TURGUTLU BELEDİYESİ RENKLİ ETKİNLİKLERE HAZIRLANIYOR

TURGUTLU 04.06.2024 - 14:10, Güncelleme: 04.06.2024 - 14:14
 

TURGUTLU BELEDİYESİ RENKLİ ETKİNLİKLERE HAZIRLANIYOR

Turgutlu Belediyesi, Dünya Çevre Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenleyecek. Etkinlikler, 8 Haziran Cumartesi günü Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı'nda 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşecek.
Turgutlu Belediyesi tarafından çevre kirliliğine dikkat çekmek ve çevre koruma bilincinin yaygınlaşmasını sağlamak adına önemli bir farkındalık günü olan Dünya Çevre Günü kapsamında 7’den 70’e tüm Turgutluluların katılabileceği renkli etkinlikler düzenlenecek. EĞLENCELİ BİR GÜN YAŞANACAK “Dünya Çevre Günü” etkinlikleri kapsamında çocuklar ve ailelere yönelik olarak yüz boyama, palyaço gösterileri, oyun parkurları ile eğlenceli bir gün yaşanacak. “Dünya Çevre Günü Etkinlikleri” 8 Haziran Cumartesi günü 16:00-19:00 saatleri arasında Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşecek. ERBAŞ’DAN ETKİNLİKLERE DAVET Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş, “Çevre kirliliğine dikkat çekmek ve çevre duyarlılığı oluşturmak amacıyla güzel bir organizasyona daha imza atacağız. Bu kapsamda Dünya Çevre Günü’nü birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlayacağız. Çocuklarımız başta olmak üzere her yaştan vatandaşımıza hitap edecek olan etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi. Haber Merkezi
Turgutlu Belediyesi, Dünya Çevre Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenleyecek. Etkinlikler, 8 Haziran Cumartesi günü Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı'nda 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Turgutlu Belediyesi tarafından çevre kirliliğine dikkat çekmek ve çevre koruma bilincinin yaygınlaşmasını sağlamak adına önemli bir farkındalık günü olan Dünya Çevre Günü kapsamında 7’den 70’e tüm Turgutluluların katılabileceği renkli etkinlikler düzenlenecek.

EĞLENCELİ BİR GÜN YAŞANACAK

“Dünya Çevre Günü” etkinlikleri kapsamında çocuklar ve ailelere yönelik olarak yüz boyama, palyaço gösterileri, oyun parkurları ile eğlenceli bir gün yaşanacak. “Dünya Çevre Günü Etkinlikleri” 8 Haziran Cumartesi günü 16:00-19:00 saatleri arasında Irlamaz Vadisi Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşecek.

ERBAŞ’DAN ETKİNLİKLERE DAVET

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş, “Çevre kirliliğine dikkat çekmek ve çevre duyarlılığı oluşturmak amacıyla güzel bir organizasyona daha imza atacağız. Bu kapsamda Dünya Çevre Günü’nü birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlayacağız. Çocuklarımız başta olmak üzere her yaştan vatandaşımıza hitap edecek olan etkinliklerimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.