AK PARTİLİ YAVUZ KURT’TAN YOĞUN TEMPO

SİYASET 13.02.2024 - 12:53, Güncelleme: 13.02.2024 - 12:53
 

AK PARTİLİ YAVUZ KURT’TAN YOĞUN TEMPO

Cumhur İttifakı AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, seçim çalışmaları kapsamında, Muhtarlar, Şehit ve Gazi Aileleri, Gazetecilerle buluşup, Yarhasanlar Cami civarında bulunan esnafları ziyaret etti. Açıklamalarda bulunan Kurt, “Hazırladığımız projelerimizle, hem şehrimize değer katacak, hem de Şehzadeler’de yaşamanın farkını vatandaşlarımıza hissettireceğiz.” dedi.
Manisa Öğretmenevinde düzenlenen muhtarlar toplantısına katılan Kurt, muhtarların taleplerini dinleyerek, not aldı. Kurt, Manisa Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini de ziyaret ederek, Dernek Başkanı Yusuf Kıyışkan'dan dernek faaliyetleri hakkındı bilgi aldı. Manisa Gazeteciler Cemiyeti'ni de ziyaret eden Kurt, Cemiyet Başkanı Ali Filizkan ve Cemiyet Yöneticileri tarafından karşılandı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kurt, hazırlanan projelerle, Şehzadeler’de yaşıyor olmanın farkını vatandaşlara hissettireceklerini söyledi. “PROJELERİMİZLE ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAĞIZ” Başkan Adayı Kurt, “Manisa'ya AK Partili Belediyelerimiz tarafından birçok projeler kazandırıldı. Manisa güzel bir şehrimiz ve bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızın hepsi çok kıymetli ve kadirşinas insanlar. Hangi kapıyı çalsak, kiminle selamlaşsak samimi bir şekilde karşılayıp, çay, kahve ikramında bulunuyorlar. Bu güzel şehrin, güzel insanlarına en iyi hizmeti yapmak bizim için olmazsa olmaz. Hazırladığımız projelerimizle, hem şehrimize değer katacak, hem de Şehzadeler’de yaşamanın farkını vatandaşlarımıza hissettireceğiz.” dedi. VATANDAŞLAR İLE SOHBET ETTİ Yarhasanlar Cami civarında bulunan esnafları da ziyaret eden Kurt, vatandaşların çay ikramlarını geri çevirmeyerek, sohbet ederek taleplerini dinledi. Yavuz Kurt'a ziyaretlerinde, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti ve MHP'li yöneticiler eşlik etti. Haber Merkezi
Cumhur İttifakı AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, seçim çalışmaları kapsamında, Muhtarlar, Şehit ve Gazi Aileleri, Gazetecilerle buluşup, Yarhasanlar Cami civarında bulunan esnafları ziyaret etti. Açıklamalarda bulunan Kurt, “Hazırladığımız projelerimizle, hem şehrimize değer katacak, hem de Şehzadeler’de yaşamanın farkını vatandaşlarımıza hissettireceğiz.” dedi.

Manisa Öğretmenevinde düzenlenen muhtarlar toplantısına katılan Kurt, muhtarların taleplerini dinleyerek, not aldı. Kurt, Manisa Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini de ziyaret ederek, Dernek Başkanı Yusuf Kıyışkan'dan dernek faaliyetleri hakkındı bilgi aldı. Manisa Gazeteciler Cemiyeti'ni de ziyaret eden Kurt, Cemiyet Başkanı Ali Filizkan ve Cemiyet Yöneticileri tarafından karşılandı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kurt, hazırlanan projelerle, Şehzadeler’de yaşıyor olmanın farkını vatandaşlara hissettireceklerini söyledi.

“PROJELERİMİZLE ŞEHRİMİZE DEĞER KATACAĞIZ”

Başkan Adayı Kurt, “Manisa'ya AK Partili Belediyelerimiz tarafından birçok projeler kazandırıldı. Manisa güzel bir şehrimiz ve bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızın hepsi çok kıymetli ve kadirşinas insanlar. Hangi kapıyı çalsak, kiminle selamlaşsak samimi bir şekilde karşılayıp, çay, kahve ikramında bulunuyorlar. Bu güzel şehrin, güzel insanlarına en iyi hizmeti yapmak bizim için olmazsa olmaz. Hazırladığımız projelerimizle, hem şehrimize değer katacak, hem de Şehzadeler’de yaşamanın farkını vatandaşlarımıza hissettireceğiz.” dedi.

VATANDAŞLAR İLE SOHBET ETTİ

Yarhasanlar Cami civarında bulunan esnafları da ziyaret eden Kurt, vatandaşların çay ikramlarını geri çevirmeyerek, sohbet ederek taleplerini dinledi. Yavuz Kurt'a ziyaretlerinde, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti ve MHP'li yöneticiler eşlik etti. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.