ŞEHZADELER’DEN HER GÜN 400 VATANDAŞA SICAK YEMEK

MANİSA GÜNDEMİ 01.08.2024 - 13:43, Güncelleme: 01.08.2024 - 14:16
 

ŞEHZADELER’DEN HER GÜN 400 VATANDAŞA SICAK YEMEK

Şehzadeler Belediyesi, ihtiyaç sahibi, engelli ve evinde yemek yapamayacak durumda olan vatandaşlara her gün 3 çeşit sıcak yemek hazırlıyor. Belediyenin aşevinde hazırlanan yemekler, her gün 400 vatandaşın sofrasına ulaştırılıyor.
Şehzadeler Belediyesi, yalnız yaşayan ve yemek yapmakta zorlanan yaşlı yurttaşlar ve engelli bireylerin evlerine sosyal belediyecilik ilkesi kapsamında ücretsiz olarak günde 3 çeşit yemek ulaştırarak hayatlarını kolaylaştırıyor. Aşevinde, sabahın erken saatlerinde başlayan hummalı çalışmalar ile usta aşçıların titizlikle hazırladığı yemekler, hijyen kurallarına uygun şekilde paketlenip, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, aşevi çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şehzadeler Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak ve onların temel ihtiyaçlarını karşılamak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Belediye olarak, her gün ihtiyaç sahibi, evinde yemek yapamayacak durumda olan yaşlılarımız ve engelli 400 vatandaşımıza sıcak yemek ulaştırıyoruz. Sosyal belediyecilik ilkesiyle bu kentte yaşayan hiçbir vatandaşımızın yatağa aç girmemesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi. (Belgin Koçak)
Şehzadeler Belediyesi, ihtiyaç sahibi, engelli ve evinde yemek yapamayacak durumda olan vatandaşlara her gün 3 çeşit sıcak yemek hazırlıyor. Belediyenin aşevinde hazırlanan yemekler, her gün 400 vatandaşın sofrasına ulaştırılıyor.

Şehzadeler Belediyesi, yalnız yaşayan ve yemek yapmakta zorlanan yaşlı yurttaşlar ve engelli bireylerin evlerine sosyal belediyecilik ilkesi kapsamında ücretsiz olarak günde 3 çeşit yemek ulaştırarak hayatlarını kolaylaştırıyor. Aşevinde, sabahın erken saatlerinde başlayan hummalı çalışmalar ile usta aşçıların titizlikle hazırladığı yemekler, hijyen kurallarına uygun şekilde paketlenip, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, aşevi çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, " Şehzadeler Belediyesi olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmak ve onların temel ihtiyaçlarını karşılamak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Belediye olarak, her gün ihtiyaç sahibi, evinde yemek yapamayacak durumda olan yaşlılarımız ve engelli 400 vatandaşımıza sıcak yemek ulaştırıyoruz. Sosyal belediyecilik ilkesiyle bu kentte yaşayan hiçbir vatandaşımızın yatağa aç girmemesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi. (Belgin Koçak)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.