MİLLİ PARK'TAKİ YANGIN KONTROL ALTINDA

ASAYİŞ 19.06.2024 - 10:18, Güncelleme: 19.06.2024 - 10:18
 

MİLLİ PARK'TAKİ YANGIN KONTROL ALTINDA

Manisa'nın Spil Dağı Milli Parkı Sultan Yaylası mevkiindeki ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin yoğun çalışmalarıyla kontrol altına alındı. Yangının mangaldan çıktığı öğrenildi.
Yangın, Manisa Spil Dağı Milli Parkı Sultan Yaylası mevkiindeki ormanlık alanda çıktı. Dumanların yükselmesi üzerine bölgeye Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından havadan ve karadan müdahale başladı. EKİPLERDEN YOĞUN MÜDAHALE 2 uçak, 1 helikopter, 9 arazöz, 1 su ikmal ve 1 dozer ve itfaiye ekiplerince yapılan müdahale edildi. Yangın büyük bir ormanlık alana sahip Spil Dağı Milli Parkında daha fazla alana yayılmadan ekiplerin yoğun mücadelesiyle tamamen kontrol altına alındı. YANGIN MANGALDAN ÇIKTI Öte yandan yangının bir kişinin mangal yaktığı sırada aracının tampon bölgesini tutuşturduğu ardından aracı çekmek isterken yanan tapondaki alevlerin çevredeki otlara sıçraması sonucu çıktığı öğrenildi. (İHA)
Manisa'nın Spil Dağı Milli Parkı Sultan Yaylası mevkiindeki ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin yoğun çalışmalarıyla kontrol altına alındı. Yangının mangaldan çıktığı öğrenildi.

Yangın, Manisa Spil Dağı Milli Parkı Sultan Yaylası mevkiindeki ormanlık alanda çıktı. Dumanların yükselmesi üzerine bölgeye Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından havadan ve karadan müdahale başladı.

EKİPLERDEN YOĞUN MÜDAHALE

2 uçak, 1 helikopter, 9 arazöz, 1 su ikmal ve 1 dozer ve itfaiye ekiplerince yapılan müdahale edildi. Yangın büyük bir ormanlık alana sahip Spil Dağı Milli Parkında daha fazla alana yayılmadan ekiplerin yoğun mücadelesiyle tamamen kontrol altına alındı.

YANGIN MANGALDAN ÇIKTI

Öte yandan yangının bir kişinin mangal yaktığı sırada aracının tampon bölgesini tutuşturduğu ardından aracı çekmek isterken yanan tapondaki alevlerin çevredeki otlara sıçraması sonucu çıktığı öğrenildi. (İHA)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.