CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’DEN ETV’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

ÖZEL HABER 20.05.2024 - 17:30, Güncelleme: 20.05.2024 - 17:30
 

CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL’DEN ETV’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Nevşin Mengü'nün YouTube kanalında yayınlanan 'Bugün Ne Oldu?' programına konuk oldu. Programda Mengü'nün sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, ETV'den övgü dolu sözlerle bahsetti.
MANİSA, ÖZEL’İ ETV’DEN TAKİP EDİYOR Manisalılar, CHP lideri Özgür Özel’in Manisa’nın 17 ilçesinde yaptığı ziyaretleri ve programları ETV’den canlı olarak takip etmişti. Mengü’nün programında CHP lideri Özel hem yerel hem de ulusal açıdan önemli noktalara değindi. ETV’nin kendisi için siyasete başladığı ilk günden beri önemli bir kuruluş olduğunu ifade eden CHP lideri Özel, diğer medya kuruluşlarının aksine ETV’ye her zaman açıklamalarda bulunduğunu söyledi. "BANA İLK UZATILAN MİKROFON ETV'DİR" CHP lideri Özel, "Medya planlamacılarımız her uzatılan mikrofona 'konuşmayacaksınız' diyorlar ama bir yerde onların sözlerini dinlemiyorum. Bir yer için istisna uyguluyorum onların adı da ETV'dir. Ne demek ETV? Manisa'nın ilk ve tek yerel televizyonu olan Erdinç TV'dir. O mikrofonu gördüğüm zaman konuşuyorum çünkü bana ilk uzatılan mikrofon ETV mikrofonlarıdır ve hiçbir zaman da geri çevirmiyorum." açıklamasında bulundu. Belgin Koçak
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, gazeteci Nevşin Mengü'nün YouTube kanalında yayınlanan 'Bugün Ne Oldu?' programına konuk oldu. Programda Mengü'nün sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, ETV'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

MANİSA, ÖZEL’İ ETV’DEN TAKİP EDİYOR

Manisalılar, CHP lideri Özgür Özel’in Manisa’nın 17 ilçesinde yaptığı ziyaretleri ve programları ETV’den canlı olarak takip etmişti. Mengü’nün programında CHP lideri Özel hem yerel hem de ulusal açıdan önemli noktalara değindi. ETV’nin kendisi için siyasete başladığı ilk günden beri önemli bir kuruluş olduğunu ifade eden CHP lideri Özel, diğer medya kuruluşlarının aksine ETV’ye her zaman açıklamalarda bulunduğunu söyledi.

"BANA İLK UZATILAN MİKROFON ETV'DİR"

CHP lideri Özel, "Medya planlamacılarımız her uzatılan mikrofona 'konuşmayacaksınız' diyorlar ama bir yerde onların sözlerini dinlemiyorum. Bir yer için istisna uyguluyorum onların adı da ETV'dir. Ne demek ETV? Manisa'nın ilk ve tek yerel televizyonu olan Erdinç TV'dir. O mikrofonu gördüğüm zaman konuşuyorum çünkü bana ilk uzatılan mikrofon ETV mikrofonlarıdır ve hiçbir zaman da geri çevirmiyorum." açıklamasında bulundu. Belgin Koçak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.