Alaplı’da Engelliler Haftası’nda etkinlik düzenlendi

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2024 - 17:24, Güncelleme: 20.05.2024 - 16:09
 

Alaplı’da Engelliler Haftası’nda etkinlik düzenlendi

Alaplı’da Engelliler Haftası’nda etkinlik düzenlendi
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, 10-16 Mayıs tarihleri arasında Engelliler Haftası dolayısıyla özel bir etkinlik düzenlendi. Alaplı Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, engelli bireylerin sosyal yaşama daha etkin bir şekilde katılımlarını sağlamayı hedefliyor.Etkinlik kapsamında halk oyunları, davul takımı, mangal, palyaço performansları ve çeşitli gösteriler sunuldu. Bu eğlenceli etkinlikte, özel bireyler gönüllerince eğlendi ve keyifli vakit geçirdi.Etkinliğe, Alaplı Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Çağdaş Toraman birçok vatandaş katıldı. Bu büyük katılım, etkinliğe verilen destek ve ilginin bir göstergesi oldu. Alaplı Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Çağdaş Toraman, etkinlikle ilgili olarak, "Engelliler Haftası’nın farkındalığını artırmak ve engelli bireylerin toplum içinde daha aktif olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen bu etkinliğe katılmaktan mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu.Bakım Merkezi sorumlu Müdürü Serdar Demirkol, "Alaplı bu yıl 13.sü gerçekleştirdikleri kaydederek, Engelliler Haftası yine güzel bir hava içinde gerçekleştiriyoruz. Bakım merkezi bahçemizde 80 engeli misafirimiz ile birlikte piknik, mangal, eğlence düzenledik. 50 çalışanımız ile birlikte onların yaşamlarına kalite, güzellik katmaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra sinema, tiyatro etkinliğimiz oluyor. Engellerimizin hayatına soktuğumuz her şey onlar için çok önemli" ifadelerini kullandı.Diğer Yandan Özel Kuzey Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Şaziye Demirkol, Kdz. Ereğli’de bedensel engeli bakım merkezimizi hizmete aldıklarını belirterek, “Yaklaşık 100 engellimize hizmet verecek olan bedensel merkezimize 2025’in son aylarında hizmete girecek. Şirketimiz büyümeye engellilerimize yuva olmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.
Alaplı’da Engelliler Haftası’nda etkinlik düzenlendi
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, 10-16 Mayıs tarihleri arasında Engelliler Haftası dolayısıyla özel bir etkinlik düzenlendi. Alaplı Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, engelli bireylerin sosyal yaşama daha etkin bir şekilde katılımlarını sağlamayı hedefliyor.
Etkinlik kapsamında halk oyunları, davul takımı, mangal, palyaço performansları ve çeşitli gösteriler sunuldu. Bu eğlenceli etkinlikte, özel bireyler gönüllerince eğlendi ve keyifli vakit geçirdi.
Etkinliğe, Alaplı Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Çağdaş Toraman birçok vatandaş katıldı. Bu büyük katılım, etkinliğe verilen destek ve ilginin bir göstergesi oldu. Alaplı Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Çağdaş Toraman, etkinlikle ilgili olarak, "Engelliler Haftası’nın farkındalığını artırmak ve engelli bireylerin toplum içinde daha aktif olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen bu etkinliğe katılmaktan mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu.
Bakım Merkezi sorumlu Müdürü Serdar Demirkol, "Alaplı bu yıl 13.sü gerçekleştirdikleri kaydederek, Engelliler Haftası yine güzel bir hava içinde gerçekleştiriyoruz. Bakım merkezi bahçemizde 80 engeli misafirimiz ile birlikte piknik, mangal, eğlence düzenledik. 50 çalışanımız ile birlikte onların yaşamlarına kalite, güzellik katmaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra sinema, tiyatro etkinliğimiz oluyor. Engellerimizin hayatına soktuğumuz her şey onlar için çok önemli" ifadelerini kullandı.
Diğer Yandan Özel Kuzey Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Şaziye Demirkol, Kdz. Ereğli’de bedensel engeli bakım merkezimizi hizmete aldıklarını belirterek, “Yaklaşık 100 engellimize hizmet verecek olan bedensel merkezimize 2025’in son aylarında hizmete girecek. Şirketimiz büyümeye engellilerimize yuva olmaya devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.