TURGUTLU’DA ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMA

TURGUTLU 27.05.2024 - 17:37, Güncelleme: 27.05.2024 - 17:37
 

TURGUTLU’DA ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMA

Turgutlu Belediyesi vatandaşların talepleri ve belirlenen program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde onarım, tamirat ve yenileme işlemlerine kesintisiz devam ediyor.
Turgutlu belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstasyonaltı Mahallesi Kooperatif Sokak, Kısmalı Yolu, Atatürk Mahallesi Kemalpaşa ile Batmaz Sokak, Şehitler Mahallesi Billur Sokakta ve Gaffar Okkan Spor Tesislerinde parke döşeme çalışmalarını tamamladı. Ekipler, Son, Şen, Bahar, Edebali, Yurt, Ova, İnan, Tunca, Pehlivan ve Kurultay Sokakta parke tamiratlarını gerçekleştirdi. ÜRETİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK ÇALIŞMA Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını hayata geçiren Turgutlu Belediyesi tarafından çiftçilerin ve üreticilerin en büyük sorunlarından biri olan ilaç makinelerine su dolum işlemlerini kolaylıkla yapabildikleri su dolum istasyonlarına bir yenisi daha ekledi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Avşar Mahallesine su dolum istasyonu kazandırdı. Ekipler ayrıca üreticiler için önem arz eden kantar yapım çalışmalarını da gerçekleştirdi. Musacalı ve Urganlı Mahallelerinde kantar çalışması kısa sürede tamamlanarak bölgedeki üreticilerin kullanımına sunuldu. İŞİMİZ GÜCÜMÜZ TURGUTLU Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Ekiplerimiz merkez ve kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarına devam ediyor. Kentimizin yol sorunlarını ortadan kaldırmak adına çalışmalarımıza hız verdik. Bir yandan da üreticilerimizin hayatlarını kolaylaştırabilecek önemli çalışmaları kentimize kazandırıyoruz. İşimiz gücümüz Turgutlu diyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim" dedi. Haber Merkezi
Turgutlu Belediyesi vatandaşların talepleri ve belirlenen program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde onarım, tamirat ve yenileme işlemlerine kesintisiz devam ediyor.

Turgutlu belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstasyonaltı Mahallesi Kooperatif Sokak, Kısmalı Yolu, Atatürk Mahallesi Kemalpaşa ile Batmaz Sokak, Şehitler Mahallesi Billur Sokakta ve Gaffar Okkan Spor Tesislerinde parke döşeme çalışmalarını tamamladı. Ekipler, Son, Şen, Bahar, Edebali, Yurt, Ova, İnan, Tunca, Pehlivan ve Kurultay Sokakta parke tamiratlarını gerçekleştirdi.

ÜRETİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK ÇALIŞMA

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını hayata geçiren Turgutlu Belediyesi tarafından çiftçilerin ve üreticilerin en büyük sorunlarından biri olan ilaç makinelerine su dolum işlemlerini kolaylıkla yapabildikleri su dolum istasyonlarına bir yenisi daha ekledi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Avşar Mahallesine su dolum istasyonu kazandırdı. Ekipler ayrıca üreticiler için önem arz eden kantar yapım çalışmalarını da gerçekleştirdi. Musacalı ve Urganlı Mahallelerinde kantar çalışması kısa sürede tamamlanarak bölgedeki üreticilerin kullanımına sunuldu.

İŞİMİZ GÜCÜMÜZ TURGUTLU

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Ekiplerimiz merkez ve kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarına devam ediyor. Kentimizin yol sorunlarını ortadan kaldırmak adına çalışmalarımıza hız verdik. Bir yandan da üreticilerimizin hayatlarını kolaylaştırabilecek önemli çalışmaları kentimize kazandırıyoruz. İşimiz gücümüz Turgutlu diyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür eder, kolaylıklar dilerim" dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.