VALİ ÜNLÜ’DEN KULA ÇIKARMASI

KIRKAĞAÇ - KÖPRÜBAŞI - KULA 18.07.2024 - 15:09, Güncelleme: 18.07.2024 - 15:09
 

VALİ ÜNLÜ’DEN KULA ÇIKARMASI

Vali Enver Ünlü Kula ilçesi Sandal Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak istek ve taleplerini dinledi. Vali Ünlü, vatandaşların dile getirdiği konulara çözüm bulmak için gerekli adımların atılacağını belirtti.
Vali Enver Ünlü, bir dizi ziyaret ve inceleme programı kapsamında gittiği Kula ilçesinde Sandal Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Vali Ünlü, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların sorunlarını ve taleplerini ilk ağızdan dinlemek bizim için büyük önem taşıyor. Amacımız, halkımızın yaşam kalitesini artırmak ve karşılaştıkları sorunlara hızlı ve etkili çözümler üretmektir" dedi. Sandal Mahallesi sakinleri Vali Enver Ünlü’ye çeşitli konulardaki taleplerini ve isteklerini ileterek mahallenin durumu hakkında bilgi verdiler. “ÇÖZÜM ÜRETMEK BİZİM ASLİ GÖREVİMİZ” Vali Ünlü, vatandaşlarla sohbet ederek onların görüş ve önerilerini dinledi. Her bir konuyu dikkatle dinleyerek, ilgili kurumlarla koordinasyon halinde çözüm üretileceğini ve gerekli çalışmaların başlatılacağını belirten Vali Ünlü, “Biz böyle zaman zaman fırsat buldukça ilçelerimizi ve mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Onlarla hasbihal ediyoruz. Vatandaşlarımızla sıkıntılarını, dertlerini dinliyoruz. Dediğim gibi hasta, yaşlı, şehit ailesi, gazilerimizi onları ziyaret ediyoruz. Bizim görevimiz bu. Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Köylü milletin efendisi’ diyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da söylüyor. ‘Bizler efendi değiliz, bizler hizmetkarız’ diyor. Hizmet için buradayız. Sizlere hizmet edelim diye bize bu makamlar, bu görevler verildi. Sizler burada rahatsanız, huzurlu yaşıyorsanız biz de huzurlu oluyoruz. Sizlerin bir rahatsızlığı, bir huzursuzluğu, bir sıkıntısı olursa bu bizi de en az sizin kadar huzursuz ediyor, rahatsız ediyor. 7/24 her zaman bütün ilçelerimizde kaymakamımız, belediye başkanlarımız ve muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Sıkıntılara çözüm üretmek bizim asli görevimiz.” Dedi. “SUYUMUZU İDARELİ KULLANACAĞIZ” Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini ve kuraklık tehlikesinin gündemde olduğuna değinen Vali Ünlü, “Havalar çok sıcak. Kuraklık da hissettiriyor kendini. Bu yüzden şimdi biliyorum, su sıkıntısı muhtemelen her yerde olduğu gibi burada da vardır. Çünkü bu sene az yağmur yağdı. Havalar çok ısındı, barajlardaki sular da buharlaştı. Ege Bölgesi'nin tamamında hatta ülkemizin tamamında Karadeniz hariç şu anda ciddi bir kuraklık tehlikesi var. Suyumuzu idareli kullanacağız. Hem içme hem kullanma hem sulama suyunda bu sene sıkıntımız var maalesef.” dedi. Sandal Mahallesi'nin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için hep birlikte el ele vererek, mahallemizin ve Kula'nın daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çalışacaklarını ve vatandaşlarımızın memnuniyeti öncelikleri olduğu belirtti ardından mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Mahalle sakinleri toplantı sonrası, Vali Ünlü'ye ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler. (Hüseyin Güntaç Fömlu)
Vali Enver Ünlü Kula ilçesi Sandal Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak istek ve taleplerini dinledi. Vali Ünlü, vatandaşların dile getirdiği konulara çözüm bulmak için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Vali Enver Ünlü, bir dizi ziyaret ve inceleme programı kapsamında gittiği Kula ilçesinde Sandal Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Vali Ünlü, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların sorunlarını ve taleplerini ilk ağızdan dinlemek bizim için büyük önem taşıyor. Amacımız, halkımızın yaşam kalitesini artırmak ve karşılaştıkları sorunlara hızlı ve etkili çözümler üretmektir" dedi. Sandal Mahallesi sakinleri Vali Enver Ünlü’ye çeşitli konulardaki taleplerini ve isteklerini ileterek mahallenin durumu hakkında bilgi verdiler.

“ÇÖZÜM ÜRETMEK BİZİM ASLİ GÖREVİMİZ”

Vali Ünlü, vatandaşlarla sohbet ederek onların görüş ve önerilerini dinledi. Her bir konuyu dikkatle dinleyerek, ilgili kurumlarla koordinasyon halinde çözüm üretileceğini ve gerekli çalışmaların başlatılacağını belirten Vali Ünlü, “Biz böyle zaman zaman fırsat buldukça ilçelerimizi ve mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Onlarla hasbihal ediyoruz. Vatandaşlarımızla sıkıntılarını, dertlerini dinliyoruz. Dediğim gibi hasta, yaşlı, şehit ailesi, gazilerimizi onları ziyaret ediyoruz. Bizim görevimiz bu. Bizler Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘Köylü milletin efendisi’ diyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da söylüyor. ‘Bizler efendi değiliz, bizler hizmetkarız’ diyor. Hizmet için buradayız. Sizlere hizmet edelim diye bize bu makamlar, bu görevler verildi. Sizler burada rahatsanız, huzurlu yaşıyorsanız biz de huzurlu oluyoruz. Sizlerin bir rahatsızlığı, bir huzursuzluğu, bir sıkıntısı olursa bu bizi de en az sizin kadar huzursuz ediyor, rahatsız ediyor. 7/24 her zaman bütün ilçelerimizde kaymakamımız, belediye başkanlarımız ve muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Sıkıntılara çözüm üretmek bizim asli görevimiz.” Dedi.

“SUYUMUZU İDARELİ KULLANACAĞIZ”

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiğini ve kuraklık tehlikesinin gündemde olduğuna değinen Vali Ünlü, “Havalar çok sıcak. Kuraklık da hissettiriyor kendini. Bu yüzden şimdi biliyorum, su sıkıntısı muhtemelen her yerde olduğu gibi burada da vardır. Çünkü bu sene az yağmur yağdı. Havalar çok ısındı, barajlardaki sular da buharlaştı. Ege Bölgesi'nin tamamında hatta ülkemizin tamamında Karadeniz hariç şu anda ciddi bir kuraklık tehlikesi var. Suyumuzu idareli kullanacağız. Hem içme hem kullanma hem sulama suyunda bu sene sıkıntımız var maalesef.” dedi. Sandal Mahallesi'nin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için hep birlikte el ele vererek, mahallemizin ve Kula'nın daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için çalışacaklarını ve vatandaşlarımızın memnuniyeti öncelikleri olduğu belirtti ardından mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Mahalle sakinleri toplantı sonrası, Vali Ünlü'ye ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ettiler. (Hüseyin Güntaç Fömlu)

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.