BAŞKAN AKAN: EGOLU SİYASETÇİLERDEN OLMAYACAĞIM

SİYASET 24.10.2023 - 13:03, Güncelleme: 24.10.2023 - 13:03
 

BAŞKAN AKAN: EGOLU SİYASETÇİLERDEN OLMAYACAĞIM

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, Karaköy Pazar Yeri’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Akan, “Hiçbir zaman halkı dinlemeyen, egolu siyasetçilerden olmayacağım. Ben, Yunusemrelilerin belediyelerinin en doğru ve etkin şekilde yönetildiğinden emin olmaları için adayım” ifadesinde bulundu.
Karaköy Pazar Yeri’nde pazar alışverişi yapan vatandaşları dinleyen İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, yerel seçim çalışmalarına hız kesmiyor. Başkan Akan, hem hayat pahalılığından dert yakınan vatandaşları dinledi; hem de hemşehrilerine, “Nasıl bir Yunusemre’de yaşamak istersiniz?” sorusunu yöneltti. “YUNUSEMRE BELEDİYESİ’Nİ SİZLERLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ” İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, “Yerel seçimlere 5 ay gibi bir süre kala seçim çalışmalarımıza start verdik ve sahada hız kesmeden kendimizi tanıtmaya devam ediyoruz. Karaköy Pazar Yeri’nde birçok hemşehrimizle bir araya geldik, sorunlarını dinledik. Ben hiçbir zaman çevremdeki 3-5 kişilik küçük bir grupla yöneticilik yapma anlayışını benimsemedim. Yunusemrelilere söz veriyorum, siz bana bu onurlu görevi layık görürseniz çevremdeki azınlık gruplarla koca bir şehri yönetmeye kalkmayacağım. Yunusemre Belediyesi’ni sizlerle birlikte yöneteceğiz” dedi. “HALKI DİNLEMEYEN SİYASETÇİLERDEN OLMAYACAĞIM” Başkan adayı Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “5 yıldır mahalle bazlı çalışmalar yapıyoruz. Yunusemremizin her mahallesinde ihtiyaçlar çok farklı. Tek tek mahallelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını belirledik ve projelerimizi oluşturduk. Çok yakında mahalle bazlı çalışmalarımızı değerli vatandaşlarımızla paylaşacağız. Ne şimdi ne de onurlu görevi devraldıktan sonra; hiçbir zaman halkı dinlemeyen, egolu siyasetçilerden olmayacağım. Ben, Yunusemre’de yaşayan 7’den 70’e herkesin sosyal belediyecilikle tanışması için adayım” dedi. Haber Merkezi
İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, Karaköy Pazar Yeri’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Akan, “Hiçbir zaman halkı dinlemeyen, egolu siyasetçilerden olmayacağım. Ben, Yunusemrelilerin belediyelerinin en doğru ve etkin şekilde yönetildiğinden emin olmaları için adayım” ifadesinde bulundu.

Karaköy Pazar Yeri’nde pazar alışverişi yapan vatandaşları dinleyen İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, yerel seçim çalışmalarına hız kesmiyor. Başkan Akan, hem hayat pahalılığından dert yakınan vatandaşları dinledi; hem de hemşehrilerine, “Nasıl bir Yunusemre’de yaşamak istersiniz?” sorusunu yöneltti.

“YUNUSEMRE BELEDİYESİ’Nİ SİZLERLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, “ Yerel seçimlere 5 ay gibi bir süre kala seçim çalışmalarımıza start verdik ve sahada hız kesmeden kendimizi tanıtmaya devam ediyoruz. Karaköy Pazar Yeri’nde birçok hemşehrimizle bir araya geldik, sorunlarını dinledik. Ben hiçbir zaman çevremdeki 3-5 kişilik küçük bir grupla yöneticilik yapma anlayışını benimsemedim. Yunusemrelilere söz veriyorum, siz bana bu onurlu görevi layık görürseniz çevremdeki azınlık gruplarla koca bir şehri yönetmeye kalkmayacağım. Yunusemre Belediyesi’ni sizlerle birlikte yöneteceğiz” dedi.

“HALKI DİNLEMEYEN SİYASETÇİLERDEN OLMAYACAĞIM”

Başkan adayı Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “5 yıldır mahalle bazlı çalışmalar yapıyoruz. Yunusemremizin her mahallesinde ihtiyaçlar çok farklı. Tek tek mahallelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını belirledik ve projelerimizi oluşturduk. Çok yakında mahalle bazlı çalışmalarımızı değerli vatandaşlarımızla paylaşacağız. Ne şimdi ne de onurlu görevi devraldıktan sonra; hiçbir zaman halkı dinlemeyen, egolu siyasetçilerden olmayacağım. Ben, Yunusemre’de yaşayan 7’den 70’e herkesin sosyal belediyecilikle tanışması için adayım” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.