AK PARTİLİ ARINÇ'TAN GENÇ SPORCULARA DESTEK SÖZÜ

GENEL 12.06.2024 - 16:21, Güncelleme: 12.06.2024 - 16:21
 

AK PARTİLİ ARINÇ'TAN GENÇ SPORCULARA DESTEK SÖZÜ

AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Manisalı genç milli sporcularla kahvaltıda bir araya geldi. Sporculara gelecek nesiller için ilham olduklarını ifade eden AK Partili Arınç, “İmkânlarınız ve isteklerinizin teminatı bizzat benim. Ne zaman, ne gerekiyorsa mutlaka bana ulaşın” açıklamasında bulundu.
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün genç sporcuları başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Milli formayla Manisa adına Türkiye'yi başarıyla temsil eden genç milli sporcular katıldıkları her turnuvadan madalyalarla dönüyor. AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç son senelerde uluslararası arenada Manisa'yı başarıyla temsil eden genç sporcularla kahvaltıda bir araya geldi. ARINÇ HEM KUTLADI HEM TEBRİK ETTİ Organize edilen kahvaltıya Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Mustafa Buldu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörler, genç güreşçiler, jimnastikçiler, muaythaiciler, karateciler ve teakwandocular katıldı. Program başlamadan önce antrönerler ve sporcularla tek tek tanışan Arınç, tanıştığı antrenörleri hem kutladı hem de teşekkür etti. “GELECEK NESİLLERE İLHAM OLUYORSUNUZ” AK Partili Arınç, kahvaltının ardından yaptığı konuşmada "Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepiniz teşekkür ediyorum. Bugün burada sizler emeğin ve alın terinin karşılığının başarıya dönüştüğünün canlı kanıtları olarak bulunuyorsunuz. Bir yandan başarılarınızla bizleri gururlandırırken bir diğer yandan da sizden sonra gelecek nesillere ilham oluyorsunuz." dedi. SORULAR SORDU, NOTLAR ALDI Arınç, antrenörlerden mevcut branşlar ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu branşlara destekleri hakkında bilgi aldı. İl Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Mustafa Buldu da Arınç'ı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün imkanları ve projeleri hakkında bilgilendirdi. Tespit edilen talep ve eksiklikler hakkında notlar alan Arınç Ankara'ya döndüğünde bu konuların takipçisi olacağının sözünü verdi. "TEMİNATINIZ BİZZAT MÜCAHİT ARINÇ'TIR" "Sizler işlerinize odaklanın. Gerek duyduğunuz her şeyi bizden talep etmekte özgürsünüz. İmkanlarınız ve isteklerinizin teminatı bizzat benim. Ne zaman ne gerekiyorsa mutlaka bana ulaşın" diyen Arınç ardından tüm sporcularla tek tek sohbet etti. Gittikleri ülkeler, yaşadıkları iyi ve kötü anılar üzerine sporcularla muhabbet eden Arınç, kahvaltı sonrası sporcuların aileleriyle de tanıştı. Telefon numarasını ailelerle paylaşan Arınç, "Herkesin başarısından ve başarısına engel olan sebeplerden bizzat haberdar olmak istiyorum. Beni 7/24 arayabilirsiniz" dedi. Program sonunda sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Mücahit Arınç genç sporculara hediyeler de sundu. Serdar Fazlı Atalanlılar
AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Manisalı genç milli sporcularla kahvaltıda bir araya geldi. Sporculara gelecek nesiller için ilham olduklarını ifade eden AK Partili Arınç, “İmkânlarınız ve isteklerinizin teminatı bizzat benim. Ne zaman, ne gerekiyorsa mutlaka bana ulaşın” açıklamasında bulundu.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün genç sporcuları başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Milli formayla Manisa adına Türkiye'yi başarıyla temsil eden genç milli sporcular katıldıkları her turnuvadan madalyalarla dönüyor. AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç son senelerde uluslararası arenada Manisa'yı başarıyla temsil eden genç sporcularla kahvaltıda bir araya geldi.

ARINÇ HEM KUTLADI HEM TEBRİK ETTİ

Organize edilen kahvaltıya Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Mustafa Buldu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörler, genç güreşçiler, jimnastikçiler, muaythaiciler, karateciler ve teakwandocular katıldı. Program başlamadan önce antrönerler ve sporcularla tek tek tanışan Arınç, tanıştığı antrenörleri hem kutladı hem de teşekkür etti.

“GELECEK NESİLLERE İLHAM OLUYORSUNUZ”

AK Partili Arınç, kahvaltının ardından yaptığı konuşmada "Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepiniz teşekkür ediyorum. Bugün burada sizler emeğin ve alın terinin karşılığının başarıya dönüştüğünün canlı kanıtları olarak bulunuyorsunuz. Bir yandan başarılarınızla bizleri gururlandırırken bir diğer yandan da sizden sonra gelecek nesillere ilham oluyorsunuz." dedi.

SORULAR SORDU, NOTLAR ALDI

Arınç, antrenörlerden mevcut branşlar ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bu branşlara destekleri hakkında bilgi aldı. İl Gençlik ve Spor Müdür Yardımcısı Mustafa Buldu da Arınç'ı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün imkanları ve projeleri hakkında bilgilendirdi. Tespit edilen talep ve eksiklikler hakkında notlar alan Arınç Ankara'ya döndüğünde bu konuların takipçisi olacağının sözünü verdi.

"TEMİNATINIZ BİZZAT MÜCAHİT ARINÇ'TIR"

"Sizler işlerinize odaklanın. Gerek duyduğunuz her şeyi bizden talep etmekte özgürsünüz. İmkanlarınız ve isteklerinizin teminatı bizzat benim. Ne zaman ne gerekiyorsa mutlaka bana ulaşın" diyen Arınç ardından tüm sporcularla tek tek sohbet etti. Gittikleri ülkeler, yaşadıkları iyi ve kötü anılar üzerine sporcularla muhabbet eden Arınç, kahvaltı sonrası sporcuların aileleriyle de tanıştı. Telefon numarasını ailelerle paylaşan Arınç, "Herkesin başarısından ve başarısına engel olan sebeplerden bizzat haberdar olmak istiyorum. Beni 7/24 arayabilirsiniz" dedi. Program sonunda sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Mücahit Arınç genç sporculara hediyeler de sundu. Serdar Fazlı Atalanlılar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.