Ümraniye’de uyuşturucu ticareti yapılan oto galeriye baskın: 1 kişi yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2024 - 13:41, Güncelleme: 08.06.2024 - 13:27
 

Ümraniye’de uyuşturucu ticareti yapılan oto galeriye baskın: 1 kişi yakalandı

Ümraniye’de uyuşturucu ticareti yapılan oto galeriye baskın: 1 kişi yakalandı
Ümraniye’de oto galeri ve oto yıkamacı olarak faaliyet gösteren iki iş yerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine polis tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ümraniye’de Aşağı Dudullu Mahallesi’nde oto yıkamacı ve oto galeri olarak faaliyet yürüten iki ayrı iş yerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi edindi. Bunun üzerine harekete geçen polis, bir süre takibe alınan adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda N.O. isimli şüpheliyakalandı.Yapılan aramalarda 2 kilo 650 gram uyuşturucu, 13 uyuşturucu hap, 2 pompalı tüfek, ruhsatsız bir tabanca ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.Farklı suçlardan toplam 5 suç kaydı bulunan N.O, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.N.O., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ümraniye’de uyuşturucu ticareti yapılan oto galeriye baskın: 1 kişi yakalandı
Ümraniye’de oto galeri ve oto yıkamacı olarak faaliyet gösteren iki iş yerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine polis tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ümraniye’de Aşağı Dudullu Mahallesi’nde oto yıkamacı ve oto galeri olarak faaliyet yürüten iki ayrı iş yerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi edindi. Bunun üzerine harekete geçen polis, bir süre takibe alınan adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda N.O. isimli şüpheli
yakalandı.

Yapılan aramalarda 2 kilo 650 gram uyuşturucu, 13 uyuşturucu hap, 2 pompalı tüfek, ruhsatsız bir tabanca ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.
Farklı suçlardan toplam 5 suç kaydı bulunan N.O, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
N.O., çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.