SİYASET VE İŞ DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

MAGAZİN 15.07.2024 - 18:03, Güncelleme: 15.07.2024 - 18:03
 

SİYASET VE İŞ DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Manisalı iş insanı ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Haydar İzci’nin kızı dünya evine girdi. Haydar-Tülay İzci çiftinin hukukçu kızı Yağmur İzci ile Manisa Barosunun deneyimli hukukçularından Besim-Keziban Yücel çiftinin hukukçu oğulları Yılmaz Sait Yücel ile hayatını birleştirdi.
Arena Düğün Salonunda Manisa’daki iş, siyaset, hukukçuları buluşturan düğüne Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban katıldı. Genç avukatlar Yağmur İzci ile Yılmaz Sait Yücel çifti gökyüzünü renklendiren havi fişekleri altında alana giriş yaptı. NİKAHI BAŞKAN ZEYREK KIYDI Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in kıydığı nikahta Yağmur-Yılmaz Sait Yücel çiftinin şahitliğini ise Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Jandarma İl Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Genç Sanayici Koran Çertürk, genç siyasetçi Gözde Aytaç, minik oğlu Ertuğrul Aytaç, Gizem Cantimur, Ebru Karalar ile İlayda Ay üstlendi. BAŞKAN ZEYREK’TEN ‘ATATÜRK’ VURGUSU Çiftlerin nikahı kıyarken öğütlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek, “Sizlere birilerinin söylediği gibi şu kadar çocuk yapın demeyeceğim. Sadece şunu söylemek istiyorum; Mustafa Kemal’in askerleri gibi çocuklar dünyaya getirin” dedi.  Nikah şahitlerinden Minik Ertuğrul Aytaç’ın “Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum” sözleri düğüne katılanlarca dakikalarca alkışlandı. Düğüne katılamayanlar yolladıkları çiçeklerle Arena Kır düğün mekanını çiçek bahçesine dönüştürdü. Haydar-Tülay İzci ve Besim-Keziban Yücel çifti çocuklarının düğününe katılanlarla tek tek yakından ilgilenirken çiçek yollayanlara teşekkür ettiler. Haber Merkezi
Manisalı iş insanı ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Haydar İzci’nin kızı dünya evine girdi. Haydar-Tülay İzci çiftinin hukukçu kızı Yağmur İzci ile Manisa Barosunun deneyimli hukukçularından Besim-Keziban Yücel çiftinin hukukçu oğulları Yılmaz Sait Yücel ile hayatını birleştirdi.

Arena Düğün Salonunda Manisa’daki iş, siyaset, hukukçuları buluşturan düğüne Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban katıldı. Genç avukatlar Yağmur İzci ile Yılmaz Sait Yücel çifti gökyüzünü renklendiren havi fişekleri altında alana giriş yaptı.

NİKAHI BAŞKAN ZEYREK KIYDI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in kıydığı nikahta Yağmur-Yılmaz Sait Yücel çiftinin şahitliğini ise Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Jandarma İl Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, Genç Sanayici Koran Çertürk, genç siyasetçi Gözde Aytaç, minik oğlu Ertuğrul Aytaç, Gizem Cantimur, Ebru Karalar ile İlayda Ay üstlendi.

BAŞKAN ZEYREK’TEN ‘ATATÜRK’ VURGUSU

Çiftlerin nikahı kıyarken öğütlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek, “Sizlere birilerinin söylediği gibi şu kadar çocuk yapın demeyeceğim. Sadece şunu söylemek istiyorum; Mustafa Kemal’in askerleri gibi çocuklar dünyaya getirin” dedi.  Nikah şahitlerinden Minik Ertuğrul Aytaç’ın “Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum” sözleri düğüne katılanlarca dakikalarca alkışlandı. Düğüne katılamayanlar yolladıkları çiçeklerle Arena Kır düğün mekanını çiçek bahçesine dönüştürdü. Haydar-Tülay İzci ve Besim-Keziban Yücel çifti çocuklarının düğününe katılanlarla tek tek yakından ilgilenirken çiçek yollayanlara teşekkür ettiler. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.