VALİ ÜNLÜ'DEN ETV'YE ÖZEL 'EĞİTİM-ÖĞRETİM' AÇIKLAMASI

ÖZEL HABER 25.08.2023 - 15:47, Güncelleme: 25.08.2023 - 16:18
 

VALİ ÜNLÜ'DEN ETV'YE ÖZEL 'EĞİTİM-ÖĞRETİM' AÇIKLAMASI

Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’yle Manisa Valisi olarak atanan ve 19 Ağustos’ta Manisa’daki görevine başlayan Vali Enver Ünlü, cuma namazı sonrası ETV’ye özel açıklamalarda bulundu. Manisa’da görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu vurgulayan Vali Ünlü, 11 Eylül’de başlayacak olan yeni eğitim-öğretim dönemiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Sultan Camii’nde kıldığı Cuma namazı sonrası ETV’ye özel açıklamalarda bulunan Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa’daki ilk günlerini değerlendirdi. Ziyaret programlarının devam ettiğini vurgulayan Vali Ünlü,  yeni eğitim öğretim dönemine dair çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. “MANİSA’MIZDA GÖREV YAPMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM” Vali Ünlü, “Şehzadeler şehri Manisa’mızda görev yapmaktan son derece bahtiyar ve mutluyum. Mübarek Cuma namazını Sultan Camii’nde eda ettik ve bundan çok büyük bir haz aldım. Göreve başladığımdan bu yana ziyaretlerimiz oldu. Emniyet Asayiş ile ilgili kontrol noktalarında, polis merkezi ve jandarma karakollarında ziyaretlerimiz oldu. Spil Dağı’na çıktım. Bu süreçte kabullerimiz de devam ediyor.” dedi.  OKULLAR 11 EYLÜL’E HAZIRLANIYOR Vali Ünlü, “Bugün (25 Ağustos) İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden başlamak üzere kamu kurum ve kuruluşlarından brifingler alacağım. 11 Eylül’de okullarımız açılıyor, eğitim öğretim bizim en öncelikli meselemiz. Çocuklarımızın konforlu bir şekilde okullarına kavuşmaları, kitapları başta olmak üzere her türlü ihtiyaçları, öğretmenleri, mis gibi tertemiz ve düzenli onarımı yapılmış okullarıyla çocuklarımızın ilk saatten itibaren derslere başlaması gerekiyor.” şeklinde konuştu.  “VATANDAŞLARIMIZA LAİK OLMAYA GAYRET EDECEĞİZ” Vali Ünlü, “Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne, İl Sağlık Müdürlüğü, kamu kurum ve kuruluşlarına gideceğiz. Bu şehir manevi yönü güçlü bir şehir, şehzadeler şehri... İnşallah vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın huzur içinde yaşamaları, okullarına işlerine gidip gelmeleri bizim en önemli önceliğimiz. Vatandaşlarımıza laik olmaya gayret edeceğiz, güzel hizmetlere vesile olmaya çalışacağız. Ben Manisa’mızda yaşayan değerli hemşerilerimize bu konuda bize destek olmaya çağırıyorum, şehri birlikte yöneteceğiz. Bu konudaki önerilerini ve desteklerini talep ediyorum.” dedi. “HEP BERABER KUTLAYACAĞIZ” Vali Ünlü, “26 Ağustos bizim için çok önemli bizim için Anadolu kapılarının Türklere açıldığı tarih. Bu vesileyle şanlı ecdadımızı, Sultan Alparslanı, Sultan Fatihi, Atatürk’ü, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle minnetle yâd ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 8 Eylül Manisa’mızın kurtuluş tarihleri peş peşe geliyor. Bu tarihlerden önce Manisa’da göreve başlamakta benim için ayrıca bir iftihar meselesi. İnşallah bu tarihlerde ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Manisalı hemşerilerimizle birlikte Manisa’nın şanına yakışır şekilde hep beraber kutlayacağız.” diye konuştu. MUSA AKAR
Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’yle Manisa Valisi olarak atanan ve 19 Ağustos’ta Manisa’daki görevine başlayan Vali Enver Ünlü, cuma namazı sonrası ETV’ye özel açıklamalarda bulundu. Manisa’da görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu vurgulayan Vali Ünlü, 11 Eylül’de başlayacak olan yeni eğitim-öğretim dönemiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Sultan Camii’nde kıldığı Cuma namazı sonrası ETV’ye özel açıklamalarda bulunan Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa’daki ilk günlerini değerlendirdi. Ziyaret programlarının devam ettiğini vurgulayan Vali Ünlü,  yeni eğitim öğretim dönemine dair çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

“MANİSA’MIZDA GÖREV YAPMAKTAN SON DERECE MUTLUYUM”

Vali Ünlü, “Şehzadeler şehri Manisa’mızda görev yapmaktan son derece bahtiyar ve mutluyum. Mübarek Cuma namazını Sultan Camii’nde eda ettik ve bundan çok büyük bir haz aldım. Göreve başladığımdan bu yana ziyaretlerimiz oldu. Emniyet Asayiş ile ilgili kontrol noktalarında, polis merkezi ve jandarma karakollarında ziyaretlerimiz oldu. Spil Dağı’na çıktım. Bu süreçte kabullerimiz de devam ediyor.” dedi. 

OKULLAR 11 EYLÜL’E HAZIRLANIYOR

Vali Ünlü, “Bugün (25 Ağustos) İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden başlamak üzere kamu kurum ve kuruluşlarından brifingler alacağım. 11 Eylül’de okullarımız açılıyor, eğitim öğretim bizim en öncelikli meselemiz. Çocuklarımızın konforlu bir şekilde okullarına kavuşmaları, kitapları başta olmak üzere her türlü ihtiyaçları, öğretmenleri, mis gibi tertemiz ve düzenli onarımı yapılmış okullarıyla çocuklarımızın ilk saatten itibaren derslere başlaması gerekiyor.” şeklinde konuştu. 

“VATANDAŞLARIMIZA LAİK OLMAYA GAYRET EDECEĞİZ”

Vali Ünlü, “Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne, İl Sağlık Müdürlüğü, kamu kurum ve kuruluşlarına gideceğiz. Bu şehir manevi yönü güçlü bir şehir, şehzadeler şehri... İnşallah vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın huzur içinde yaşamaları, okullarına işlerine gidip gelmeleri bizim en önemli önceliğimiz. Vatandaşlarımıza laik olmaya gayret edeceğiz, güzel hizmetlere vesile olmaya çalışacağız. Ben Manisa’mızda yaşayan değerli hemşerilerimize bu konuda bize destek olmaya çağırıyorum, şehri birlikte yöneteceğiz. Bu konudaki önerilerini ve desteklerini talep ediyorum.” dedi.

“HEP BERABER KUTLAYACAĞIZ”

Vali Ünlü, “26 Ağustos bizim için çok önemli bizim için Anadolu kapılarının Türklere açıldığı tarih. Bu vesileyle şanlı ecdadımızı, Sultan Alparslanı, Sultan Fatihi, Atatürk’ü, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle minnetle yâd ediyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 8 Eylül Manisa’mızın kurtuluş tarihleri peş peşe geliyor. Bu tarihlerden önce Manisa’da göreve başlamakta benim için ayrıca bir iftihar meselesi. İnşallah bu tarihlerde ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Manisalı hemşerilerimizle birlikte Manisa’nın şanına yakışır şekilde hep beraber kutlayacağız.” diye konuştu. MUSA AKAR

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.