Yıldızspor 45 Fk, Çağrı Buğra Dişsiz’i kadrosuna kattı

SPOR 18.08.2023 - 15:04, Güncelleme: 18.08.2023 - 15:04
 

Yıldızspor 45 Fk, Çağrı Buğra Dişsiz’i kadrosuna kattı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yıldızspor 45 FK, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, son olarak 26 yaşındaki stoper Çağrı Buğra Dişsiz ile sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, “İnanıyorum ki takımımız bu sezon hak ettiği yere gelecek. İki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, dış transferde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ege ekibi geçtiğimiz sezon Tire 2021 FK forması giyen Çağrı Buğra Dişsiz ile sözleşme imzaladı.  167 MAÇTA 4 GOL KAYDETTİ Başkan Erhan Yıldız’ın da hazır bulunduğu imza töreninde kırmızı-siyah çubuklu formayı giyen Çağrı Buğra Dişsiz, geçtiğimiz sezon Tire formasıyla 23 maça çıktı. Altay altyapısından çıkan 26 yaşındaki stoper isim, Uşakspor, Zonguldak Kömürspor, Manisaspor ve Çiğli Belediyespor formaları giydi. Çağrı Buğra Dişsiz kariyerinde 167 maça çıkıp, 4 gol kaydetti.  “BAŞARILI OLACAĞINA İNANCIMIZ TAM” Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, “Kadromuza dahil ettiğimiz genç ve yetenekli futbolcuların kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki takımımız bu sezon hak ettiği yere gelecek. Bunu başarmak içinde gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Çağrı, deneyimli bir isim. Kırmızı-siyahlı formamızla başarılı olacağına inancımız tam. Kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.  “HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN” Öte yandan Yıldızspor 45 FK ile anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden Çağrı Buğra Dişsiz ise, “Burada olmaktan çok mutluyum. Yıldızspor daha iyi yerleri hak ediyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirip, lige de iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi. Haber Merkezi   
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yıldızspor 45 FK, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, son olarak 26 yaşındaki stoper Çağrı Buğra Dişsiz ile sözleşme imzaladığını duyurdu. Kulüp Başkanı Erhan Yıldız, “İnanıyorum ki takımımız bu sezon hak ettiği yere gelecek. İki taraf içinde hayırlı olsun” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, dış transferde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Ege ekibi geçtiğimiz sezon Tire 2021 FK forması giyen Çağrı Buğra Dişsiz ile sözleşme imzaladı. 

167 MAÇTA 4 GOL KAYDETTİ

Başkan Erhan Yıldız’ın da hazır bulunduğu imza töreninde kırmızı-siyah çubuklu formayı giyen Çağrı Buğra Dişsiz, geçtiğimiz sezon Tire formasıyla 23 maça çıktı. Altay altyapısından çıkan 26 yaşındaki stoper isim, Uşakspor, Zonguldak Kömürspor, Manisaspor ve Çiğli Belediyespor formaları giydi. Çağrı Buğra Dişsiz kariyerinde 167 maça çıkıp, 4 gol kaydetti. 

“BAŞARILI OLACAĞINA İNANCIMIZ TAM”

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, “Kadromuza dahil ettiğimiz genç ve yetenekli futbolcuların kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki takımımız bu sezon hak ettiği yere gelecek. Bunu başarmak içinde gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Çağrı, deneyimli bir isim. Kırmızı-siyahlı formamızla başarılı olacağına inancımız tam. Kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

“HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN”

Öte yandan Yıldızspor 45 FK ile anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden Çağrı Buğra Dişsiz ise, “Burada olmaktan çok mutluyum. Yıldızspor daha iyi yerleri hak ediyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirip, lige de iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun” dedi. Haber Merkezi 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.