Büyükşehir’den Sarıgöl’e sondaj desteği

ÇEVRE 15.09.2023 - 13:48, Güncelleme: 15.09.2023 - 13:48
 

Büyükşehir’den Sarıgöl’e sondaj desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Sarıgöl ilçesine bağlı Alemşahlı Mahallesi’nde faaliyet gösteren sulama kooperatifine 2 adet sondaj kuyusu açılarak üreticilerin hizmetine sunuldu.
Sarıgöl ilçesine bağlı Alemşahlı Mahallesi’nde bulunan sulama kooperatifinin Manisa Büyükşehir Belediyesine yaptığı müracaat sonrasında Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı harekete geçti.    KUYULAR SULAMA KULLANIMINA SUNULDU   Teknik personeller tarafından yürütülen teknik araştırmalar ve etüt çalışmaları sonucu yeni kuyu yerleri belirlenerek ihaleye çıkıldı. İhale süreci tamamlanan ve yer teslimi yüklenici firmaya yapılan iş ile ilgili çalışmalar tamamlanarak kuyular sulama kooperatifinin kullanımına sunuldu.   5 SULAMA KOOPERATİFİNE 6 SONDAJ   Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yılmaz Usta, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün kırsal kalkınmaya ve üreticilere verdiği önemle hizmetlerimize devam ediyoruz. Örtü altı yetiştiriciliğinden fidan desteğine, gölet yapımından, tarımsal tahmin istasyonlarına kadar kırsal kalkınmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarımsal üretimin artarak devamını ve üreticilerimizin kalkınmasını çok önemsiyoruz. Bu bağlamda Sarıgöl ilçemiz Alemşahlı Mahallemize böyle bir hizmet vermekten de mutluluk duyuyoruz. İlimiz genelinde toplamda 5 sulama kooperatifine 6 adet sondaj kuyusu açarak üreticilere verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. 17 ilçemizin tamamında kırsal kalkınmanın sağlanması adına hizmetlerimiz sürecek” dedi.   BAŞKAN ERGÜN'E TEŞEKKÜR ETTİLER   Sondaj kuyusu yapım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren, S.S. Alemşahlı Sulama Kooperatifi Başkanı Ahmet Ur, üreticiler ve vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti. Haber Merkezi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Sarıgöl ilçesine bağlı Alemşahlı Mahallesi’nde faaliyet gösteren sulama kooperatifine 2 adet sondaj kuyusu açılarak üreticilerin hizmetine sunuldu.

Sarıgöl ilçesine bağlı Alemşahlı Mahallesi’nde bulunan sulama kooperatifinin Manisa Büyükşehir Belediyesine yaptığı müracaat sonrasında Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı harekete geçti. 

 

KUYULAR SULAMA KULLANIMINA SUNULDU

 

Teknik personeller tarafından yürütülen teknik araştırmalar ve etüt çalışmaları sonucu yeni kuyu yerleri belirlenerek ihaleye çıkıldı. İhale süreci tamamlanan ve yer teslimi yüklenici firmaya yapılan iş ile ilgili çalışmalar tamamlanarak kuyular sulama kooperatifinin kullanımına sunuldu.

 

5 SULAMA KOOPERATİFİNE 6 SONDAJ

 

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Yılmaz Usta, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün kırsal kalkınmaya ve üreticilere verdiği önemle hizmetlerimize devam ediyoruz. Örtü altı yetiştiriciliğinden fidan desteğine, gölet yapımından, tarımsal tahmin istasyonlarına kadar kırsal kalkınmaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarımsal üretimin artarak devamını ve üreticilerimizin kalkınmasını çok önemsiyoruz. Bu bağlamda Sarıgöl ilçemiz Alemşahlı Mahallemize böyle bir hizmet vermekten de mutluluk duyuyoruz. İlimiz genelinde toplamda 5 sulama kooperatifine 6 adet sondaj kuyusu açarak üreticilere verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. 17 ilçemizin tamamında kırsal kalkınmanın sağlanması adına hizmetlerimiz sürecek” dedi.

 

BAŞKAN ERGÜN'E TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Sondaj kuyusu yapım çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren, S.S. Alemşahlı Sulama Kooperatifi Başkanı Ahmet Ur, üreticiler ve vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve tüm ekibine teşekkürlerini iletti. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.