AKŞENER: İTTİFAK SİYASETİNİ REDDEDİYORUZ

SİYASET 04.10.2023 - 12:27, Güncelleme: 04.10.2023 - 12:27
 

AKŞENER: İTTİFAK SİYASETİNİ REDDEDİYORUZ

Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimde 81 ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını yineledi. Tek başlarına olacaklarının altını çizen Akşener, "Milletten değil, pazarlıktan medet uman, ittifak siyasetini reddediyoruz." açıklamasında bulundu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine 81 ilde kendi adaylarıyla gireceklerini ifade etti.  “BİZLER SİNAN ATEŞ'İ UNUTMADIK” İYİ Parti lideri Akşener, "Başkentin göbeğinde bir evlada bir kardeşe Sinan Ateş'e kıyılmasının üzerinden 278 gün geçti. Onlar ilk günden beri onu unutturmaya çalıştı. Ama annesi babası kardeşleri unutmadı. Bizler Sinan Ateş'i unutmadık. Herkes çok iyi bilsin ki kimsenin unutmasına ve unutturmasına asla izin vermeyeceğiz." açıklamasında bulundu. “KENDİ AĞIRLIĞIMIZLA, MİLLETİN TERAZİSİNE ÇIKIYORUZ” İYİ Parti lideri, "Bu saatten sonra, kimsenin sevabına da, günahına da ortak değiliz. Kendi ağırlığımızla, milletin terazisine çıkıyoruz. Bu yolda, üzerimize düşen çok iş var. Öncelikle, her ilde ve her ilçede dürüstlüğünden şüphe duyulmayan, çalışkan ve liyakatli adaylarımızı, milletimizin huzuruna çıkaracağız. Milletten değil, pazarlıktan medet uman, ittifak siyasetini reddediyoruz. Tek başımıza olacağız ve önümüzdeki yerel seçimlerde, 81 ilde kendi adaylarımızla, hür ve müstakil siyasetimizle, tek başımıza, aziz milletimizin huzuruna çıkacağız." ifadesinde bulundu. AKŞENER’DEN BAKAN YERLİKAYA’YA TEŞEKKÜR İYİ Parti lideri Akşener, "Ankara'da hain bir terör saldırısı gerçekleşti. Kahraman Türk polisimizi yürekten kutluyor, şükranlarımı sunuyorum. İçişleri Bakanı sayın Ali Yerlikaya'ya milletimiz adına teşekkür ediyorum. Başarılı operasyonlar sayın bakanın kararlı duruşu olduğunu gösteriyor. Artık kendi kendini tüketen AK Parti cadı kazanında Mehmet Şimşek ve Ali Yerlikaya’dan sonra sıradaki şanslı kim acaba? Sayın Hakan Fidan mı? Göreceğiz." diye konuştu. EKONOMİ POLİTİKALARI İYİ Parti lideri, "Orta Vadeli Program'da ortada bir hedef var ama o hedefe nasıl ulaşılacağına dair bir yol haritası yok. Gelir dağılımını gösteren bir işaret dahi yok." diyerek sözlerine son verdi. MUSA AKAR  
Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimde 81 ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını yineledi. Tek başlarına olacaklarının altını çizen Akşener, "Milletten değil, pazarlıktan medet uman, ittifak siyasetini reddediyoruz." açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine 81 ilde kendi adaylarıyla gireceklerini ifade etti. 

“BİZLER SİNAN ATEŞ'İ UNUTMADIK”

İYİ Parti lideri Akşener, "Başkentin göbeğinde bir evlada bir kardeşe Sinan Ateş'e kıyılmasının üzerinden 278 gün geçti. Onlar ilk günden beri onu unutturmaya çalıştı. Ama annesi babası kardeşleri unutmadı. Bizler Sinan Ateş'i unutmadık. Herkes çok iyi bilsin ki kimsenin unutmasına ve unutturmasına asla izin vermeyeceğiz." açıklamasında bulundu.

“KENDİ AĞIRLIĞIMIZLA, MİLLETİN TERAZİSİNE ÇIKIYORUZ”

İYİ Parti lideri, "Bu saatten sonra, kimsenin sevabına da, günahına da ortak değiliz. Kendi ağırlığımızla, milletin terazisine çıkıyoruz. Bu yolda, üzerimize düşen çok iş var. Öncelikle, her ilde ve her ilçede dürüstlüğünden şüphe duyulmayan, çalışkan ve liyakatli adaylarımızı, milletimizin huzuruna çıkaracağız. Milletten değil, pazarlıktan medet uman, ittifak siyasetini reddediyoruz. Tek başımıza olacağız ve önümüzdeki yerel seçimlerde, 81 ilde kendi adaylarımızla, hür ve müstakil siyasetimizle, tek başımıza, aziz milletimizin huzuruna çıkacağız." ifadesinde bulundu.

AKŞENER’DEN BAKAN YERLİKAYA’YA TEŞEKKÜR

İYİ Parti lideri Akşener, "Ankara'da hain bir terör saldırısı gerçekleşti. Kahraman Türk polisimizi yürekten kutluyor, şükranlarımı sunuyorum. İçişleri Bakanı sayın Ali Yerlikaya'ya milletimiz adına teşekkür ediyorum. Başarılı operasyonlar sayın bakanın kararlı duruşu olduğunu gösteriyor. Artık kendi kendini tüketen AK Parti cadı kazanında Mehmet Şimşek ve Ali Yerlikaya’dan sonra sıradaki şanslı kim acaba? Sayın Hakan Fidan mı? Göreceğiz." diye konuştu.

EKONOMİ POLİTİKALARI

İYİ Parti lideri, "Orta Vadeli Program'da ortada bir hedef var ama o hedefe nasıl ulaşılacağına dair bir yol haritası yok. Gelir dağılımını gösteren bir işaret dahi yok." diyerek sözlerine son verdi. MUSA AKAR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.