Bodrum FK’da hücum hattına takviye

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2024 - 13:32, Güncelleme: 27.07.2024 - 12:15
 

Bodrum FK’da hücum hattına takviye

Bodrum FK’da hücum hattına takviye
Bodrum Futbol Kulübü santrfor oyuncusu 19 yaşındaki genç yetenek Seçkin Batuhan Fırıncı’yı renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı ekip oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.Tarihinde ilk kez Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek olan Bodrum FK transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, yeşil-beyazlı ekip Tuzlaspor’dan genç santrfor Seçkin Batuhan Fırıncı ile anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlı ekip oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Diyarbekirspor’da kiralık oynayan Seçkin Batuhan Fırıncı 16 maçta 572 dakika süre aldı ve 1 kere fileleri havalandırdı.
Bodrum FK’da hücum hattına takviye
Bodrum Futbol Kulübü santrfor oyuncusu 19 yaşındaki genç yetenek Seçkin Batuhan Fırıncı’yı renklerine bağladı. Yeşil-beyazlı ekip oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Tarihinde ilk kez Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek olan Bodrum FK transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, yeşil-beyazlı ekip Tuzlaspor’dan genç santrfor Seçkin Batuhan Fırıncı ile anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlı ekip oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Diyarbekirspor’da kiralık oynayan Seçkin Batuhan Fırıncı 16 maçta 572 dakika süre aldı ve 1 kere fileleri havalandırdı.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.