YILDIZSPOR 45 FK KANATLANDI

SPOR 14.08.2023 - 12:07, Güncelleme: 14.08.2023 - 12:07
 

YILDIZSPOR 45 FK KANATLANDI

Yeni sezona güçlü bir kadro oluşturmak isteyen ve transfer döneminde de oldukça hareketli olan Yıldızspor 45 FK, 3 kanat ismi transfer ettiğini açıkladı. Bal Ligi ekibi Yıldızspor 45 FK, Abdullah Berkay Velivar, Gökhan Yılmaz ve Ömer Buğdaycı ile sözleşme imzaladı.
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında kadrosuna birçok ismi kazandıran kırmızı-siyahlılar, 3 yeni isme daha sözleşme imzalattı.  “TRANSFERDE SON VİRAJA GİRDİK” Abdullah Berkay Velivar, Gökhan Yılmaz ve Ömer Budaycı ile kanatlarını güçlendiren Manisa ekibinde Başkan Erhan Yıldız, “Yakından tanıdığımız ve bize fayda sağlayacak isimlerle anlaşmaya devam ediyoruz. Gökhan, Berkay bizimle daha önce olan isimler. Ömer Buğdaycı aramıza ilk kez katılacak. Onunda kulübümüze katkılarını olacağına yürekten inanıyorum. Transferde son viraja girdik diyebiliriz. 3 oyuncumuz kulübümüze hayırlı olsun” dedi.  TRANSFERDE MANİSALI DETAYI! Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Manisalı oyuncuları transfer etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Sanayi Yıldızspor forması giyen Abdullah Berkay Velivar, Manisaspor altyapısından yetişti. Berkay, sırasıyla Bergama Belediyespor, Turgutluspor, Manavgat Belediyespor, Yunusemre Belediyespor, Görükle İpekspor ve Manisa Sanayi Yıldızspor formaları giydi. 30 yaşındaki deneyimli kanat oyuncusu, kariyerinde 277 maça çıkıp, 27 gol kaydetme başarısı gösterdi. Son olarak Manisa Sanayi Yıldızspor forması giyen kanat oyuncusu Gökhan Yılmaz ise Berkay gibi kariyerine Manisaspor altyapısında başladı. Gökhan Yılmaz geçtiğimiz sezon Bal Ligi ekibi Sanayi Yıldızspor formasıyla 19 maçta görev alıp, 2 gol kaydetti. 22 yaşındaki isim kariyerinde ise 200 maça çıkıp, 36 gol atma başarısı gösterdi. Manisaspor altyapı patentli diğer bir isim Ömer Buğdaycı da, Karaköprü Belediyespor, Ermaş Muğlaspor, Büyükçekmece Tepecikspor, 23 Elazığ FK, Şile Yıldız ve 1926 Polatlı Belediyespor formaları giydi. 26 yaşındaki kanat oyuncusu 268 maça çıkıp, 39 gol kaydetti. 3 oyuncu da Yıldızspor 45 Futbol Kulübü formasıyla başarılı olmak istediklerini aktardılar. MUSA AKAR
Yeni sezona güçlü bir kadro oluşturmak isteyen ve transfer döneminde de oldukça hareketli olan Yıldızspor 45 FK, 3 kanat ismi transfer ettiğini açıkladı. Bal Ligi ekibi Yıldızspor 45 FK, Abdullah Berkay Velivar, Gökhan Yılmaz ve Ömer Buğdaycı ile sözleşme imzaladı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında kadrosuna birçok ismi kazandıran kırmızı-siyahlılar, 3 yeni isme daha sözleşme imzalattı. 

“TRANSFERDE SON VİRAJA GİRDİK”

Abdullah Berkay Velivar, Gökhan Yılmaz ve Ömer Budaycı ile kanatlarını güçlendiren Manisa ekibinde Başkan Erhan Yıldız, “Yakından tanıdığımız ve bize fayda sağlayacak isimlerle anlaşmaya devam ediyoruz. Gökhan, Berkay bizimle daha önce olan isimler. Ömer Buğdaycı aramıza ilk kez katılacak. Onunda kulübümüze katkılarını olacağına yürekten inanıyorum. Transferde son viraja girdik diyebiliriz. 3 oyuncumuz kulübümüze hayırlı olsun” dedi. 

TRANSFERDE MANİSALI DETAYI!

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Manisalı oyuncuları transfer etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Sanayi Yıldızspor forması giyen Abdullah Berkay Velivar, Manisaspor altyapısından yetişti. Berkay, sırasıyla Bergama Belediyespor, Turgutluspor, Manavgat Belediyespor, Yunusemre Belediyespor, Görükle İpekspor ve Manisa Sanayi Yıldızspor formaları giydi. 30 yaşındaki deneyimli kanat oyuncusu, kariyerinde 277 maça çıkıp, 27 gol kaydetme başarısı gösterdi. Son olarak Manisa Sanayi Yıldızspor forması giyen kanat oyuncusu Gökhan Yılmaz ise Berkay gibi kariyerine Manisaspor altyapısında başladı. Gökhan Yılmaz geçtiğimiz sezon Bal Ligi ekibi Sanayi Yıldızspor formasıyla 19 maçta görev alıp, 2 gol kaydetti. 22 yaşındaki isim kariyerinde ise 200 maça çıkıp, 36 gol atma başarısı gösterdi. Manisaspor altyapı patentli diğer bir isim Ömer Buğdaycı da, Karaköprü Belediyespor, Ermaş Muğlaspor, Büyükçekmece Tepecikspor, 23 Elazığ FK, Şile Yıldız ve 1926 Polatlı Belediyespor formaları giydi. 26 yaşındaki kanat oyuncusu 268 maça çıkıp, 39 gol kaydetti. 3 oyuncu da Yıldızspor 45 Futbol Kulübü formasıyla başarılı olmak istediklerini aktardılar. MUSA AKAR

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.