ALTINKUŞ MANİSA’YA YENİ BİR DEĞER DAHA KATTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2016 - 08:33, Güncelleme: 31.12.2016 - 08:33
 

ALTINKUŞ MANİSA’YA YENİ BİR DEĞER DAHA KATTI

Türkiye'nin tanınmış firma ve marketlerine et veren Altınkuş Ferah Et Limited Şirketi, 1956 yılından bu yana üretimini sürdürüyor. Altınkuş Kardeşler, Manisa’da 2’inci büyük restoranını açtı.
1956 yılında baba Hasan Altınkuş’un 12 metre kare alanda başlayan kasaplık serüveni, 1970 yıllardan sonra üç oğlu Halil, Hüseyin ve Hayri ile birlikte yıllar içerisinde büyüyerek devam etti. Altınkuş, Manisa’da ikinci satış mağazasına ulaştı. Manisa Orta Ölçekli’de Ege Bölgesi’nin en hijyenik ve kurumsal et işletmesini açan üç kardeş ve 3’üncü kuşak olan torunlar, şimdi Manisa’nın sosyal hayatına güç katacak. Uncubozköy’deki 600 metre kare büyüklüğündeki bahçesi ile bin kişiye aynı anda hizmet sunacak konseptik restoranı açmanın sevinci yaşandı. Hüseyin, Halil, Hayri kardeşler; oğulları Hasan, Mehmet Ali, Ali Altınkuş ile birlikte ailenin damadı Hakan Asana, restoranın açılışında konukları tek, tek karşıladı.   MANİSA’NIN SOSYAL YAŞAMANA YENİ BİR SOLUK Altınkuş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altinkuş yaptığı açıklamalarda duygu ve düşüncelerini şu sözlerle aktardı, “Manisa’da, satış mağazalarımızla yıllardır güvenilir etin adresi olmaya devam ediyoruz. Turgutlu yolu üzerinde ve Salihli Mersin dere’de iki ayrı çiftlikte, Avrupa standartlarında üretim yapıp, Orta Ölçekli’de et işletme tesislerinde etlerini işleyip, Türkiye’nin dört bir tarafına etlerimizi soğuk zincir ekibimizle ulaştırıyoruz. Bugün burada açtığımız bu restoranımızla Manisa’nın sosyal yaşamana yeni bir soluk verdiğimiz inancındayım.”dedi    Yıllardır Manisa`da et ve et ürünleri üretimi noktasında hizmet veren Altınkuş’un açılışında, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve yardımcısı Mustafa Genç, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Ticaret ve Sanayi Odası 2. Başkanı Ali Bankoğlu, Tarım ve Hayvancılık il Müdür Vekili Metin Öztürk, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, Altınkuş Kardeşler ve sevenlerinin katılımı ile açılış kurdelesi kesildi.      
Türkiye'nin tanınmış firma ve marketlerine et veren Altınkuş Ferah Et Limited Şirketi, 1956 yılından bu yana üretimini sürdürüyor. Altınkuş Kardeşler, Manisa’da 2’inci büyük restoranını açtı.
1956 yılında baba Hasan Altınkuş’un 12 metre kare alanda başlayan kasaplık serüveni, 1970 yıllardan sonra üç oğlu Halil, Hüseyin ve Hayri ile birlikte yıllar içerisinde büyüyerek devam etti. Altınkuş, Manisa’da ikinci satış mağazasına ulaştı. Manisa Orta Ölçekli’de Ege Bölgesi’nin en hijyenik ve kurumsal et işletmesini açan üç kardeş ve 3’üncü kuşak olan torunlar, şimdi Manisa’nın sosyal hayatına güç katacak. Uncubozköy’deki 600 metre kare büyüklüğündeki bahçesi ile bin kişiye aynı anda hizmet sunacak konseptik restoranı açmanın sevinci yaşandı. Hüseyin, Halil, Hayri kardeşler; oğulları Hasan, Mehmet Ali, Ali Altınkuş ile birlikte ailenin damadı Hakan Asana, restoranın açılışında konukları tek, tek karşıladı.
 
MANİSA’NIN SOSYAL YAŞAMANA YENİ BİR SOLUK
Altınkuş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altinkuş yaptığı açıklamalarda duygu ve düşüncelerini şu sözlerle aktardı, “Manisa’da, satış mağazalarımızla yıllardır güvenilir etin adresi olmaya devam ediyoruz. Turgutlu yolu üzerinde ve Salihli Mersin dere’de iki ayrı çiftlikte, Avrupa standartlarında üretim yapıp, Orta Ölçekli’de et işletme tesislerinde etlerini işleyip, Türkiye’nin dört bir tarafına etlerimizi soğuk zincir ekibimizle ulaştırıyoruz. Bugün burada açtığımız bu restoranımızla Manisa’nın sosyal yaşamana yeni bir soluk verdiğimiz inancındayım.”dedi


 
 Yıllardır Manisa`da et ve et ürünleri üretimi noktasında hizmet veren Altınkuş’un açılışında, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve yardımcısı Mustafa Genç, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Ticaret ve Sanayi Odası 2. Başkanı Ali Bankoğlu, Tarım ve Hayvancılık il Müdür Vekili Metin Öztürk, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal, Altınkuş Kardeşler ve sevenlerinin katılımı ile açılış kurdelesi kesildi.


 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
muge canlı
(02.01.2017 22:28 - #229)
Hayırlı bol bereketli olsun test ettik her sey mukemmeldi yemekler zeytin yağlılar personelin cabukluğu guler yuzu her şey harikaydı tesekkurler
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.