BAŞKAN BALABAN'DAN EGEMDER'E DESTEK SÖZÜ

YUNUSEMRE 17.05.2024 - 13:06, Güncelleme: 17.05.2024 - 13:06
 

BAŞKAN BALABAN'DAN EGEMDER'E DESTEK SÖZÜ

Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği (EGEMDER) Başkanı Caner Gürdil ve yönetim kurulu üyeleri Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği (EGEMDER) Başkanı Caner Gürdil ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. “FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK” EGEMDER  Başkanı Caner Gürdil yaptığı açıklamada, "Dernek olarak Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'ı makamında ziyaret ettik ve başarılar diledik. Şehrimizin en büyük problemi olarak görülen imar sorunun çözümü ile alakalı fikir alışverişinde bulunduk. EGEMDER olarak üzerimize düşen her türlü göreve hazırız. Şehrimizde Gayrimenkul sektörünün daha yukarılara taşınması konusunda çalışmalar yapacağız.  Bu çalışmalarda belediyemiz ile ortak hareket etmek istiyoruz." dedi. BAŞKAN BALABAN’DAN DESTEK SÖZÜ Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ise EGEMDER'in  faaliyetleri noktasında Yunusemre belediyesi olarak her türlü yanlarında olacağını destek vereceğini dile getirdi. Haber Merkezi
Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği (EGEMDER) Başkanı Caner Gürdil ve yönetim kurulu üyeleri Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Emlak Gelişim ve Müşavirleri Derneği (EGEMDER) Başkanı Caner Gürdil ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

“FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”

EGEMDER  Başkanı Caner Gürdil yaptığı açıklamada, "Dernek olarak  Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'ı makamında ziyaret ettik ve başarılar diledik. Şehrimizin en büyük problemi olarak görülen imar sorunun çözümü ile alakalı fikir alışverişinde bulunduk. EGEMDER olarak üzerimize düşen her türlü göreve hazırız. Şehrimizde Gayrimenkul sektörünün daha yukarılara taşınması konusunda çalışmalar yapacağız.  Bu çalışmalarda belediyemiz ile ortak hareket etmek istiyoruz." dedi.

BAŞKAN BALABAN’DAN DESTEK SÖZÜ

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ise EGEMDER'in  faaliyetleri noktasında Yunusemre belediyesi olarak her türlü yanlarında olacağını destek vereceğini dile getirdi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.