BEŞİKTAŞ'TA GÖREVE RIZA ÇALIMBAY GETİRİLDİ

SPOR 10.11.2023 - 17:01, Güncelleme: 10.11.2023 - 17:11
 

BEŞİKTAŞ'TA GÖREVE RIZA ÇALIMBAY GETİRİLDİ

Siyah-beyazlılar, teknik direktörlüğe Rıza Çalımbay'ın getirildiğini duyurdu. Beşiktaş'tan Kamuyu Aydınlatma Platformuna açıklama yapıldı.
Şenol Güneş'in ardından geçici olarak teknik sorumluluğu üstlenen Burak Yılmaz'ın da istifa etmesiyle Beşiktaş, Rıza Çalımbay'ı göreve getirdi. BEŞİKTAŞ'TAN KAP AÇIKLAMASI Kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü konusunda Sayın Rıza Çalımbay ile bugün itibariyle anlaşmaya varılmıştır." ifadelerine yer verildi. YARIN BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK Rıza Çalımbay, yarın (11 Kasım) saat 12.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Son olarak Sivasspor'da görev yapan 60 yaşındaki tecrübeli hoca, futbolculuk kariyerini adadığı Beşiktaş'ı daha önce 2005'te de çalıştırmıştı. SEÇİME KADAR 4 MAÇ OYNANACAK Beşiktaş, 3 Aralık'taki başkanlık seçimine kadar 4 maç oynayacak. Siyah-beyazlılar Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında RAMS Başakşehir'i konuk edecek. Ligde bu haftanın ardından verilecek milli ara sonrasında Beşiktaş, Samsunspor'la deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Club Brugge maçını ise 30 Kasım'da oynayacak.Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında ise siyah-beyazlılar, 3 Aralık'da deplasmanda MKE Ankaragücü'ne konuk olacak. Haber Merkezi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Siyah-beyazlılar, teknik direktörlüğe Rıza Çalımbay'ın getirildiğini duyurdu. Beşiktaş'tan Kamuyu Aydınlatma Platformuna açıklama yapıldı.

Şenol Güneş'in ardından geçici olarak teknik sorumluluğu üstlenen Burak Yılmaz'ın da istifa etmesiyle Beşiktaş, Rıza Çalımbay'ı göreve getirdi.

BEŞİKTAŞ'TAN KAP AÇIKLAMASI

Kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü konusunda Sayın Rıza Çalımbay ile bugün itibariyle anlaşmaya varılmıştır." ifadelerine yer verildi.

YARIN BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK

Rıza Çalımbay, yarın (11 Kasım) saat 12.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Son olarak Sivasspor'da görev yapan 60 yaşındaki tecrübeli hoca, futbolculuk kariyerini adadığı Beşiktaş'ı daha önce 2005'te de çalıştırmıştı.

SEÇİME KADAR 4 MAÇ OYNANACAK

Beşiktaş, 3 Aralık'taki başkanlık seçimine kadar 4 maç oynayacak. Siyah-beyazlılar Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında RAMS Başakşehir'i konuk edecek. Ligde bu haftanın ardından verilecek milli ara sonrasında Beşiktaş, Samsunspor'la deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Club Brugge maçını ise 30 Kasım'da oynayacak.Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında ise siyah-beyazlılar, 3 Aralık'da deplasmanda MKE Ankaragücü'ne konuk olacak. Haber Merkezi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.