BU SEFER ÖĞRENCİLER SORDU BİZ CEVAPLADIK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2022 - 17:30, Güncelleme: 31.01.2022 - 17:30
 

BU SEFER ÖĞRENCİLER SORDU BİZ CEVAPLADIK

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi proje öğrencileri, eTwinning projeleri kapsamında gazetemizi ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürü Özlem Şahin ile gazetecilik üzerine bir röportaj gerçekleştirdiler.
Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında da eTwinning projeleri yapmaya devam ediyor. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatma Vural, Medya okuryazarlığı ile ilgili eTwinning projesi kapsamında öğrencileriyle birlikte röportaj yapmak için gazetemizi ziyaret etti. “MEDYAYI BİLİNÇLE TAKİP EDEN GENÇLER YETİŞTİRECEĞİZ” Röportaj öncesi proje hakkında bilgi veren Öğretmen Fatma Vural, “Medya okuryazarlığının amacı; farklı özelliklerdeki kitle iletişim araçları tarafından dağıtılan mesajların doğru algılanabilmesi, eleştirel bir bakış açısıyla değerlendirilebilmesi, gerçek ile kurgulu içeriğin ayrımının yapılabilmesi, kitle iletişim araçlarının sunduğu dünya ile gerçeğin aslında aynı olmayabileceğinin anlaşılması gibi hedefleri içeriyor. Projemiz sayesinde medyayı bilinçle takip eden gençler yetiştireceğiz” dedi. HABERCİLİĞE DAİR SORU SORDULAR Vural’ın açıklamasından sonra Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi proje öğrencileri, haber yapmanın inceliklerini ve medya ile ilgili sorularını sorarak Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Özlem Şahin ile bir röportaj gerçekleştirdiler. Özlem Şahin öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayarak medya kuruluşunun tanıtımını yaptı.
Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi proje öğrencileri, eTwinning projeleri kapsamında gazetemizi ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürü Özlem Şahin ile gazetecilik üzerine bir röportaj gerçekleştirdiler.

Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında da eTwinning projeleri yapmaya devam ediyor. Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatma Vural, Medya okuryazarlığı ile ilgili eTwinning projesi kapsamında öğrencileriyle birlikte röportaj yapmak için gazetemizi ziyaret etti.

“MEDYAYI BİLİNÇLE TAKİP EDEN GENÇLER YETİŞTİRECEĞİZ”

Röportaj öncesi proje hakkında bilgi veren Öğretmen Fatma Vural, “Medya okuryazarlığının amacı; farklı özelliklerdeki kitle iletişim araçları tarafından dağıtılan mesajların doğru algılanabilmesi, eleştirel bir bakış açısıyla değerlendirilebilmesi, gerçek ile kurgulu içeriğin ayrımının yapılabilmesi, kitle iletişim araçlarının sunduğu dünya ile gerçeğin aslında aynı olmayabileceğinin anlaşılması gibi hedefleri içeriyor. Projemiz sayesinde medyayı bilinçle takip eden gençler yetiştireceğiz” dedi.

HABERCİLİĞE DAİR SORU SORDULAR

Vural’ın açıklamasından sonra Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi proje öğrencileri, haber yapmanın inceliklerini ve medya ile ilgili sorularını sorarak Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Özlem Şahin ile bir röportaj gerçekleştirdiler. Özlem Şahin öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayarak medya kuruluşunun tanıtımını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.