ŞEHZADELER’DE VEZNELER HAFTA SONU AÇIK OLACAK

SİYASET 21.05.2024 - 10:39, Güncelleme: 21.05.2024 - 10:45
 

ŞEHZADELER’DE VEZNELER HAFTA SONU AÇIK OLACAK

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2024 yılı 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs Cuma günü sona ereceğini hatırlatarak, vergi ödemelerini yapmak isteyen vatandaşlar için belediye veznelerinin hafta sonu 09:00 -17:00 saatlerinde açık olacağını duyurdu.
Şehzadeler Belediyesi’nde Emlak, Çevre Temizlik Vergilerinin 2024 yılı birinci taksit ödemeleri sürüyor. 31 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek ödemeler için belediye vezneleri hafta sonu 09:00 – 17:00 saatleri arasında açık olacak. BAŞKAN DURBAY'DAN HATIRLATMA Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Belediyemizde mesken ve işyerlerine yönelik emlak, çevre temizlik vergilerinin 2024 yılı 1. taksit ödemeleri sürüyor. Ödemeler 31 Mayıs Cuma günü sona erecek. Ödeme yapacak vatandaşlarımız için belediye veznelerimiz bu hafta sonu açık olacak.  Vatandaşlarımız veznelerimizden nakit ya da kredi kartı ile taksit ödemelerini yapabilecekler. Ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız ayrıca belediyemizin internet sitesi üzerinden online işlemlere girerek de ödemelerini yapabilir.  Ayrıca dileyen vatandaşlarımız istediği şehirden herhangi bir Halk Bankası online veya banka veznesinden vergisini yatırabilir. Hemşehrilerimden herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını rica ediyorum.” dedi. Haber Merkezi 
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2024 yılı 1. taksit ödemelerinin 31 Mayıs Cuma günü sona ereceğini hatırlatarak, vergi ödemelerini yapmak isteyen vatandaşlar için belediye veznelerinin hafta sonu 09:00 -17:00 saatlerinde açık olacağını duyurdu.

Şehzadeler Belediyesi’nde Emlak, Çevre Temizlik Vergilerinin 2024 yılı birinci taksit ödemeleri sürüyor. 31 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek ödemeler için belediye vezneleri hafta sonu 09:00 – 17:00 saatleri arasında açık olacak.

BAŞKAN DURBAY'DAN HATIRLATMA

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Belediyemizde mesken ve işyerlerine yönelik emlak, çevre temizlik vergilerinin 2024 yılı 1. taksit ödemeleri sürüyor. Ödemeler 31 Mayıs Cuma günü sona erecek. Ödeme yapacak vatandaşlarımız için belediye veznelerimiz bu hafta sonu açık olacak.  Vatandaşlarımız veznelerimizden nakit ya da kredi kartı ile taksit ödemelerini yapabilecekler. Ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız ayrıca belediyemizin internet sitesi üzerinden online işlemlere girerek de ödemelerini yapabilir.  Ayrıca dileyen vatandaşlarımız istediği şehirden herhangi bir Halk Bankası online veya banka veznesinden vergisini yatırabilir. Hemşehrilerimden herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için ödemelerini son güne bırakmamalarını rica ediyorum.” dedi. Haber Merkezi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.