TOPLU SÖZLEŞME İÇİN GÖZLER HAKEM HEYETİNDE

EKONOMİ 23.08.2023 - 10:14, Güncelleme: 23.08.2023 - 10:14
 

TOPLU SÖZLEŞME İÇİN GÖZLER HAKEM HEYETİNDE

Ağustos ayı ile başlayan Toplu Sözleşme Görüşmeleri için son viraja girildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın uzun toplantılar gerçekleştirdi. Uzlaşma sağlanmadığı için toplu sözleşme zammı için kararı hakem heyeti verecek. Zam oranı 3,7 milyon memuru, 2,7 milyon memur emeklisini ve 2,4 milyon sosyal destek ödemesi alan vatandaşı ilgilendiriyor. Bilindiği üzere 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gibi sosyal destek ödemeleri doğrudan memur zammı ile belirleniyor. Haber Merkez  

Ağustos ayı ile başlayan Toplu Sözleşme Görüşmeleri için son viraja girildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın uzun toplantılar gerçekleştirdi. Uzlaşma sağlanmadığı için toplu sözleşme zammı için kararı hakem heyeti verecek.
Zam oranı 3,7 milyon memuru, 2,7 milyon memur emeklisini ve 2,4 milyon sosyal destek ödemesi alan vatandaşı ilgilendiriyor. Bilindiği üzere 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gibi sosyal destek ödemeleri doğrudan memur zammı ile belirleniyor. Haber Merkez

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.