TURGUTLU TEK RENK OLDU, 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

TURGUTLU 20.05.2024 - 12:50, Güncelleme: 20.05.2024 - 13:25
 

TURGUTLU TEK RENK OLDU, 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Turgutlu Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı, coşkuyla kutladı. Resmi Tören ile başlayan kutlamalar, Fener Alayı ve Gençlik Yürüyüşü ile taçlandı. Başkan Akın, “Samsun’da yakılan bağımsızlık ateşini sonsuza kadar kalbimizde taşıyacağız” açıklamasında bulundu.
Turgutlu’da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri sabah saatlerinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda gerçekleşen Resmi Tören ile başladı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ın ve ilçe protokolünün hazır bulunduğu kutlama töreninde öğrenciler tarafından halk oyunu, jimnastik, şiir dinletisi ve çeşitli gösteriler sunuldu. ATATÜRK BULVARI KIRMIZI BEYAZA BOYANDI Turgutlu Belediyesi tarafından organize edilen kutlamalar saat 20.30'da Koza Parkı Kavşağı Parkı’nda başlayan ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda sona eren Fener Alayı ve Gençlik Yürüyüşü ile devam etti. Yürüyüşte binlerce kişi ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk Bayrakları ile Atatürk Bulvarı’nı kırmızı beyaza boyadı. Turgutlular evlerinin balkonlarından da Türk Bayraklarıyla coşkuya katıldı, bando eşliğinde slogan ve marşlarla Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sevgilerini haykırdılar. “TURGUTLU'MUZA YAKIŞIR BİR COŞKUYLA KUTLADIK” Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Yaşasın 19 Mayıs, yaşasın Cumhuriyet! Kuzey Makedonya Cumhuriyetinden gelen konuklarımızın katılımıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mızı, fener alayı ve gençlik yürüyüşümüzle Cumhuriyet'in kalesi Turgutlu'muza yakışır bir coşkuyla kutladık. 19 Mayıs ruhunu yaşatan ve bu coşkuya ortak olan tüm hemşehrilerimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Samsun’da yakılan bağımsızlık ateşini sonsuza kadar kalbimizde taşıyacağız” dedi. KUTLAMA PROGRAMINA YOĞUN KATILIM Kutlama programına Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın, kızı Gülce Akın, oğlu Cemil Akın, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Kuzey Makedonya Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovski ve belediye yetkilileri, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, Turgutlu Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, dernek ve oda başkanları, muhtarlar, Turgutlu Belediyesi Daire Müdürleri katıldı. Haber Merkezi
Turgutlu Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı, coşkuyla kutladı. Resmi Tören ile başlayan kutlamalar, Fener Alayı ve Gençlik Yürüyüşü ile taçlandı. Başkan Akın, “Samsun’da yakılan bağımsızlık ateşini sonsuza kadar kalbimizde taşıyacağız” açıklamasında bulundu.

Turgutlu’da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri sabah saatlerinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda gerçekleşen Resmi Tören ile başladı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ın ve ilçe protokolünün hazır bulunduğu kutlama töreninde öğrenciler tarafından halk oyunu, jimnastik, şiir dinletisi ve çeşitli gösteriler sunuldu.

ATATÜRK BULVARI KIRMIZI BEYAZA BOYANDI

Turgutlu Belediyesi tarafından organize edilen kutlamalar saat 20.30'da Koza Parkı Kavşağı Parkı’nda başlayan ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda sona eren Fener Alayı ve Gençlik Yürüyüşü ile devam etti. Yürüyüşte binlerce kişi ellerinde Türk Bayrakları ve Atatürk Bayrakları ile Atatürk Bulvarı’nı kırmızı beyaza boyadı. Turgutlular evlerinin balkonlarından da Türk Bayraklarıyla coşkuya katıldı, bando eşliğinde slogan ve marşlarla Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sevgilerini haykırdılar.

“TURGUTLU'MUZA YAKIŞIR BİR COŞKUYLA KUTLADIK”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Yaşasın 19 Mayıs, yaşasın Cumhuriyet! Kuzey Makedonya Cumhuriyetinden gelen konuklarımızın katılımıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mızı, fener alayı ve gençlik yürüyüşümüzle Cumhuriyet'in kalesi Turgutlu'muza yakışır bir coşkuyla kutladık. 19 Mayıs ruhunu yaşatan ve bu coşkuya ortak olan tüm hemşehrilerimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Samsun’da yakılan bağımsızlık ateşini sonsuza kadar kalbimizde taşıyacağız” dedi.

KUTLAMA PROGRAMINA YOĞUN KATILIM

Kutlama programına Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, eşi Sabriye Akın, kızı Gülce Akın, oğlu Cemil Akın, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Kuzey Makedonya Çaşka Belediye Başkanı Goran Stojanovski ve belediye yetkilileri, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hasan Ayma, Turgutlu Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, dernek ve oda başkanları, muhtarlar, Turgutlu Belediyesi Daire Müdürleri katıldı. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.