BAŞKAN BALABAN 19 MAYIS’I KUTLADI

MANİSA GÜNDEMİ 18.05.2024 - 14:24, Güncelleme: 18.05.2024 - 14:25
 

BAŞKAN BALABAN 19 MAYIS’I KUTLADI

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, “19 Mayıs 1919, Türk ulusunun bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan önemli bir tarihtir” dedi. Başkan Balaban mesajında tüm halkı 18-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak bayram etkinliklerine davet etti.
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı Kurtuluş Savaşı'nın 105. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutladıklarını belirtti. Başkan Balaban yayımladığı mesajında, “19 Mayıs 1919, Türk ulusunun bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan önemli bir tarihtir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı bağımsızlık mücadelesi, milletimizin azmi ve kararlılığı ile birleşerek zaferle sonuçlanmıştır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 105. yılını kutlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Gençlerimiz, milletimizin umut kaynağı ve geleceğimizin teminatıdır. Atatürk’ün gençlerimize emanet ettiği bu bayramı, onların dinamizmi, enerjisi ve yaratıcılığı ile daha da anlamlı hale getirmeliyiz. Yunusemre Belediyesi olarak gençlerimizin eğitim, spor ve kültürel faaliyetlerde kendilerini geliştirmeleri için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu anlamda tüm halkımızı 18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlediğimiz etkinliklerimize davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kurucumuz ve Kurtarıcımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nda emeği geçen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” Yunusemre Belediyesi’nin düzenleyeceği bayram etkinlikleri ise şöyle: 18 MAYIS CUMARTESİ 10.00 - Atatürk’e saygı yürüyüşü Yer: Uncubozköy Cami önü  12.00 – Halk Oyunları ve Spor Gösterileri Yer: 100. Yıl Meydanı 13.00 – Yunusemre Kent Orkestrası Konseri Yer: 100 Yıl Meydanı 14.00 – Color Fest ve DJ Etkinliği Yer: 100 Yıl Meydanı 19 MAYIS PAZAR 10.30-19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Bisiklet Turu Yer: Yunusemre Belediyesi Önü Güntaç Fömlu
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, “19 Mayıs 1919, Türk ulusunun bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan önemli bir tarihtir” dedi. Başkan Balaban mesajında tüm halkı 18-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak bayram etkinliklerine davet etti.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı Kurtuluş Savaşı'nın 105. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutladıklarını belirtti. Başkan Balaban yayımladığı mesajında, “ 19 Mayıs 1919, Türk ulusunun bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan önemli bir tarihtir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı bağımsızlık mücadelesi, milletimizin azmi ve kararlılığı ile birleşerek zaferle sonuçlanmıştır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 105. yılını kutlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Gençlerimiz, milletimizin umut kaynağı ve geleceğimizin teminatıdır. Atatürk’ün gençlerimize emanet ettiği bu bayramı, onların dinamizmi, enerjisi ve yaratıcılığı ile daha da anlamlı hale getirmeliyiz. Yunusemre Belediyesi olarak gençlerimizin eğitim, spor ve kültürel faaliyetlerde kendilerini geliştirmeleri için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu anlamda tüm halkımızı 18- 19 Mayıs tarihlerinde düzenlediğimiz etkinliklerimize davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kurucumuz ve Kurtarıcımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nda emeği geçen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun”

Yunusemre Belediyesi’nin düzenleyeceği bayram etkinlikleri ise şöyle:

18 MAYIS CUMARTESİ

10.00 - Atatürk’e saygı yürüyüşü

Yer: Uncubozköy Cami önü 

12.00 – Halk Oyunları ve Spor Gösterileri

Yer: 100. Yıl Meydanı

13.00 – Yunusemre Kent Orkestrası Konseri

Yer: 100 Yıl Meydanı

14.00 – Color Fest ve DJ Etkinliği

Yer: 100 Yıl Meydanı

19 MAYIS PAZAR

10.30- 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Bisiklet Turu

Yer: Yunusemre Belediyesi Önü

Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.