SALİHLİ OSB’NİN MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANDI

EKONOMİ 27.06.2024 - 15:49, Güncelleme: 27.06.2024 - 16:49
 

SALİHLİ OSB’NİN MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANDI

Salihli Organize Sanayi Bölgesi Haziran ayı Müteşebbis Heyeti toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB’nin mevcut durumu, yatırımlar, altyapı çalışmaları ve geleceğe yönelik projeler hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı.
Haziran ayı Müteşebbis Heyeti toplantısında, Salihli’nin sanayi potansiyelini artırmak, yatırımcıları teşvik etmek ve bölgenin ekonomik kalkınmasını hızlandırmak amacıyla önemli kararlar alındı. Toplantıda ayrıca OSB’nin mevcut durumu, yatırımlar, altyapı çalışmaları ve geleceğe yönelik projeler hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı. Manisa Valisi Enver Ünlü başkanlığında gerçekleştirilen Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Haziran ayı Müteşebbis Heyet Toplantısına Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu da katıldı. Başkan Nurlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Salihli’nin sanayi alanında daha da ileriye gitmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Toplantıda alınan kararlar, Salihli’nin ekonomik gelişimine ve istihdamına büyük katkı sağlayacak olup, tüm paydaşlarla uyum içinde hareket etmeye devam edeceğiz” dedi. (Hüseyin Güntaç Fömlu)
Salihli Organize Sanayi Bölgesi Haziran ayı Müteşebbis Heyeti toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB’nin mevcut durumu, yatırımlar, altyapı çalışmaları ve geleceğe yönelik projeler hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı.

Haziran ayı Müteşebbis Heyeti toplantısında, Salihli’nin sanayi potansiyelini artırmak, yatırımcıları teşvik etmek ve bölgenin ekonomik kalkınmasını hızlandırmak amacıyla önemli kararlar alındı. Toplantıda ayrıca OSB’nin mevcut durumu, yatırımlar, altyapı çalışmaları ve geleceğe yönelik projeler hakkında detaylı değerlendirmeler yapıldı. Manisa Valisi Enver Ünlü başkanlığında gerçekleştirilen  Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Haziran ayı Müteşebbis Heyet Toplantısına Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu da katıldı. Başkan Nurlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Salihli’nin sanayi alanında daha da ileriye gitmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Toplantıda alınan kararlar, Salihli’nin ekonomik gelişimine ve istihdamına büyük katkı sağlayacak olup, tüm paydaşlarla uyum içinde hareket etmeye devam edeceğiz” dedi. (Hüseyin Güntaç Fömlu)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.