SALDIRGAN VE BAŞIBOŞ KÖPEK SORUNUNA YENİŞEHİRLİOĞLU'NDAN ÇÖZÜM

GENEL 12.06.2024 - 17:03, Güncelleme: 12.06.2024 - 17:03
 

SALDIRGAN VE BAŞIBOŞ KÖPEK SORUNUNA YENİŞEHİRLİOĞLU'NDAN ÇÖZÜM

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, saldırgan ve başıboş köpek sorununun çözümüne yönelik yürüttüğü çalışmaları tamamladığını ifade etti. Hazırladığı dosyanın bir örneğini AK Parti Grup Başkanı Abdullah Yılmaz’a diğerini ise Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişçi'ye takdim eden AK Partili Yenişehirlioğlu konuya çözüm odaklı yaklaştığını dile getirdi.
Türkiye'de gündemde yer alan başıboş sokak hayvanları sorununun çözümüne yönelik düzenleme hazırlıkları sürerken, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu yürüttüğü çalışmaları tamamladığını açıkladı. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Partili Yenişehirlioğlu birçok farklı kesimden insanı dinlediğini ifade etti. "YÜZLERCE VATANDAŞIMIZIN ÖNERİLERİNİ DİNLEDİM" AK Partili Yenişehirlioğlu, “Saldırgan/Başıboş Köpek Sorununun çözümüne yönelik bir süredir yürüttüğüm çalışmayı tamamlamış bulunuyorum. Bu süreçte Bakanlarımız, Siyasetçilerimiz, Akademisyenler, Sivil Toplum Kuruluşları, köpek saldırısı sonucu mağdur olanlar ve aileleri, hayvanseverler, sanatçılar, basın mensupları ve kanaat önderleri gibi toplumun birçok farklı kesiminden yüzlerce vatandaşımızın önerilerini dinledim, not ettim ve rapor haline getirdim. Görüş alma ve raporlama sürecimizin temel felsefesi aziz milletimizin sesine kulak verme; sorunların çözümü noktasında milletimizin katkılarına tabiri caizse muhtaç olma anlayışımızdır. İşte bu görüş alma süreci tam da bu sorumluluk bilincimizin tezahürüdür.” dedi. DOSYALARI GÜLER VE KİRİŞÇİ’YE TAKDİM ETTİ AK Partili Yenişehirlioğlu, “Büyük bir hassasiyetle ve hiçbir filtre uygulamadan dosyamıza eklediğimiz raporların komisyon ve yasama çalışmaları açısından oldukça faydalı bir temel oluşturacağına ve yol gösterici nitelik taşıyacağına inanıyorum. Oldukça verimli geçen bu süreçte değerli fikir ve önerileriyle çalışmamıza katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Hazırlamış olduğum dosyanın bir örneğini Grup Başkanımız Sayın Abdullah Güler’e bir örneğini de Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanımız Sayın Vahit Kirişci’ye bugün takdim ettim.” ifadesinde bulundu. "HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM" AK Partili Yenişehirlioğlu, “Daha önce de belirttiğim gibi konuya taraflı değil duyarlı ve çözüm odaklı bir şekilde yaklaşmanın her bir vatandaşımızın görevi olduğu kanaatindeyim. Evvelâ insan ardından hayvan ve çevre sağlığını tesis etmek için ortaya konulan bu iradenin toplumumuzun tüm kesimlerinin beklentilerini karşılayacak şekilde net bir çözüme ulaşması en büyük temennimizdir. Ortaya çıkan bu raporun toplumumuzun her kesimini yakından ilgilendiren bu sorunun çözümü noktasında ciddi katkılar sunacağına inanıyor; hayırlara vesile olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu
AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, saldırgan ve başıboş köpek sorununun çözümüne yönelik yürüttüğü çalışmaları tamamladığını ifade etti. Hazırladığı dosyanın bir örneğini AK Parti Grup Başkanı Abdullah Yılmaz’a diğerini ise Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişçi'ye takdim eden AK Partili Yenişehirlioğlu konuya çözüm odaklı yaklaştığını dile getirdi.

Türkiye'de gündemde yer alan başıboş sokak hayvanları sorununun çözümüne yönelik düzenleme hazırlıkları sürerken, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu yürüttüğü çalışmaları tamamladığını açıkladı. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Partili Yenişehirlioğlu birçok farklı kesimden insanı dinlediğini ifade etti.

"YÜZLERCE VATANDAŞIMIZIN ÖNERİLERİNİ DİNLEDİM"

AK Partili Yenişehirlioğlu, “Saldırgan/Başıboş Köpek Sorununun çözümüne yönelik bir süredir yürüttüğüm çalışmayı tamamlamış bulunuyorum. Bu süreçte Bakanlarımız, Siyasetçilerimiz, Akademisyenler, Sivil Toplum Kuruluşları, köpek saldırısı sonucu mağdur olanlar ve aileleri, hayvanseverler, sanatçılar, basın mensupları ve kanaat önderleri gibi toplumun birçok farklı kesiminden yüzlerce vatandaşımızın önerilerini dinledim, not ettim ve rapor haline getirdim. Görüş alma ve raporlama sürecimizin temel felsefesi aziz milletimizin sesine kulak verme; sorunların çözümü noktasında milletimizin katkılarına tabiri caizse muhtaç olma anlayışımızdır. İşte bu görüş alma süreci tam da bu sorumluluk bilincimizin tezahürüdür.” dedi.

DOSYALARI GÜLER VE KİRİŞÇİ’YE TAKDİM ETTİ

AK Partili Yenişehirlioğlu, “Büyük bir hassasiyetle ve hiçbir filtre uygulamadan dosyamıza eklediğimiz raporların komisyon ve yasama çalışmaları açısından oldukça faydalı bir temel oluşturacağına ve yol gösterici nitelik taşıyacağına inanıyorum. Oldukça verimli geçen bu süreçte değerli fikir ve önerileriyle çalışmamıza katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Hazırlamış olduğum dosyanın bir örneğini Grup Başkanımız Sayın Abdullah Güler’e bir örneğini de Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanımız Sayın Vahit Kirişci’ye bugün takdim ettim.” ifadesinde bulundu.

"HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM"

AK Partili Yenişehirlioğlu, “Daha önce de belirttiğim gibi konuya taraflı değil duyarlı ve çözüm odaklı bir şekilde yaklaşmanın her bir vatandaşımızın görevi olduğu kanaatindeyim. Evvelâ insan ardından hayvan ve çevre sağlığını tesis etmek için ortaya konulan bu iradenin toplumumuzun tüm kesimlerinin beklentilerini karşılayacak şekilde net bir çözüme ulaşması en büyük temennimizdir. Ortaya çıkan bu raporun toplumumuzun her kesimini yakından ilgilendiren bu sorunun çözümü noktasında ciddi katkılar sunacağına inanıyor; hayırlara vesile olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu. Hüseyin Güntaç Fömlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.