Sivas’ta işlenen cinayetin şüphelileri gözaltında

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2024 - 17:53, Güncelleme: 25.06.2024 - 16:06
 

Sivas’ta işlenen cinayetin şüphelileri gözaltında

Sivas’ta işlenen cinayetin şüphelileri gözaltında
Sivas’ta sokak ortasında işlenen cinayetin şüphelileri polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.Olay 23 Haziran’da akşam saatlerinde Çayyurt Mahallesi Mevlana Caddesi’nde meydana geldi. Metin Taşdelen (44) ile 4 kişilik grup arasında çıkan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüşmüş kavgada Metin Taşdelen göğüs kısmından vurularak kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybetmişti.Olay yerinden otomobil ile kaçan şüpheliler Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıslar Ş.A. (22), M.K. (20), E.G.Ş. (19) ve Y.Ş. (20) gözaltına alındı.
Sivas’ta işlenen cinayetin şüphelileri gözaltında
Sivas’ta sokak ortasında işlenen cinayetin şüphelileri polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Olay 23 Haziran’da akşam saatlerinde Çayyurt Mahallesi Mevlana Caddesi’nde meydana geldi. Metin Taşdelen (44) ile 4 kişilik grup arasında çıkan sözlü tartışma silahlı kavgaya dönüşmüş kavgada Metin Taşdelen göğüs kısmından vurularak kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybetmişti.
Olay yerinden otomobil ile kaçan şüpheliler Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıslar Ş.A. (22), M.K. (20), E.G.Ş. (19) ve Y.Ş. (20) gözaltına alındı.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.