SAATLERCE ELEKTRİKSİZ KALDILAR, ELEKTİRİK MAĞDURLARI İSYAN ETTİ

ÖZEL HABER 24.07.2024 - 17:34, Güncelleme: 24.07.2024 - 17:34
 

SAATLERCE ELEKTRİKSİZ KALDILAR, ELEKTİRİK MAĞDURLARI İSYAN ETTİ

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan 2. Anafartalar Mahallesi'nde 19 Temmuz Cuma gününden itibaren uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. Günlerdir mağdur olduklarını ifade eden mahalle sakinleri ve esnaflar ETV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.
Manisa'nın Şehzadeler ilçesi 2. Anafartalar Mahallesi'nde yaşanan elektrik kesintileri hem mahalle sakinlerini hem de esnafları zor duruma soktu. Elektrik kesintileri nedeniyle esnaflar dükkanlarında iş yapamazken, mahalle sakinleri ise evlerindeki gıdaları çöpe atmak zorunda kaldı. Yaşadıkları mağduriyet karşısında sorumluları savcılığa şikayet edeceklerini söyleyen vatandaşlar ETV mikrofonlarına yaşadıklarını anlattılar. "ÇOK MAĞDURUZ" Elektrik kesintileri yüzünden insanların psikolojisinin bozulduğunu ifade eden Recep Çetin, "Elektrik kesintilerinden dolayı 4-5 gündür çok mağduruz. Bir an önce bu sorunun çözülmesini talep ediyoruz. Bir berber esnafıyım ve dükkanım karanlık içerisinde kaldığı için hizmet veremiyorum. Akşam hava kararınca da dükkanı erkenden kapatmak zorunda kaldım. Jeneratörü dün gelip kurdular ama gün içerisinde çalışmadığı saatler oldu. Jeneratörü bizim iyiliğimiz için kurdular ama bu sefer de sesi vatandaşları rahatsız etti. Komşularımızın hepsi evlerindeki yemekleri çöpe atmak zorunda kaldı." diye konuştu. "SAVCILIĞA DİLEKÇE VERMEK İSTİYORUZ" Bağlanan jeneratörün de yetersiz kaldığını ifade eden Ömer Şakir Yaylacı, "19 Temmuz Cuma günü tam 19 saat elektriksiz kaldık. Cumartesi günü 11,5 saat, Pazartesi günü 7 saat ve Salı günü de 5.5 saat elektrik kesintisi yaşadık. Bu kesintiler haber verilmeden yapıldığı için herkes mağdur oldu. Bu mağduriyet karşısında savcılığa dilekçe vermek istiyoruz. Topladığımız imzaları da savcılığa göndereceğiz. Elektrik kesintileri yüzünden vatandaşların hem gıdaları hem de teknolojik aletleri zarar gördü. Eğer bir hasta teknolojik alete bağlı olarak yaşıyorsa çok zor durumda kalmıştır. Eğer bir kurum yüksek bir bedel bizden talep ediyorsa, hizmet vermesi de gerekiyor. Biz burada bir hizmet göremiyoruz. Biz bu yaşananlardan dolayı kimseyi haksız yere şikayet etmiyoruz, sadece olanı dile getiriyoruz. Yetkililerin vakit kaybetmeden bir önlem alması gerekiyor." dedi. "ŞİKÂYET EDECEĞİZ" Sorumluları gereken yerlere şikâyet edeceğini ifade eden Ahmet Şimşek, "Elektrik kesintileri yüzünden tüm ürünlerimizi atmak zorunda kaldık ve çok mağdur olduk. Müşterilerimizin de isteklerini ve taleplerini yerine getiremedik. Sadece benim dükkanım değil, bu bölgede iş yapan tüm esnaflar zor duruma düştü. Jeneratör bazı dükkanlara elektrik sağlarken bazı dükkanlara elektrik sağlayamadı. Benim dükkanım da elektrik alamadı. Bugün elektrik kesintisi yaşamadık ama 1 hafta boyunca sıkıntı yaşadık. Büyük zararlarımızdan dolayı bize bu mağduriyeti yaşatanları şikâyet edeceğiz." açıklamasında bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde bulunan 2. Anafartalar Mahallesi'nde 19 Temmuz Cuma gününden itibaren uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. Günlerdir mağdur olduklarını ifade eden mahalle sakinleri ve esnaflar ETV mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Manisa'nın Şehzadeler ilçesi 2. Anafartalar Mahallesi'nde yaşanan elektrik kesintileri hem mahalle sakinlerini hem de esnafları zor duruma soktu. Elektrik kesintileri nedeniyle esnaflar dükkanlarında iş yapamazken, mahalle sakinleri ise evlerindeki gıdaları çöpe atmak zorunda kaldı. Yaşadıkları mağduriyet karşısında sorumluları savcılığa şikayet edeceklerini söyleyen vatandaşlar ETV mikrofonlarına yaşadıklarını anlattılar.

