BAŞKAN ERGÜN, AŞAĞIÇOBANİSA'DA VATANDAŞLARI VE ESNAFI SELAMLADI

MANİSA GÜNDEMİ 04.08.2023 - 15:01, Güncelleme: 04.08.2023 - 15:01
 

BAŞKAN ERGÜN, AŞAĞIÇOBANİSA'DA VATANDAŞLARI VE ESNAFI SELAMLADI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi’nde esnafları selamladı, vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaflara hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Ergün, vatandaşların da taleplerini dinledi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programı kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunan Başkan Ergün, vatandaşlarla da bir araya gelerek, onların taleplerini dinledi.  ZİYARET PROGRAMINA YOĞUN KATILIM  Başkan Ergün’e ziyaretinde MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Metin Memiş ve Ergün Aksoy, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, daire başkanları, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç ve Manisa 155 Nolu Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Açıkel eşlik etti. Haber Merkezi 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi’nde esnafları selamladı, vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaflara hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Ergün, vatandaşların da taleplerini dinledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Cuma programı kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulunan Başkan Ergün, vatandaşlarla da bir araya gelerek, onların taleplerini dinledi. 

ZİYARET PROGRAMINA YOĞUN KATILIM 

Başkan Ergün’e ziyaretinde MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Metin Memiş ve Ergün Aksoy, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, daire başkanları, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç ve Manisa 155 Nolu Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Açıkel eşlik etti. Haber Merkezi 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.