Akademiden A Takım’a: Yunus Emre Dursun profesyonel oldu

SPOR 10.08.2023 - 17:31, Güncelleme: 10.08.2023 - 17:31
 

Akademiden A Takım’a: Yunus Emre Dursun profesyonel oldu

Manisa Futbol Kulübü Akademisinden yetişen 17 yaşındaki genç futbolcu Yunus Emre Dursun profesyonel oldu. 2006 doğumlu orta saha oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
İmza töreninde konuşan genç futbolcu Yunus Emre, A Takım kadrosuna dâhil edildiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.  “KARİYERİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM ATTIM” Manisa Futbol Kulübü, Akademisinden yetişen ve bu sezon A Takım kadrosuna dahil edilen 2006 doğumlu orta saha oyuncusu Yunus Emre Dursun ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.  Düzenlenen imza törenine İdari Direktör Nderim Nexhipi katıldı. İmza töreninde konuşan genç futbolcu Yunus Emre, “Manisa Futbol Kulübü Akademisi’nden A Takıma gelmek benim için çok değerli. Kariyerim için çok önemli bir adım attım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok çalışarak Takımıma katkı vermek istiyorum” dedi. “YUNUS EMRE, BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ” Akademiden yetişen futbolcuları A Takım düzeyinde görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İdari Direktör Nderim Nexhipi, “Yunus Emre, 17 yaşında yetenekli bir oyuncu. Akademimizde mücadele eden her futbolcu bizim için değerlidir. Yunus Emre’nin de profesyonel kariyerine adım atması bizleri gururlandırdı. Çok başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Yunus Emre’ye Manisa Futbol Kulübü formamızla başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. AKADEMİDEN TAKIMA DÂHİL OLAN 4. FUTBOLCU OLDU Yunus Emre Dursun, A takım kadrosunda yer alan Mehmet Uysal, Samet Karabatak ve Ayberk Karapo'dan sonra Akademiden yetişen 4. futbolcu oldu. Haber Merkezi  
Manisa Futbol Kulübü Akademisinden yetişen 17 yaşındaki genç futbolcu Yunus Emre Dursun profesyonel oldu. 2006 doğumlu orta saha oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza töreninde konuşan genç futbolcu Yunus Emre, A Takım kadrosuna dâhil edildiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

 “KARİYERİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM ATTIM”

Manisa Futbol Kulübü, Akademisinden yetişen ve bu sezon A Takım kadrosuna dahil edilen 2006 doğumlu orta saha oyuncusu Yunus Emre Dursun ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.  Düzenlenen imza törenine İdari Direktör Nderim Nexhipi katıldı. İmza töreninde konuşan genç futbolcu Yunus Emre, “ Manisa Futbol Kulübü Akademisi’nden A Takıma gelmek benim için çok değerli. Kariyerim için çok önemli bir adım attım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok çalışarak Takımıma katkı vermek istiyorum” dedi.

YUNUS EMRE, BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Akademiden yetişen futbolcuları A Takım düzeyinde görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İdari Direktör Nderim Nexhipi, “ Yunus Emre, 17 yaşında yetenekli bir oyuncu. Akademimizde mücadele eden her futbolcu bizim için değerlidir. Yunus Emre’nin de profesyonel kariyerine adım atması bizleri gururlandırdı. Çok başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Yunus Emre’ye Manisa Futbol Kulübü formamızla başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

AKADEMİDEN TAKIMA DÂHİL OLAN 4. FUTBOLCU OLDU

Yunus Emre DursunA takım kadrosunda yer alan Mehmet Uysal, Samet Karabatak ve Ayberk Karapo'dan sonra Akademiden yetişen 4. futbolcu oldu. Haber Merkezi

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.