YENİŞEHİRLİOĞLU’NDAN KIBRIS BARIŞ HAREKATI’NIN 50. YILDÖNÜMÜ MESAJI

SİYASET 19.07.2024 - 16:08, Güncelleme: 19.07.2024 - 16:08
 

YENİŞEHİRLİOĞLU’NDAN KIBRIS BARIŞ HAREKATI’NIN 50. YILDÖNÜMÜ MESAJI

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kahraman gazileri minnetle yâd eden AK Partili Yenişehirlioğlu, "Kıbrıs Türkü kardeşlerimizin yanında olmaya ve haklarını savunmaya devam edeceğiz" ifadesinde bulundu.
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, harekâtın istiklâlin sembolü olduğunu ifade etti. "HAKLARINI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ" AK Partili Yenişehirlioğlu, "20 Temmuz, Kıbrıs Türk Halkı’nın; hak gaspı ve zulmün, sürgün ve katliamın zincirinden bağımsızlığın gücüne kavuştuğu gündür. Türk Silahlı Kuvvetleri devletimizin kudretini, denizleri aşmak suretiyle kahramanca tatbik etmiş; Kıbrıs’ın mücahitleriyle omuz omuza vererek kardeşlerini mutlak yok oluşun pençesinden destansı bir zaferle kurtarmıştır. Bağımsız Kıbrıs Türk Devleti’nin kuruluşunun ilk adımı olan harekât, barış parolasıyla başarıyla icra edilerek istiklâlin sembolü olmuştur. Bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Kıbrıs Türkü kardeşlerimizin yanında olmaya ve haklarını savunmaya devam edeceğiz." dedi. "KAHRAMAN GAZİLERİMİZİ MİNNETLE YÂD EDİYORUM" AK Partili Yenişehirlioğlu, "Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yılını kutluyor; dönemin Başbakanı Bülent Ecevit, Başbakan Yardımcısı Necmettin Erbakan, Genelkurmay Başkanı Semih Sancar, Dr. Fazıl Küçük ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucusu, ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ı, rahmetle, mücadelenin onur nişanelerini bedenlerinde taşıyan kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum." ifadesinde bulundu. Belgin Koçak
AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kahraman gazileri minnetle yâd eden AK Partili Yenişehirlioğlu, "Kıbrıs Türkü kardeşlerimizin yanında olmaya ve haklarını savunmaya devam edeceğiz" ifadesinde bulundu.

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, harekâtın istiklâlin sembolü olduğunu ifade etti.

"HAKLARINI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

AK Partili Yenişehirlioğlu, "20 Temmuz, Kıbrıs Türk Halkı’nın; hak gaspı ve zulmün, sürgün ve katliamın zincirinden bağımsızlığın gücüne kavuştuğu gündür. Türk Silahlı Kuvvetleri devletimizin kudretini, denizleri aşmak suretiyle kahramanca tatbik etmiş; Kıbrıs’ın mücahitleriyle omuz omuza vererek kardeşlerini mutlak yok oluşun pençesinden destansı bir zaferle kurtarmıştır. Bağımsız Kıbrıs Türk Devleti’nin kuruluşunun ilk adımı olan harekât, barış parolasıyla başarıyla icra edilerek istiklâlin sembolü olmuştur. Bundan sonra da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Kıbrıs Türkü kardeşlerimizin yanında olmaya ve haklarını savunmaya devam edeceğiz." dedi.

"KAHRAMAN GAZİLERİMİZİ MİNNETLE YÂD EDİYORUM"

AK Partili Yenişehirlioğlu, "Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yılını kutluyor; dönemin Başbakanı Bülent Ecevit, Başbakan Yardımcısı Necmettin Erbakan, Genelkurmay Başkanı Semih Sancar, Dr. Fazıl Küçük ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kurucusu, ilk Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ı, rahmetle, mücadelenin onur nişanelerini bedenlerinde taşıyan kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum." ifadesinde bulundu. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.