PROF. DR. KAYIKÇIOĞLU YENİ MUAYENEHANESİNDE MANİSALILARA HİZMET VERECEK

ÖZEL HABER 24.05.2024 - 16:31, Güncelleme: 24.05.2024 - 16:31
 

PROF. DR. KAYIKÇIOĞLU YENİ MUAYENEHANESİNDE MANİSALILARA HİZMET VERECEK

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Göz Hastalıkları Anabilim dalından emekli olduktan sonra yeni muayenehanesini Manisalıların hizmetine açan Prof. Dr. Özcan Rasim Kayıkçıoğlu duygu ve düşüncelerini ETV mikrofonlarına anlattı. Hastaları ile yakından ilgilenmek istediğini ifade eden Kayıkçıoğlu daha iyi bir hizmet verebilmek için teknolojiyi yakından takip ettiğini vurguladı.
Prof. Dr. Özcan Rasim Kayıkçıoğlu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Göz Hastalıkları Anabilim dalından 08.02.2024 tarihinde emekli olmuştu. 25 yıllık Celal Bayar Üniversitesi hizmetinin ardından yeni muayenehanesini Manisalıların hizmetine kazandıran Prof. Dr. Kayıkçıoğlu çok hastası olduğunu ve var gücüyle çalışmaya devam ettiğini dile getirdi. Kayıkçıoğlu’nun eşi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Meral Kayıkçıoğlu ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya muayenehane açılışına katıldı. KAYIKÇIOĞLU, ETV VE DENGE’DEN BİRİKİMLERİNİ AKTARACAK Prof. Dr. Kayıkçıoğlu, "Manisa Celal Bayar Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim dalından emekli olduktan sonra yeni muayenehanemde Manisalıların hizmetindeyim. Burada rahat ve huzurlu bir ortam içerisinde zaman ayırarak hastalarım ile birlikte olmak ve ilgilenmek istiyorum. Daha çok zaman bulabildiğim için de mutluyum. Daha önceden bir muayenehanem vardı ve tüm teknik ekipmanlarım hazırdı. Manisalılara daha iyi bir hizmet vermek için teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Üniversitemizde verdiğimiz donanımlı hizmeti burada devam ettirmeye çalışıyoruz. Çok hastamız var ve elimizden gelen en iyi çalışmayı yapıyoruz. ETV'de canlı olarak program yapacağız ve hastalarımıza bilgiler aktaracağız. Denge Gazetesi'nde de köşe yazılarımı yazmaya başlayacağım.  Herkesi sağlık içinde muayenehaneme beklerim." dedi. "RETİNA VE GLOKOM KONULARINA YILLARINI VERDİ" Yeni muayenehane açılışında eşini yalnız bırakmayan Prof. Dr. Meral Kayıkçıoğlu, "Bugün eşimin muayenehanesinin açılış töreninde birlikteyiz. Bütün Manisalıları çok güzel bir şekilde tedavi edeceğine eminim. Kendisi özellikle retina ve glokom (Göz tansiyonu) konularına yıllarını verdi ve çok emek sarf etti. Üniversite ve yurtdışından edindiği bilgileri sağlıkla muayenehanesinde herkes için kullanacak." açıklamasında bulundu. "ÖZCAN HOCAM, MANİSA SEVGİSİNİ GÖSTERDİ" Prof. Dr. Kayıkçıoğlu’nun Manisa için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Yumrukaya, "Tüm Manisalıların bildiği gibi Özcan Kayıkçıoğlu Hocam Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde Göz Hastalıkları Anabilim Başkanı'ydı. Manisalıların yoğun sevgisi ile birlikte artık kendisi de bir Manisalı oldu. Tüm Manisalılar onu seviyor ve ben de yakinen Özcan Hocamı tanımaktayım. Özcan Hocam, Manisa sevgisini gösterdi ve yatırımını bizim şehrimize yaptı. Önümüzdeki günlerde hem ETV'de yapacağı programlarla hem de Denge Gazetesi'nde yazacağı köşe yazıları ile teknik olarak bilgi ve birikimlerini Manisalılara aktaracak. Özcan Hocamın yeni muayenehanesinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi. Hüseyin Güntaç Fömlu
Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Göz Hastalıkları Anabilim dalından emekli olduktan sonra yeni muayenehanesini Manisalıların hizmetine açan Prof. Dr. Özcan Rasim Kayıkçıoğlu duygu ve düşüncelerini ETV mikrofonlarına anlattı. Hastaları ile yakından ilgilenmek istediğini ifade eden Kayıkçıoğlu daha iyi bir hizmet verebilmek için teknolojiyi yakından takip ettiğini vurguladı.

