AK PARTİ MANİSA'DA SÜRPRİZ AYRILIK

SİYASET 09.08.2023 - 16:28, Güncelleme: 09.08.2023 - 16:28
 

AK PARTİ MANİSA'DA SÜRPRİZ AYRILIK

AK Parti’de 2017 yılından bu yana İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Aynil Yavaş, görevi bıraktığını duyurdu. Yavaş, "2017 tarihinde başlayan hikayemizi, 2023 tarihi ile sonlandırıyoruz. Bu şerefli görevi yapmama imkan sağlayan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum." açıklamasında bulundu.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, 6 yıl boyunca yürüttüğü görevinden ayrıldığını açıkladı. Görev süresi boyunca partiye önemli katkılarda bulunan Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden teşkilatlara veda mesajı paylaştı. "UZUN BİR YOLCULUK OLDU" Yavaş, "2017 tarihinde başlayan hikayemizi, 2023 tarihi ile sonlandırıyoruz. Bu şerefli görevi yapmama imkan sağlayan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Uzun bir yolculuk oldu. Bu yolculukta bizlere yol arkadaşı olan AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Yöneticilerim, İlçe Kadın Kolları Başkanlarım, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerim, Mahalle Başkanlarım artık yolculuğumuzu bitiriyoruz. Bu yolculuğun kahramanları sizlersiniz. Sizleri çok yordum, hakkınızı helal edin." ifadelerini kullandı." ifadesinde bulundu. YAVAŞ'TAN YOL ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR Yavaş, ayrıca teşekkürlerini iletmek adına beraber çalıştığı İl Başkanları, Milletvekilleri, Gençlik Kolları İl Başkanları, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerine de teşekkür etti.  YENİŞEHİRLİOĞLU'NDAN YAVAŞ'A BAŞARILAR DİLEĞİ  Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da sosyal medya hesabından Aynil Yavaş’ın görevi bırakmasına ilişkin paylaşım yaptı. Yenişehirlioğlu’nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “AK Parti’de kadınlar siyasetin öznesidir. 6 yıldır İl Kadın Kolları Başkanımız olarak başarıyla görev yapan ve bayrağı devreden Aynil Yavaş’a; şehrimize, partimize ve teşkilatımıza verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.” Haber Merkezi     
AK Parti’de 2017 yılından bu yana İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapan Aynil Yavaş, görevi bıraktığını duyurdu. Yavaş, "2017 tarihinde başlayan hikayemizi, 2023 tarihi ile sonlandırıyoruz. Bu şerefli görevi yapmama imkan sağlayan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum." açıklamasında bulundu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, 6 yıl boyunca yürüttüğü görevinden ayrıldığını açıkladı. Görev süresi boyunca partiye önemli katkılarda bulunan Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden teşkilatlara veda mesajı paylaştı.

"UZUN BİR YOLCULUK OLDU"

Yavaş, "2017 tarihinde başlayan hikayemizi, 2023 tarihi ile sonlandırıyoruz. Bu şerefli görevi yapmama imkan sağlayan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Uzun bir yolculuk oldu. Bu yolculukta bizlere yol arkadaşı olan AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Yöneticilerim, İlçe Kadın Kolları Başkanlarım, İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyelerim, Mahalle Başkanlarım artık yolculuğumuzu bitiriyoruz. Bu yolculuğun kahramanları sizlersiniz. Sizleri çok yordum, hakkınızı helal edin." ifadelerini kullandı." ifadesinde bulundu.

YAVAŞ'TAN YOL ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR

Yavaş, ayrıca teşekkürlerini iletmek adına beraber çalıştığı İl Başkanları, Milletvekilleri, Gençlik Kolları İl Başkanları, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerine de teşekkür etti. 

YENİŞEHİRLİOĞLU'NDAN YAVAŞ'A BAŞARILAR DİLEĞİ 

Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da sosyal medya hesabından Aynil Yavaş’ın görevi bırakmasına ilişkin paylaşım yaptı. Yenişehirlioğlu’nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “AK Parti’de kadınlar siyasetin öznesidir. 6 yıldır İl Kadın Kolları Başkanımız olarak başarıyla görev yapan ve bayrağı devreden Aynil Yavaş’a; şehrimize, partimize ve teşkilatımıza verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.” Haber Merkezi 

 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.