MUĞLA VE HATAY'DA ORMAN YANGINI

ASAYİŞ 13.08.2023 - 15:41, Güncelleme: 13.08.2023 - 15:41
 

MUĞLA VE HATAY'DA ORMAN YANGINI

Muğla'nın yatağan ilçesinde ve Hatay'ın İskenderun ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Muğla'nın Yatağan ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bencik Mahallesi'ndeki ziraat alanında başlayan yangın kısa sürede ormanlık alana sıçradı.     İhbar üzerine bölgeye, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Rüzgarın etkili olduğu alanda ekipler, yangını havadan ve karadan yaptığı müdahaleyle kontrol altına almaya çalışıyor. HATAY'DA ORMAN YANGINI Hatay'ın Sarıseki Mahallesi Kaledibi Yaylası'ndaki ormanda, öğle saatlerinde yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sevk edildi. Ekipler, yangını söndürmek için havadan ve karadan çalışma başlattı. ESKİŞEHİR'DE ORMAN YANGINI: KONTROL ALTINA ALINDI Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde anız yangınından ormana sıçrayan alevler, Orman Bölge Müdürlüğü'nün erken müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı. Gökbahçe Mahallesi Kümbet mevkisindeki bir tarlada çıkan anız yangını, rüzgarın etkisiyle yanındaki ormana sıçradı. Gözetleme Kulesi görevlisi, yoğun dumanı görünce ekiplere haber verdi. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin erken müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü. Ekiplerin soğutma çalışmaları sürüyor. Haber Merkezi
Muğla'nın yatağan ilçesinde ve Hatay'ın İskenderun ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere, havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Muğla'nın Yatağan ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.
Bencik Mahallesi'ndeki ziraat alanında başlayan yangın kısa sürede ormanlık alana sıçradı.

 

 

İhbar üzerine bölgeye, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Rüzgarın etkili olduğu alanda ekipler, yangını havadan ve karadan yaptığı müdahaleyle kontrol altına almaya çalışıyor.

HATAY'DA ORMAN YANGINI

Hatay'ın Sarıseki Mahallesi Kaledibi Yaylası'ndaki ormanda, öğle saatlerinde yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sevk edildi.

Ekipler, yangını söndürmek için havadan ve karadan çalışma başlattı.
ESKİŞEHİR'DE ORMAN YANGINI: KONTROL ALTINA ALINDI
Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde anız yangınından ormana sıçrayan alevler, Orman Bölge Müdürlüğü'nün erken müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı.

Gökbahçe Mahallesi Kümbet mevkisindeki bir tarlada çıkan anız yangını, rüzgarın etkisiyle yanındaki ormana sıçradı. Gözetleme Kulesi görevlisi, yoğun dumanı görünce ekiplere haber verdi. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin erken müdahalesi ile yangın büyümeden söndürüldü. Ekiplerin soğutma çalışmaları sürüyor. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.