VALİ ÜNLÜ’DEN 8 EYLÜL MESAJI

YEREL 08.09.2024 - 11:22, Güncelleme: 08.09.2024 - 12:36
 

VALİ ÜNLÜ’DEN 8 EYLÜL MESAJI

Manisa Valisi Enver Ünlü, 8 Eylül Manisa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vali Ünlü, " Bu yıl 102’incisini gurur ve coşku ile kutlamanın mutluluğunu yaşadığımız Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşu da bu bağımsız yaşama ülküsünün bir zaferidir.” dedi.
8 Eylül Manisa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Manisa Valisi Enver Ünlü, ülkemiz için Manisa’nın önemine vurgu yaptı. “ŞANLI TARİHİMİZ KAHRAMANLIK DESTANLARI İLE DOLUDUR” Vali Ünlü, “Şanlı tarihimiz, milletimizin bağımsız yaşama tutkusu ve varlığını sürdürmek için yaptığı inanılması güç mücadelelere ve savaşlara sahne olan nice kahramanlık destanları ile doludur. Bu yıl 102’incisini gurur ve coşku ile kutlamanın mutluluğunu yaşadığımız Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşu da bu bağımsız yaşama ülküsünün bir zaferidir. İşgal altındaki topraklarını kurtarmak için bütün milletimiz seferber olmuş, Kaymakam İbrahim Ethem, Parti Mehmet Pehlivan, Gördesli Makbule, Halil Efe gibi nice vatansever kahramanlarımızın mücadelesi sonucu Manisa düşman işgalinden kurtulmuştur.” diye konuştu.  “MANİSA ÜLKEMİZİN ÖNDE GELEN İLLERİ ARASINA GİRMEYİ BAŞARMIŞTIR” Vali Ünlü, “Kurtuluşun ardından geçen 102 yılda küllerinden yeniden doğan Manisa, sahip olduğu zengin tarihi ve kültürel değerleri, doğal güzellikleri ve ekonomik potansiyeli ile ülkemizin önde gelen illeri arasına girmeyi başarmıştır. Fedakâr ve çalışkan insanlarıyla bu öncü rolünü sürdüren Manisa, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürümeye devam ederek ülke kalkınmasına, birliğine ve dirliğine olan katkısını daha da artıracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Manisa için özel önem ve değer taşıyan bu anlamlı günde kutsal vatan topraklarımızın bağımsızlığı için kahramanca mücadele eden başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Milli Mücadele kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum. 8 Eylül Manisa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü kutlu olsun!” açıklamasında bulundu. Belgin Koçak
Manisa Valisi Enver Ünlü, 8 Eylül Manisa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vali Ünlü, " Bu yıl 102’incisini gurur ve coşku ile kutlamanın mutluluğunu yaşadığımız Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşu da bu bağımsız yaşama ülküsünün bir zaferidir.” dedi.

8 Eylül Manisa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Manisa Valisi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Manisa Valisi Enver Ünlü, ülkemiz için Manisa’nın önemine vurgu yaptı.

“ŞANLI TARİHİMİZ KAHRAMANLIK DESTANLARI İLE DOLUDUR”

Vali Ünlü, “Şanlı tarihimiz, milletimizin bağımsız yaşama tutkusu ve varlığını sürdürmek için yaptığı inanılması güç mücadelelere ve savaşlara sahne olan nice kahramanlık destanları ile doludur. Bu yıl 102’incisini gurur ve coşku ile kutlamanın mutluluğunu yaşadığımız Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşu da bu bağımsız yaşama ülküsünün bir zaferidir. İşgal altındaki topraklarını kurtarmak için bütün milletimiz seferber olmuş, Kaymakam İbrahim Ethem, Parti Mehmet Pehlivan, Gördesli Makbule, Halil Efe gibi nice vatansever kahramanlarımızın mücadelesi sonucu Manisa düşman işgalinden kurtulmuştur.” diye konuştu. 

“MANİSA ÜLKEMİZİN ÖNDE GELEN İLLERİ ARASINA GİRMEYİ BAŞARMIŞTIR”

Vali Ünlü, “Kurtuluşun ardından geçen 102 yılda küllerinden yeniden doğan Manisa, sahip olduğu zengin tarihi ve kültürel değerleri, doğal güzellikleri ve ekonomik potansiyeli ile ülkemizin önde gelen illeri arasına girmeyi başarmıştır. Fedakâr ve çalışkan insanlarıyla bu öncü rolünü sürdüren Manisa, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürümeye devam ederek ülke kalkınmasına, birliğine ve dirliğine olan katkısını daha da artıracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Manisa için özel önem ve değer taşıyan bu anlamlı günde kutsal vatan topraklarımızın bağımsızlığı için kahramanca mücadele eden başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Milli Mücadele kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum. 8 Eylül Manisa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü kutlu olsun!” açıklamasında bulundu. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.