BAŞKAN ÖKÜZCÜOĞLU'NDAN İŞÇİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN SÜRPRİZ

SİYASET 30.12.2023 - 13:41, Güncelleme: 30.12.2023 - 13:41
 

BAŞKAN ÖKÜZCÜOĞLU'NDAN İŞÇİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN SÜRPRİZ

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, yeni yıl hediyesi olarak 685 işçiye 500 TL'lik gıda çeki verdi. İşçiler Başkan Öküzcüoğlu'nun sürprizini alkışlarla karşılayarak teşekkür etti.
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, 2023 yılının son iş gününde 5 yıldır birlikte mesai yaptığı çalışma arkadaşlarına gıda çekleri hediye etti. KONUŞMASI SIK SIK ALKIŞLARLA KESİLDİ Başkan Öküzcüoğlu'nun işyerlerindeki çalışanlarına hitabı sık sık alkışlarla kesildi. En büyük coşku ve sevincin yaşandığı Temizlik İşleri Şantiyesinde işçilerden Muammer Şevik, kolundaki en güzel bilekliklerinden birini çıkartıp, Başkan Öküzcüoğlu'na hediye etti. Başkan Öküzcüoğlu burada yaptığı konuşmasında, "Sizler, emeğinizle çalışan işçilerimiz, çalıştığınızın karşılığını da mutlaka almanız gerekiyor. Peygamberimiz de işçinin alın teri kurumadan karşılığını veriniz der. Belediye olarak sizlere her türlü desteği veriyoruz. Yeni yıla azda olsa bir hediyemiz olsun dedik. Hepinize güzel ve mutlu bir yıl diliyorum." dedi. (İHA)  
Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, yeni yıl hediyesi olarak 685 işçiye 500 TL'lik gıda çeki verdi. İşçiler Başkan Öküzcüoğlu'nun sürprizini alkışlarla karşılayarak teşekkür etti.

Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, 2023 yılının son iş gününde 5 yıldır birlikte mesai yaptığı çalışma arkadaşlarına gıda çekleri hediye etti.

KONUŞMASI SIK SIK ALKIŞLARLA KESİLDİ

Başkan Öküzcüoğlu'nun işyerlerindeki çalışanlarına hitabı sık sık alkışlarla kesildi. En büyük coşku ve sevincin yaşandığı Temizlik İşleri Şantiyesinde işçilerden Muammer Şevik, kolundaki en güzel bilekliklerinden birini çıkartıp, Başkan Öküzcüoğlu'na hediye etti. Başkan Öküzcüoğlu burada yaptığı konuşmasında, "Sizler, emeğinizle çalışan işçilerimiz, çalıştığınızın karşılığını da mutlaka almanız gerekiyor. Peygamberimiz de işçinin alın teri kurumadan karşılığını veriniz der. Belediye olarak sizlere her türlü desteği veriyoruz. Yeni yıla azda olsa bir hediyemiz olsun dedik. Hepinize güzel ve mutlu bir yıl diliyorum." dedi. (İHA)

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.