TURGUTLU’NUN KIZLARI DOLUDİZGİN

SPOR 21.10.2024 - 10:05, Güncelleme: 21.10.2024 - 14:21
 

TURGUTLU’NUN KIZLARI DOLUDİZGİN

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol ve Kadın Basketbol Takımları aldıkları galibiyetlerle çifte mutluluk yaşattı.
Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ve Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı kendi sahasında oynadıkları müsabakalarda haftayı galibiyetle kapatarak art arda mutluluk yaşatmaya devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Koçarlı Belediyespor’u 3-0, Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ise rakibi Fenerbahçe Gelişim Takımını 75-60, mağlup etti. FİLEDE RAKİBE ŞANS TANIMADILAR Henüz 8 yaşındaki Narin’in Diyarbakır’da vahşice hayattan koparılması, tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Bu trajik olayın ardından, Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Narin’in anısını yaşatmak ve unutturmamak amacıyla yeni sezon formalarında Narin’in sliuetinin yer almasının kararını aldı. İlk olarak kendi evinde anlamlı formalarla sahaya çıkan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Ligi 4. hafta maçında Koçarlı Belediyespor Takımını ağırladı. Karşılaşma 3-0’lık skorla Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımının üstünlüğüyle sonuçlandı. Maçı (25-17), (25-21), (25-19) set sonuçlarıyla kazanan kadın voleybol takımı ligdeki üçüncü galibiyetini de elde etmiş oldu. Narin’in görselinin yer aldığı formalarla sahaya çıkan kırmızı siyahlılar, sporseverlerden büyük takdir topladı. POTADA RAHAT GALİBİYET Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 6. Hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Gelişim takımı ile oynadığı maçı 75-60 skorla kazanarak mücadelesini sürdürdü. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 37-28 skor ile önde tamamlandı. Karşılaşmanın tamamında üstünlüğü rakip takıma bırakmayan ev sahibi Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Basketbol Takımı mücadeleyi 75-60 skorla kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Kırmızı siyahlılar bu sezon oynadığı 6 maçın 5’ini kazanma başarısı gösterdi ve ligde 2. sıraya yükseldi. DEJAH MONET TERRELL YILDIZLAŞTI Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren üstün mücadele ortaya koyan Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımında, Dejah Monet Terrell karşılaşmanın yıldızlaşan isimi oldu. Dejah Monet Terrell 25 sayı 14 ribaund, Ronahi Zilan Kıran 13 sayı, 6 ribaund, kaptan Yağmur Öztürk 11 sayı, 2 ribaund ve Fahriye Bayraktar 10 sayı ile takımın öne çıkan oyuncuları oldu. “MUHTEŞEM SONUÇLAR ELDE ETTİK” Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol Takımlarımız peş peşe elde ettikleri galibiyetlerle bizlere heyecan ve mutluluk dolu anlar yaşattılar. Pazar günü iki takımımızdan da muhteşem sonuçlar elde ettik. Kazandıkları galibiyetler için Kadın Basketbol, Kadın Voleybol Takımımızın oyuncularını ve teknik ekibimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Haber Merkezi
Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol ve Kadın Basketbol Takımları aldıkları galibiyetlerle çifte mutluluk yaşattı.

Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ve Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı kendi sahasında oynadıkları müsabakalarda haftayı galibiyetle kapatarak art arda mutluluk yaşatmaya devam ediyor. Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Koçarlı Belediyespor’u 3-0, Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ise rakibi Fenerbahçe Gelişim Takımını 75-60, mağlup etti.

FİLEDE RAKİBE ŞANS TANIMADILAR

Henüz 8 yaşındaki Narin’in Diyarbakır’da vahşice hayattan koparılması, tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Bu trajik olayın ardından, Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Narin’in anısını yaşatmak ve unutturmamak amacıyla yeni sezon formalarında Narin’in sliuetinin yer almasının kararını aldı. İlk olarak kendi evinde anlamlı formalarla sahaya çıkan Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, TVF Kadınlar 2. Ligi 4. hafta maçında Koçarlı Belediyespor Takımını ağırladı. Karşılaşma 3-0’lık skorla Turgutlu Belediyesi Kadın Voleybol Takımının üstünlüğüyle sonuçlandı. Maçı (25-17), (25-21), (25-19) set sonuçlarıyla kazanan kadın voleybol takımı ligdeki üçüncü galibiyetini de elde etmiş oldu. Narin’in görselinin yer aldığı formalarla sahaya çıkan kırmızı siyahlılar, sporseverlerden büyük takdir topladı.

POTADA RAHAT GALİBİYET

Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin (TKBL) 6. Hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Gelişim takımı ile oynadığı maçı 75-60 skorla kazanarak mücadelesini sürdürdü. Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı 37-28 skor ile önde tamamlandı. Karşılaşmanın tamamında üstünlüğü rakip takıma bırakmayan ev sahibi Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Basketbol Takımı mücadeleyi 75-60 skorla kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Kırmızı siyahlılar bu sezon oynadığı 6 maçın 5’ini kazanma başarısı gösterdi ve ligde 2. sıraya yükseldi.

DEJAH MONET TERRELL YILDIZLAŞTI

Karşılaşmanın ilk düdüğünden itibaren üstün mücadele ortaya koyan Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımında, Dejah Monet Terrell karşılaşmanın yıldızlaşan isimi oldu. Dejah Monet Terrell 25 sayı 14 ribaund, Ronahi Zilan Kıran 13 sayı, 6 ribaund, kaptan Yağmur Öztürk 11 sayı, 2 ribaund ve Fahriye Bayraktar 10 sayı ile takımın öne çıkan oyuncuları oldu.

“MUHTEŞEM SONUÇLAR ELDE ETTİK”

Turgutlu Belediyespor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz, “Kadın Basketbol ve Kadın Voleybol Takımlarımız peş peşe elde ettikleri galibiyetlerle bizlere heyecan ve mutluluk dolu anlar yaşattılar. Pazar günü iki takımımızdan da muhteşem sonuçlar elde ettik. Kazandıkları galibiyetler için Kadın Basketbol, Kadın Voleybol Takımımızın oyuncularını ve teknik ekibimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.