BAŞKAN DURBAY MEZUNİYET TÖRENİNDE ÖĞRENCİLERE SESLENDİ

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2024 - 11:56, Güncelleme: 11.06.2024 - 12:01
 

BAŞKAN DURBAY MEZUNİYET TÖRENİNDE ÖĞRENCİLERE SESLENDİ

CBÜ İşletme Fakültesi'nde düzenlenen mezuniyet törenine katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Törende öğrencilere seslenen Başkan Durbay “Bütün ümidim gençliktedir” diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet’i çok çalışarak muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağınıza inancım tamdır. Hepinize tüm yaşamınız boyunca başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun." dedi.
CBÜ (Celal Bayar Üniversitesi) İşletme Fakültesi'nde 130 öğrenci,  düzenlenen mezuniyet töreni ile sembolik diplomalarını alarak,  yeni hayatlarına ilk adımlarını attı.  Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yapılan törende CBÜ Rektörü Prof.Dr. Rana Kibar'ın yanı sıra, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Doğan,  öğretim üyeleri ve öğrenci aileleri de hazır bulundu.  "YOLUNUZ AÇIK OLSUN" Törende yaptığı konuşmada öğrenci ve ailelerine seslenen Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kendisinin de CBÜ'de öğrenci olduğunu ve doktora yaptığını, aynı kampüste öğrencileri ile birlikte aynı havayı soluduğunu  dile getirerek şöyle devam etti "Milli Mücadele yıllarında Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşı ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın ismini taşıyan Celal Bayar Üniversitesi Ege Bölgesi’nin en büyük 3. üniversitesinden birisi olmasının yanı sıra, ülkemizin dört bir yanında mezun verdiği öğrencilerinin başarılarıyla da bilinmektedir. Bugün mezun olan genç arkadaşlarım, bundan böyle iş hayatının dinamikleri içerisinde kariyerlerinize devam edecek, ülkemiz ekonomisine önemli kazanımlarda bulunacaksınız. Her birinizin alanlarında donanımlı, problem çözebilen yöneticiler ve girişimciler olacağınıza yürekten inanıyorum. Sevgili genç arkadaşlarım, “Bütün ümidim gençliktedir” diyen bağımsızlık mücadelemizin kahramanı, Başkomutan, Başöğretmen, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet’i çok çalışarak muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağınıza inancım tamdır. Hepinize tüm yaşamınız boyunca başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun." “DONANIMLI BİRER MESLEK SAHİBİ OLARAK YETİŞTİRDİK” CBÜ Rektörü Prof.Dr. Rana Kibar da, 130 öğrenciyi mezun etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek "Bizlere 4 yıl önce emanet olarak verdiğiniz çocuklarınızı değerli öğretim üyelerimizle her birini alanında uzman donanımlı birer meslek sahibi olarak yetiştirdik ve bugün onları sizlere geri veriyoruz. Onların bu başarıları ile ne kadar gurur duysanız azdır" dedi. Konuşmaların ardından öğrencilere sembolik diplomaları verildi ve geleneksel kep atma etkinliği gerçekleştirildi. Haber Merkezi
CBÜ İşletme Fakültesi'nde düzenlenen mezuniyet törenine katılan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Törende öğrencilere seslenen Başkan Durbay “Bütün ümidim gençliktedir” diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet’i çok çalışarak muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağınıza inancım tamdır. Hepinize tüm yaşamınız boyunca başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun." dedi.

CBÜ (Celal Bayar Üniversitesi) İşletme Fakültesi'nde 130 öğrenci,  düzenlenen mezuniyet töreni ile sembolik diplomalarını alarak,  yeni hayatlarına ilk adımlarını attı.  Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde yapılan törende CBÜ Rektörü Prof.Dr. Rana Kibar'ın yanı sıra, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Doğan,  öğretim üyeleri ve öğrenci aileleri de hazır bulundu. 

"YOLUNUZ AÇIK OLSUN"

Törende yaptığı konuşmada öğrenci ve ailelerine seslenen Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kendisinin de CBÜ'de öğrenci olduğunu ve doktora yaptığını, aynı kampüste öğrencileri ile birlikte aynı havayı soluduğunu  dile getirerek şöyle devam etti "Milli Mücadele yıllarında Mustafa Kemal Atatürk’ün silah arkadaşı ve 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın ismini taşıyan Celal Bayar Üniversitesi Ege Bölgesi’nin en büyük 3. üniversitesinden birisi olmasının yanı sıra, ülkemizin dört bir yanında mezun verdiği öğrencilerinin başarılarıyla da bilinmektedir. Bugün mezun olan genç arkadaşlarım, bundan böyle iş hayatının dinamikleri içerisinde kariyerlerinize devam edecek, ülkemiz ekonomisine önemli kazanımlarda bulunacaksınız. Her birinizin alanlarında donanımlı, problem çözebilen yöneticiler ve girişimciler olacağınıza yürekten inanıyorum. Sevgili genç arkadaşlarım, “Bütün ümidim gençliktedir” diyen bağımsızlık mücadelemizin kahramanı, Başkomutan, Başöğretmen, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet’i çok çalışarak muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağınıza inancım tamdır. Hepinize tüm yaşamınız boyunca başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun."

“DONANIMLI BİRER MESLEK SAHİBİ OLARAK YETİŞTİRDİK”

CBÜ Rektörü Prof.Dr. Rana Kibar da, 130 öğrenciyi mezun etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek "Bizlere 4 yıl önce emanet olarak verdiğiniz çocuklarınızı değerli öğretim üyelerimizle her birini alanında uzman donanımlı birer meslek sahibi olarak yetiştirdik ve bugün onları sizlere geri veriyoruz. Onların bu başarıları ile ne kadar gurur duysanız azdır" dedi. Konuşmaların ardından öğrencilere sembolik diplomaları verildi ve geleneksel kep atma etkinliği gerçekleştirildi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.