ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTARAK GELECEĞE KATKI SAĞLADILAR

MANİSA GÜNDEMİ 21.09.2023 - 16:51, Güncelleme: 21.09.2023 - 16:51
 

ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTARAK GELECEĞE KATKI SAĞLADILAR

Dünya Temizlik Günü'nü büyük bir coşku ve başarıyla kutlandı. Her yıl Eylül ayında 180 ülkede eş zamanlı düzenlenen Dünya Temizlik Günü çalışmaları ve atık bilinci oluşturmaya yönelik faaliyetler yapan Let's Do It! Türkiye’de 81 ilde ilgili organizasyonu gerçekleştirdi.
Bu yıl Manisa şehrinde de, Let’s Do It! Türkiye Manisa temsilcisi Gençay TUĞGAN organizasyonuyla büyük bir coşkuyla karşılandı. Etkinlik kapsamında şunlar gerçekleştirildi: 16 Eylül Cumartesi günü Manisa Ağlayan Kaya bölgesinde Manisa Şehzadeler Belediyesi’nin desteği ve 244 gönüllü ile gerçekleştirilen Dünya Temizlik Günü çevre temizliği etkinliğinde 220 jumbo boy poşet atık toplanmıştır. ETKİNLİĞE KATILAN GÖNÜLLÜ EKİPLERİ: ISS International – Manisa ve İzmir Şehir Hastaneleri, Vestel Kıvılcımlar Ekibi, İnci Maxion Gönülden İşler Ekibi, Manisa 75. Yıl ve Şehzadeler Gençlik Merkezleri, Tarzanbiziz Derneği “GELECEK ADINA UMUT VERİCİ” Dünya Temizlik Günü organizasyonu adına Gençay TUĞGAN, "Bu yılki Dünya Temizlik Günü etkinliğimizin başarısı, Manisa şehri sakinlerinin çevre koruma konusundaki kararlılığını ve dayanışmasını gösteriyor. Manisa şehri sakinlerinin katılımının yanı sıra İzmir’den de katılan gönüllülerin olması gelecek adına umut vericidir. Gönüllülerimize, çalışmaları yerinde izleyen Manisa Şehzadeler Belediyesi Çevre Mühendisi Edip Safa ÖZKAN’a ve de diğer destek veren tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Gelecekte daha fazla temizlik etkinliği düzenleyerek çevremizi korumaya, atık farkındalığı oluşturmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki bir gün çöp körlüğünü yenmiş olacağız." dedi. FARKINDALIK OLUŞTURULDU Aynı zamanda Manisa’da faaliyet gösteren Tarzanbiziz Derneği Başkanı da olan Let’s Do It! Türkiye Manisa İl Temsilcisi, yıl içerisinde farklı zamanlarda bu tür çevre etkinlikleri yapmakta olduklarını da belirtip, halkımızın bu çalışmalara daha fazla sahip çıkması ve destek olmasını dilediklerini de belirtti. Dünya Temizlik Günü etkinliği, çevre koruma ve temizlik konularında farkındalık yaratılmasını ve eyleme geçilmesini sağladı. Let’s Do It! Türkiye ekibi, daha temiz bir gelecek için çaba göstermeye devam edecek. MUSA AKAR
Dünya Temizlik Günü'nü büyük bir coşku ve başarıyla kutlandı. Her yıl Eylül ayında 180 ülkede eş zamanlı düzenlenen Dünya Temizlik Günü çalışmaları ve atık bilinci oluşturmaya yönelik faaliyetler yapan Let's Do It! Türkiye’de 81 ilde ilgili organizasyonu gerçekleştirdi.

Bu yıl Manisa şehrinde de, Let’s Do It! Türkiye Manisa temsilcisi Gençay TUĞGAN organizasyonuyla büyük bir coşkuyla karşılandı. Etkinlik kapsamında şunlar gerçekleştirildi: 16 Eylül Cumartesi günü Manisa Ağlayan Kaya bölgesinde Manisa Şehzadeler Belediyesi’nin desteği ve 244 gönüllü ile gerçekleştirilen Dünya Temizlik Günü çevre temizliği etkinliğinde 220 jumbo boy poşet atık toplanmıştır.

ETKİNLİĞE KATILAN GÖNÜLLÜ EKİPLERİ:

ISS International – Manisa ve İzmir Şehir Hastaneleri, Vestel Kıvılcımlar Ekibi, İnci Maxion Gönülden İşler Ekibi, Manisa 75. Yıl ve Şehzadeler Gençlik Merkezleri, Tarzanbiziz Derneği

“GELECEK ADINA UMUT VERİCİ”

Dünya Temizlik Günü organizasyonu adına Gençay TUĞGAN, "Bu yılki Dünya Temizlik Günü etkinliğimizin başarısı, Manisa şehri sakinlerinin çevre koruma konusundaki kararlılığını ve dayanışmasını gösteriyor. Manisa şehri sakinlerinin katılımının yanı sıra İzmir’den de katılan gönüllülerin olması gelecek adına umut vericidir. Gönüllülerimize, çalışmaları yerinde izleyen Manisa Şehzadeler Belediyesi Çevre Mühendisi Edip Safa ÖZKAN’a ve de diğer destek veren tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Gelecekte daha fazla temizlik etkinliği düzenleyerek çevremizi korumaya, atık farkındalığı oluşturmaya devam edeceğiz. İnanıyoruz ki bir gün çöp körlüğünü yenmiş olacağız." dedi.

FARKINDALIK OLUŞTURULDU

Aynı zamanda Manisa’da faaliyet gösteren Tarzanbiziz Derneği Başkanı da olan Let’s Do It! Türkiye Manisa İl Temsilcisi, yıl içerisinde farklı zamanlarda bu tür çevre etkinlikleri yapmakta olduklarını da belirtip, halkımızın bu çalışmalara daha fazla sahip çıkması ve destek olmasını dilediklerini de belirtti. Dünya Temizlik Günü etkinliği, çevre koruma ve temizlik konularında farkındalık yaratılmasını ve eyleme geçilmesini sağladı. Let’s Do It! Türkiye ekibi, daha temiz bir gelecek için çaba göstermeye devam edecek. MUSA AKAR

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.