"ÇOK MAĞDURUZ"

Elektrik kesintileri yüzünden insanların psikolojisinin bozulduğunu ifade eden Recep Çetin, "Elektrik kesintilerinden dolayı 4-5 gündür çok mağduruz. Bir an önce bu sorunun çözülmesini talep ediyoruz. Bir berber esnafıyım ve dükkanım karanlık içerisinde kaldığı için hizmet veremiyorum. Akşam hava kararınca da dükkanı erkenden kapatmak zorunda kaldım. Jeneratörü dün gelip kurdular ama gün içerisinde çalışmadığı saatler oldu. Jeneratörü bizim iyiliğimiz için kurdular ama bu sefer de sesi vatandaşları rahatsız etti. Komşularımızın hepsi evlerindeki yemekleri çöpe atmak zorunda kaldı." diye konuştu.

"SAVCILIĞA DİLEKÇE VERMEK İSTİYORUZ"

Bağlanan jeneratörün de yetersiz kaldığını ifade eden Ömer Şakir Yaylacı, "19 Temmuz Cuma günü tam 19 saat elektriksiz kaldık. Cumartesi günü 11,5 saat, Pazartesi günü 7 saat ve Salı günü de 5.5 saat elektrik kesintisi yaşadık. Bu kesintiler haber verilmeden yapıldığı için herkes mağdur oldu. Bu mağduriyet karşısında savcılığa dilekçe vermek istiyoruz. Topladığımız imzaları da savcılığa göndereceğiz. Elektrik kesintileri yüzünden vatandaşların hem gıdaları hem de teknolojik aletleri zarar gördü. Eğer bir hasta teknolojik alete bağlı olarak yaşıyorsa çok zor durumda kalmıştır. Eğer bir kurum yüksek bir bedel bizden talep ediyorsa, hizmet vermesi de gerekiyor. Biz burada bir hizmet göremiyoruz. Biz bu yaşananlardan dolayı kimseyi haksız yere şikayet etmiyoruz, sadece olanı dile getiriyoruz. Yetkililerin vakit kaybetmeden bir önlem alması gerekiyor." dedi.

"ŞİKÂYET EDECEĞİZ"

Sorumluları gereken yerlere şikâyet edeceğini ifade eden Ahmet Şimşek, "Elektrik kesintileri yüzünden tüm ürünlerimizi atmak zorunda kaldık ve çok mağdur olduk. Müşterilerimizin de isteklerini ve taleplerini yerine getiremedik. Sadece benim dükkanım değil, bu bölgede iş yapan tüm esnaflar zor duruma düştü. Jeneratör bazı dükkanlara elektrik sağlarken bazı dükkanlara elektrik sağlayamadı. Benim dükkanım da elektrik alamadı. Bugün elektrik kesintisi yaşamadık ama 1 hafta boyunca sıkıntı yaşadık. Büyük zararlarımızdan dolayı bize bu mağduriyeti yaşatanları şikâyet edeceğiz." açıklamasında bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.