MHP GÖRDES'TE BAŞKAN YONAT İLE YOLA DEVAM

SİYASET 17.08.2023 - 15:15, Güncelleme: 17.08.2023 - 15:15
 

MHP GÖRDES'TE BAŞKAN YONAT İLE YOLA DEVAM

Manisa'nın Gördes ilçesinde gerçekleştirilen MHP'nin ilçe kongresinde mevcut başkan Abdürrazik Yonat, yeniden ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi.
Gördes’te, MHP'nin ilçe kongresi gerçekleştirildi ve Abdürrazik Yonat yeniden ilçe başkanı seçildi. Kongreye MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin gönderdiği mesajda Cumhur İttifakı’nın başarısına vurgu yapıldı.  BAŞKAN YONAT GÜVEN TAZELEDİ Gördes Belediyesi Kültür Sarayında yapılan ve tek aday olan ilçe başkanı Abdürrazik Yonat genel kurula katılan tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi. Kongreye Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti İlçe Başkanlığı, STK temsilcileri, muhtarlar ve parti üyeleri katıldı. (İHA) 
Manisa'nın Gördes ilçesinde gerçekleştirilen MHP'nin ilçe kongresinde mevcut başkan Abdürrazik Yonat, yeniden ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi.

Gördes’te, MHP'nin ilçe kongresi gerçekleştirildi ve Abdürrazik Yonat yeniden ilçe başkanı seçildi. Kongreye MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin gönderdiği mesajda Cumhur İttifakı’nın başarısına vurgu yapıldı. 

BAŞKAN YONAT GÜVEN TAZELEDİ

Gördes Belediyesi Kültür Sarayında yapılan ve tek aday olan ilçe başkanı Abdürrazik Yonat genel kurula katılan tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi. Kongreye Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti İlçe Başkanlığı, STK temsilcileri, muhtarlar ve parti üyeleri katıldı. (İHA) 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.