticilerime, Manisa halkıma teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu.
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (MESKOP) Başkanı Recep Çınar başkanlık görevini bıraktığını açıkladı. Manisa 22. Bölge Birliği Başkanlığı görevini sürdüreceğini ifade eden Çınar başkanlık görevini Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay’a teslim etti. "MANİSA’DA ÇOK GÖREVLER YAPTIK" 40 yıllık başkanlığı bırakmanın kolay olmadığını kaydeden Çınar, "Bugün 21 Mayıs 2024. Ocak 1985 senesinde göreve başladığım Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine bir nokta koyuyorum. Gerçekten geriye dönük baktığımızda 40 yıl. Söylemesi kolay ama bu gerçekleştirmek çok zor bir iştir. Çok şükür biz o işi başardık. Bu işe temiz başlayıp temiz bitirmek her babayiğidinin harcı değildir. Rabbim bize bu güzelliği bize nasip etti. 40 yıl görev yaptım. Bu yıl 40 içerisinde nasıl başladıysak öyle bitirdik. Kefalet Kooperatifi başkanlığını bırakırken Bölge Birliği Başkanlığım devam edecek. Yaptığım işlerden dolayı gurur duyuyorum. Manisa’da çok görevler yaptık. Ankara’da TESKOMB Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığı yaptım. Zamanı gelince bölge birliğini de bırakacağım. Bırakma noktasında çocuklarımdan çok destek aldım. Bu güzellikler içerisinde bana destek olan esnaf ve sanatkarlarıma, yöneticilerime, Manisa halkıma teşekkür ediyorum. Ben Manisa esnafını ve sanatkarını çok seviyorum çünkü ben sanatkarım. Dünyaya bir daha gelsem yine sanatkar olurum" diye konuştu. Belgin Koçak
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (MESKOP) Başkanı Recep Çınar 1985 yılından beri 40 yıldır sürdürdüğü başkanlık görevini bıraktı. Görevi bırakması sonrası açıklamalarda bulunan Çınar, “Bana destek olan esnaf ve sanatkarlarıma, yöneticilerime, Manisa halkıma teşekkür ediyorum.” ifadesinde bulundu.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (MESKOP) Başkanı Recep Çınar başkanlık görevini bıraktığını açıkladı. Manisa 22. Bölge Birliği Başkanlığı görevini sürdüreceğini ifade eden Çınar başkanlık görevini Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay’a teslim etti.

"MANİSA’DA ÇOK GÖREVLER YAPTIK"

40 yıllık başkanlığı bırakmanın kolay olmadığını kaydeden Çınar, "Bugün 21 Mayıs 2024. Ocak 1985 senesinde göreve başladığım Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine bir nokta koyuyorum. Gerçekten geriye dönük baktığımızda 40 yıl. Söylemesi kolay ama bu gerçekleştirmek çok zor bir iştir. Çok şükür biz o işi başardık. Bu işe temiz başlayıp temiz bitirmek her babayiğidinin harcı değildir. Rabbim bize bu güzelliği bize nasip etti. 40 yıl görev yaptım. Bu yıl 40 içerisinde nasıl başladıysak öyle bitirdik. Kefalet Kooperatifi başkanlığını bırakırken Bölge Birliği Başkanlığım devam edecek. Yaptığım işlerden dolayı gurur duyuyorum. Manisa’da çok görevler yaptık. Ankara’da TESKOMB Yönetim Kurulu Üyeliği yaptım. Madeni Sanatkarlar Odası Başkanlığı yaptım. Zamanı gelince bölge birliğini de bırakacağım. Bırakma noktasında çocuklarımdan çok destek aldım. Bu güzellikler içerisinde bana destek olan esnaf ve sanatkarlarıma, yöneticilerime, Manisa halkıma teşekkür ediyorum. Ben Manisa esnafını ve sanatkarını çok seviyorum çünkü ben sanatkarım. Dünyaya bir daha gelsem yine sanatkar olurum" diye konuştu. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.