TURGUTLU BELEDİYESİ’NDEN ÇÖP EV TEMİZLİĞİ

ÇEVRE 11.06.2024 - 15:00, Güncelleme: 11.06.2024 - 15:33
 

TURGUTLU BELEDİYESİ’NDEN ÇÖP EV TEMİZLİĞİ

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı üzerine harekete geçerek çöp evi temizledi.
Turgutlu Belediyesi vatandaştan gelen istek ve şikayetleri değerlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yiğitler Mahallesi Akın Sokakta bulunan çöp evi temizledi. İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla harekete geçen ekipler, evin tüm odalarında uzun süredir beklemekte olan çürümüş gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, kutular, poşet ve kağıtlardan oluşan çöpleri toplayarak temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi. DAHA TEMİZ BİR TURGUTLU VURGUSU Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş, “İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu karar gereğince Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz konu olan adresteki tüm çöp ve atıkların kaldırarak gerekli temizlik çalışmalarını gerçekleştirdiler. Çevre ve Halk sağlığının korunması adına belediyemiz üstüne düşen görev ve sorumluluklarını yerine getiriyor ve getirmeye de devam edecek. Daha temiz bir Turgutlu için özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi
Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararı üzerine harekete geçerek çöp evi temizledi.

Turgutlu Belediyesi vatandaştan gelen istek ve şikayetleri değerlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yiğitler Mahallesi Akın Sokakta bulunan çöp evi temizledi. İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla harekete geçen ekipler, evin tüm odalarında uzun süredir beklemekte olan çürümüş gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, kutular, poşet ve kağıtlardan oluşan çöpleri toplayarak temizlik çalışmalarını gerçekleştirdi.

DAHA TEMİZ BİR TURGUTLU VURGUSU

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş, “İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu karar gereğince Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz konu olan adresteki tüm çöp ve atıkların kaldırarak gerekli temizlik çalışmalarını gerçekleştirdiler. Çevre ve Halk sağlığının korunması adına belediyemiz üstüne düşen görev ve sorumluluklarını yerine getiriyor ve getirmeye de devam edecek. Daha temiz bir Turgutlu için özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.