Büyükşehir ve Maski’den alt ve üst yapısı yenilenen Selçikli’ye ziyaret

ÇEVRE 15.09.2023 - 13:39, Güncelleme: 15.09.2023 - 13:39
 

Büyükşehir ve Maski’den alt ve üst yapısı yenilenen Selçikli’ye ziyaret

Büyükşehir ve MASKİ’den alt ve üstyapısı yenilenen Akhisar ilçesine bağlı Selçikli Mahallesini ziyaret etti. Heyet Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ile birlikte ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında alt ve üstyapısı yenilenen Akhisar ilçesine bağlı Selçikli mahallesini ziyaret etti. MAHALLEDE ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında Akhisar ilçesine bağlı Selçikli mahallesinde de alt ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak mahalleyi yepyeni bir görünüme kavuşturdu.  Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Akhisar Şube Müdürü Murat İpek ve Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş ile birlikte mahalleyi ziyaret etti. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen heyet çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Programın sonunda mahalle muhtarı Mustafa Öztaş’a Başkan Ergün’ün hediyeleri takdim edildi.Mahalle muhtarı Mustafa Öztaş, “Cengiz Başkanımız mahallemizde güzel işler yaptı. 154 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üstyapımız yenilendi. Cengiz Başkanımız sağ olsun” dedi. Haber Merkezi
Büyükşehir ve MASKİ’den alt ve üstyapısı yenilenen Akhisar ilçesine bağlı Selçikli Mahallesini ziyaret etti. Heyet Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ile birlikte ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında alt ve üstyapısı yenilenen Akhisar ilçesine bağlı Selçikli mahallesini ziyaret etti.

MAHALLEDE ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında Akhisar ilçesine bağlı Selçikli mahallesinde de alt ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak mahalleyi yepyeni bir görünüme kavuşturdu.  Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Akhisar Şube Müdürü Murat İpek ve Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş ile birlikte mahalleyi ziyaret etti. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen heyet çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Programın sonunda mahalle muhtarı Mustafa Öztaş’a Başkan Ergün’ün hediyeleri takdim edildi.Mahalle muhtarı Mustafa Öztaş, “Cengiz Başkanımız mahallemizde güzel işler yaptı. 154 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üstyapımız yenilendi. Cengiz Başkanımız sağ olsun” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.