BAŞKAN DURBAY’DAN GEDİZ ELEKTRİK’E ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI

SİYASET 23.07.2024 - 16:42, Güncelleme: 23.07.2024 - 16:42
 

BAŞKAN DURBAY’DAN GEDİZ ELEKTRİK’E ACİL ÇÖZÜM ÇAĞRISI

Şehzadeler belediye Başkanı Gülşah Durbay, Şehzadeler’de son günlerde yaşanan elektrik kesintilerinin yaşamı olumsuz yönde etkilediğini vurgulayarak Gediz Elektrik firmasına acil çözüm çağrısında bulundu. Başkan Durbay, sorunun çözümü noktasında belediye olarak işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.
Artan hava sıcaklıklarıyla birlikte Şehzadeler ilçesinde son dönemde çok sık yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.  Bu kesintiler, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkilerken, ciddi sıkıntılara da yol açıyor. Birçok mahallede yaşanan kesintiler sonrası vatandaşlar, sorunlarının çözümü için Şehzadeler Belediyesi'ne başvuruyor. "ORTAK ÇALIŞMAYA HAZIRIZ" Hava sıcaklıklarının 40 derecenin üzerine çıktığı bu günlerde yaşanan elektrik kesintilerinin halkı mağdur ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay “Evinde hastası, bebeği, yaşlısı olan vatandaşlarımız, özellikle gıda üzerine faaliyet gösteren esnaflarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız elektrik kesintilerinden dolayı ciddi sıkıntılar yaşıyor. Vatandaşlarımız belediyemizi arayarak destek istiyor. Belediyemizin yetki alanında olmamasına rağmen, vatandaşlarımızın şikayetini Gediz Elektrik firmasına iletiyoruz. Hava sıcaklıklarının çok yüksek olduğu bu günlerde, hemşehrilerimizin yaşadığı mağduriyetin son bulması için Şehzadeler Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa Gediz Elektrik ile ortak çalışmaya hazırız” dedi. Haber Merkezi
Şehzadeler belediye Başkanı Gülşah Durbay, Şehzadeler’de son günlerde yaşanan elektrik kesintilerinin yaşamı olumsuz yönde etkilediğini vurgulayarak Gediz Elektrik firmasına acil çözüm çağrısında bulundu. Başkan Durbay, sorunun çözümü noktasında belediye olarak işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

Artan hava sıcaklıklarıyla birlikte Şehzadeler ilçesinde son dönemde çok sık yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.  Bu kesintiler, vatandaşların günlük yaşamını olumsuz etkilerken, ciddi sıkıntılara da yol açıyor. Birçok mahallede yaşanan kesintiler sonrası vatandaşlar, sorunlarının çözümü için Şehzadeler Belediyesi'ne başvuruyor.

"ORTAK ÇALIŞMAYA HAZIRIZ"

Hava sıcaklıklarının 40 derecenin üzerine çıktığı bu günlerde yaşanan elektrik kesintilerinin halkı mağdur ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay “Evinde hastası, bebeği, yaşlısı olan vatandaşlarımız, özellikle gıda üzerine faaliyet gösteren esnaflarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız elektrik kesintilerinden dolayı ciddi sıkıntılar yaşıyor. Vatandaşlarımız belediyemizi arayarak destek istiyor. Belediyemizin yetki alanında olmamasına rağmen, vatandaşlarımızın şikayetini Gediz Elektrik firmasına iletiyoruz. Hava sıcaklıklarının çok yüksek olduğu bu günlerde, hemşehrilerimizin yaşadığı mağduriyetin son bulması için Şehzadeler Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa Gediz Elektrik ile ortak çalışmaya hazırız” dedi. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.