Yıldızspor 45 Fk transfere hızlı başladı

SPOR 11.08.2023 - 14:22, Güncelleme: 11.08.2023 - 14:22
 

Yıldızspor 45 Fk transfere hızlı başladı

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü transferde iki ismi birden duyurdu. Kırmızı-siyahlılar sosyal medyadan yapılan açıklamada Aykut Eren ve Turgay An ile sözleşme imzaladıklarını duyurdu. İki isim için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Erhan Yıldız katıldı. Başkan Yıldız, “Onların tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. İki tarafa da hayırlı olsun” ifadesinde bulundu.
Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni temsilcisi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, takımın başına teknik direktör Halit Alaca’yı getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Başkan Erhan Yıldız önderliğinde çalışmalarını yürüten Manisa temsilcisi, geçtiğimiz sezon Sanayi Yıldızspor forması giyen tecrübeli isimler Aykut Eren ile Turgay An’ı kadrosuna dahil etti. “ONLARIN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORUZ” Kariyerlerinde bir çok takımla başarılı işlere imza atan iki ismi Yıldızspor 45 FK kadrosuna kazandırdıkları için mutlu olduklarını aktaran Başkan Erhan Yıldız, “Hem Aykut Eren hem de Turgay An kariyerlerini ispatlamış isimler. Takımdaki genç isimlere ağabeylik de yapacaklar. Onların tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü yeni sezonda keyif veren bir ekip olacak. Transferlerimizi buna göre yapmaktayız. Her iki isme bir kez daha ailemize hoş geldiniz diyorum. İki tarafa da hayırlı olsun” dedi.  “TAKIMIMIZIN % 99’U MANİSALI” Geçtiğimiz sezon Sanayi Yıldızspor kaptanlığını yapan ve kariyerinde 305 müsabakaya çıkan Aykut Eren, Yıldızspor ailesiyle yolunun geçtiğimiz sezon kesiştiğini ifade ederek, “Başkanımız Manisalı isimlere her daim destek oluyor. Şuan kadromuzun neredeyse % 99’u Manisalı isimlerden oluşmakta. Burada olmaktan dolayı da çok mutluyum. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nü birlik ve beraberlik içerisinde arzuladığımız noktaya taşımak istiyoruz. Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.  “GÜZEL BİR AİLE ORTAMI OLACAK” Porfesyonel liglerde yaklaşık 350 maça çıkıp, 96 gole imza atan ve Bal Ligi’nde oynadığı süreçte 30 maçta 12 golle dikkat çeken Turgay An ise, “Öncelikle Başkanımız Erhan Yıldız’a teşekkür etmek istiyorum. Manisalı sporculara sahip çıkması ve onları takımında bir araya getirmesi önemli bir detay. Bizlerde yönetimimizi mahcup etmemek adına yeni sezonla birlikte güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Genç ve tecrübeli isimlerin olduğu güzel bir aile ortamımız olacak. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu. HÜSEYİN GÜNTAÇ FÖMLÜ
Yıldızspor 45 Futbol Kulübü transferde iki ismi birden duyurdu. Kırmızı-siyahlılar sosyal medyadan yapılan açıklamada Aykut Eren ve Turgay An ile sözleşme imzaladıklarını duyurdu. İki isim için düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Erhan Yıldız katıldı. Başkan Yıldız, “Onların tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. İki tarafa da hayırlı olsun” ifadesinde bulundu.

Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni temsilcisi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, takımın başına teknik direktör Halit Alaca’yı getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Başk an Erh an Yıldız önderliğinde çalışmalarını yürüten Manisa temsilcisi, geçtiğimiz sezon Sanayi Yıldızspor forması giyen tecrübeli isimler Aykut Eren ile Turgay An’ı kadrosuna dahil etti.

“ONLARIN TECRÜBELERİNDEN FAYDALANMAK İSTİYORUZ”

Kariyerlerinde bir çok takımla başarılı işlere imza at an iki ismi Yıldızspor 45 FK kadrosuna kazandırdıkları için mutlu olduklarını aktar an Başk an Erh an Yıldız, “Hem Aykut Eren hem de Turgay An kariyerlerini ispatlamış isimler. Takımdaki genç isimlere ağabeylik de yapacaklar. Onların tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü yeni sezonda keyif v eren bir ekip olacak. Transferlerimizi buna göre yapmaktayız. Her iki isme bir kez daha ailemize hoş geldiniz diyorum. İki tarafa da hayırlı olsun” dedi. 

“TAKIMIMIZIN % 99’U MANİSALI”

Geçtiğimiz sezon Sanayi Yıldızspor kaptanlığını yap an ve kariyerinde 305 müsabakaya çık an Aykut Eren, Yıldızspor ailesiyle yolunun geçtiğimiz sezon kesiştiğini ifade ederek, “Başkanımız Manisalı isimlere her daim destek oluyor. Şu an kadromuzun neredeyse % 99’u Manisalı isimlerden oluşmakta. Burada olmakt an dolayı da çok mutluyum. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nü birlik ve beraberlik içerisinde arzuladığımız noktaya taşımak istiyoruz. Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi. 

“GÜZEL BİR AİLE ORTAMI OLACAK”

Porfesyonel liglerde yaklaşık 350 maça çıkıp, 96 gole imza at an ve Bal Ligi’nde oynadığı süreçte 30 maçta 12 golle dikkat çeken Turgay An ise, “Öncelikle Başkanımız Erh an Yıldız’a teşekkür etmek istiyorum. Manisalı sporculara sahip çıkması ve onları takımında bir araya getirmesi önemli bir detay. Bizlerde yönetimimizi mahcup etmemek adına yeni sezonla birlikte güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Genç ve tecrübeli isimlerin olduğu güzel bir aile ortamımız olacak. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ederim” şeklinde konuştu. HÜSEYİN GÜNTAÇ FÖMLÜ

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.