Prof. Dr. Özcan Rasim Kayıkçıoğlu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Göz Hastalıkları Anabilim dalından 08.02.2024 tarihinde emekli olmuştu. 25 yıllık Celal Bayar Üniversitesi hizmetinin ardından yeni muayenehanesini Manisalıların hizmetine kazandıran Prof. Dr. Kayıkçıoğlu çok hastası olduğunu ve var gücüyle çalışmaya devam ettiğini dile getirdi. Kayıkçıoğlu’nun eşi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Meral Kayıkçıoğlu ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya muayenehane açılışına katıldı.

KAYIKÇIOĞLU, ETV VE DENGE’DEN BİRİKİMLERİNİ AKTARACAK

Prof. Dr. Kayıkçıoğlu, " Manisa Celal Bayar Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim dalından emekli olduktan sonra yeni muayenehanemde Manisalıların hizmetindeyim. Burada rahat ve huzurlu bir ortam içerisinde zaman ayırarak hastalarım ile birlikte olmak ve ilgilenmek istiyorum. Daha çok zaman bulabildiğim için de mutluyum. Daha önceden bir muayenehanem vardı ve tüm teknik ekipmanlarım hazırdı. Manisalılara daha iyi bir hizmet vermek için teknolojiyi yakından takip ediyoruz. Üniversitemizde verdiğimiz donanımlı hizmeti burada devam ettirmeye çalışıyoruz. Çok hastamız var ve elimizden gelen en iyi çalışmayı yapıyoruz. ETV'de canlı olarak program yapacağız ve hastalarımıza bilgiler aktaracağız. Denge Gazetesi'nde de köşe yazılarımı yazmaya başlayacağım.  Herkesi sağlık içinde muayenehaneme beklerim." dedi.

"RETİNA VE GLOKOM KONULARINA YILLARINI VERDİ"

Yeni muayenehane açılışında eşini yalnız bırakmayan Prof. Dr. Meral Kayıkçıoğlu, "Bugün eşimin muayenehanesinin açılış töreninde birlikteyiz. Bütün Manisalıları çok güzel bir şekilde tedavi edeceğine eminim. Kendisi özellikle retina ve glokom (Göz tansiyonu) konularına yıllarını verdi ve çok emek sarf etti. Üniversite ve yurtdışından edindiği bilgileri sağlıkla muayenehanesinde herkes için kullanacak." açıklamasında bulundu.

"ÖZCAN HOCAM, MANİSA SEVGİSİNİ GÖSTERDİ"

Prof. Dr. Kayıkçıoğlu’nun Manisa için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Yumrukaya, "Tüm Manisalıların bildiği gibi Özcan Kayıkçıoğlu Hocam Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde Göz Hastalıkları Anabilim Başkanı'ydı. Manisalıların yoğun sevgisi ile birlikte artık kendisi de bir Manisalı oldu. Tüm Manisalılar onu seviyor ve ben de yakinen Özcan Hocamı tanımaktayım. Özcan Hocam, Manisa sevgisini gösterdi ve yatırımını bizim şehrimize yaptı. Önümüzdeki günlerde hem ETV'de yapacağı programlarla hem de Denge Gazetesi'nde yazacağı köşe yazıları ile teknik olarak bilgi ve birikimlerini Manisalılara aktaracak. Özcan Hocamın yeni muayenehanesinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi. Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.