BİK ŞUBE MÜDÜRÜ CİRİT’TEN ETV-DENGE GAZETESİNE ZİYARET

ÖZEL HABER 10.08.2023 - 16:54, Güncelleme: 10.08.2023 - 16:54
 

BİK ŞUBE MÜDÜRÜ CİRİT’TEN ETV-DENGE GAZETESİNE ZİYARET

Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, ETV-Denge Gazetesini ziyaret etti. Şube Müdürü Cirit ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
CİRİT’TEN YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR  Cirit, "Kurumumuz kurulduğu günden bu yana yerel basınımızın her zaman yanında olmuş ve olmaya da devam etmektedir. Yerel basınımızı güçlendirmek adına yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Yumrukaya ile faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Yaptığımız görüşme bundan sonraki çalışmalarımıza ışık tutacak diye düşünüyorum. Misafirperverliğinden dolayı Yumrukaya'ya teşekkür ederim." açıklamasında bulundu. “SEKTÖRE YÖN VERMEYE DEVAM EDİYORUZ” Cirit'in yazılı basında gerçekleştirilen dijital dönüşüm ve BİK tarafından uygulamaya alınan yeni çalışmaları aktardığını ifade eden Yumrukaya, "Gelişen teknoloji ile birlikte sektöre yön vermeye devam ediyoruz. Kurum olarak isteklerimizi ve sektörde gördüğümüz sorunları dile getirdik. Nazik ziyareti için Şube Müdürü İdris Cirit'e teşekkür ediyorum. BİK ile koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Haber Merkezi
Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürü İdris Cirit, ETV-Denge Gazetesini ziyaret etti. Şube Müdürü Cirit ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya, yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

CİRİT’TEN YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR 

Cirit, "Kurumumuz kurulduğu günden bu yana yerel basınımızın her zaman yanında olmuş ve olmaya da devam etmektedir. Yerel basınımızı güçlendirmek adına yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. Yumrukaya ile faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Yaptığımız görüşme bundan sonraki çalışmalarımıza ışık tutacak diye düşünüyorum. Misafirperverliğinden dolayı Yumrukaya'ya teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

“SEKTÖRE YÖN VERMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Cirit'in yazılı basında gerçekleştirilen dijital dönüşüm ve BİK tarafından uygulamaya alınan yeni çalışmaları aktardığını ifade eden Yumrukaya, "Gelişen teknoloji ile birlikte sektöre yön vermeye devam ediyoruz. Kurum olarak isteklerimizi ve sektörde gördüğümüz sorunları dile getirdik. Nazik ziyareti için Şube Müdürü İdris Cirit'e teşekkür ediyorum. BİK ile koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.